Skatos, Tev vellapēds, - moš kaut kur ar riteņiem UN fočikiem varam aizšaut? Rīgas apkārtnē. Un pa asfaltētiem ceļiem, jo man ir pilsētnieks ar zvaniņu... :P
Ko saki?
Tik jādabū vēl kāds entuziasts, lai jautrāk :wink:
Emm, es ar sākšu kad būs siltāks.Līdz darbam man jāminās vismaz 45min ar ričuku. Un pietam pašlaik nav vietas dzīvoklī 3 ričukiem.
Bet tad ko rīt darām? Esmu gatavs būt par šoferi, radius +-100km varētu būt ap Rīgu. Bet man doma paskatoties kartē, ka varetu aizlaist uz Kaņieri, tad vēl tālāk bik gar jūru, tad nu ...
Lučik, es atkal riteni nopirku, lai viņu liktu lietā. Tam taču viņš domāts, lai brauktu! Un šogad sezona vispār ievilkusies gada garumā - ne īstas ziemas, nekā...
Hmm Svedien varetu Ofcāl , rītā man pilnīg debīlā laikā 8 vakarā daži labi kolēģi izčīkstēja Kristības Jurmalā uzbildēt 8 VARAKĀ!!! Tā iet ka Fotogrāfi kautko rīko tā KREISOS LAIKOS Labākais ka Mielasts utt PIRMS PASĀKUMA!!
luchik : Smagākais arguments bij tāds "Tu tak zini kā mēs DZERAM vismaz kādam būs jābūt skaidrā kas bērnu pietur JA KAS un nofocī visju" nācās piekrist
Oļgerts tu gan valsts un tautas mantas izškērdētājs es tavā vecumā ir 3 stundas dīkxtāvē nevarēju nostāvēt vienmēr kaučkur aizvilka kautkur iestūma un bij jākēras vērsim pie ragiem Tik daudz skaistuļu apkārt un šis DĪKSTĀVĒ
Labi kautrīgais stukojam ko daram SVĒDIEN , tik rēķinieties ka es taka no Ķeguma braucu , atdevu šodien Rīgas dzīvokļa atslēgas Jaunajai īrniecei taga TIPA LAUKOS būšu .
Paldies vēlreiz, puiši, par kompāniju! Ox3r atsevišķs paldies par manis nocelšanu no iekarotajiem augstumiem un rokas padošanu! Uljens paldies par dziedāšanu un cmukajām brillīšbildēm! Un Tiewz paldies par vešanu un Converse botām!
Nu nez nez - es teju vai katru dienu ar ričuku uz darbu braucu!
Jūs no cukura vai kā?
es arii gandriiz katru dienu ar richuku uz darbu To vajadzeetu tieshaam iistenot. Kaadu sestdienu ar richukiem riigas tuvumaa paripinaat un iefokjeet ko. Tik shajaas briivdienaas es ne riigas pusee