forum.gif
Lightroom nedaudz sačakarē krāsas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lightroom nedaudz sačakarē krāsas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.16 12:48
 citēt
Izkalkulēju - ka NIKON NEF faili jāpārtaisa uz TIFF, un tad ar tiem tālāk jāstrādā
laikam cita labāka varianta nav
Publicēts: 09.04.16 12:50
 citēt
Publicēts: 09.04.16 13:23
 citēt
Man bija līdzīgi ar PS, tikai ar kontrasu. PS rāda lielāku gaismu ēnu detalizāciju, bet pēcc saglabāšanas uz datoru rāda kontrastaināku. Vinkārši monitors ir IPS un tāpeč pašam monitoram bija jānomaina pie Color manegment ICC profils uz sRGB ICE...... tad PS rāda tā kā būs gala rezultātā.
Publicēts: 09.04.16 15:22
 citēt
Atkal ieradusies jogas varde un rok līķus laukā. Varbūt psihiatrs var palīdzēt?
Publicēts: 09.04.16 15:50
 citēt
Viņam vislabāk palīdz Eliks. Mēnešus trīs bija miers, tagad akal sāk gaisu maitāt. :anger:
Publicēts: 09.04.16 20:54 labots
 citēt
runā, ka capture one tādu problēmu nav. Litheroome defaultā visu čakaē, ja iestatījumies ielikts veikt labojumus automātiski
Publicēts: 12.04.16 22:50
 citēt
Dators jau sen visu sačakarējis, vo!
Publicēts: 12.04.16 23:23
 citēt
TesMens: ... Paskatieties, kā upe plūst, atbrīvota no ledus žņaugiem!

Es jau sen teicu, ka video tagad pārņēmis to foto, tur jau tas upes plūdums daudz labāk atbrīvojas, vo!
Publicēts: 12.04.16 23:23 labots
 citēt
sahajayoga:Izkalkulēju - ka NIKON NEF faili jāpārtaisa uz TIFF, un tad ar tiem tālāk jāstrādā
laikam cita labāka varianta nav

šī būtu bilde, kuras dēļ ir vērts kaut ko staipīt šurp un turp, vai vienkārši pašam patīk tēlot gudrīti un skatīties monitorā, kā smuki uzrakstās "NEF", "TIFF", "RAW", "JPEG" un citi burtu salikumi?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):