es arii gandriiz katru dienu ar richuku uz darbu To vajadzeetu tieshaam iistenot. Kaadu sestdienu ar richukiem riigas tuvumaa paripinaat un iefokjeet ko. Tik shajaas briivdienaas es ne riigas pusee
Dambis manu tamborēto brīnumriteni pazīst tīri labi - labprāt piedžoinotu!!! ) un šajā laikā - ar riteni uz darbu - miiiiierīgi!!!
es arii gandriiz katru dienu ar richuku uz darbu To vajadzeetu tieshaam iistenot. Kaadu sestdienu ar richukiem riigas tuvumaa paripinaat un iefokjeet ko. Tik shajaas briivdienaas es ne riigas pusee
Dambis manu tamborēto brīnumriteni pazīst tīri labi - labprāt piedžoinotu!!! ) un šajā laikā - ar riteni uz darbu - miiiiierīgi!!!
jaaaa jaaaaa...... To skaistuli nevar aizmirst tas ir katra sapnju richuks
NOTEIKTI laižam!!! Man tik riepas jāpiepumpē Veve, uzziņo Aicim un Rolim ar'! Alvil - welcome un pārējie tāpat!
Kā būtu ar braucienu pa asfaltētiem ceļiem? Teiksim uz Bišumuižu (tur smuki) vai vēl tālāk. Vai arī pa Mežaparku pabraukāties un paķert klāt Ķīšezeru, jauno estrādi, to lielo zirgu stalli, kuram balkus veci pieminekļi sakrauti.
Esmu atvērta arī citām idejām :idea: Ja nesavācam pietiekami daudz ričukotāju, varam ar auto
Būtībā man vienalga - 6dien vai 7dien. Both are OK!
tas protams ir egostiski (bet man tas šoreiz piedodams, jo esmu apsaldējis muguru un te tagad lokos sāpēs kā uz asfaltēta ceļa nokļuvis lietus tārps (slieka)), tomēr es balsoju par sestdienu un NE ričukiem.
alvil, Tu ar auto vai sab.tr.? varam ari ar vilcienu pabraukaties
man ir auto, bet es esmu atvērts arī vilcienam. ričukiem gan nē (gan tā iemesla dēl, ka man nav ričuka, gan tāpēc, ka man nežēlīgi sāp mugura). bet, ja visi pārējie grib ar riteņiem, manis dēļ nevajag atcelt riteņošanu. tad es vienkārši šoreiz nepiedalīšos.