meklēju digitālo ziepi cenās līdz 70ls i-neta veikalos. esmu studente - dārgāk nevaru atļauties, paredzēts ikdienas lietošanai. uzdūros uz samsung s860. tā kā neko no fototehnikas labuma un sliktuma un parametriem tik pat kā nejēdzu, jautāšu jums. vai samsung foto aparāti ir laba vai zemē metama manta, un kā konkrētāk šis jums liekas? varbūt ir labāki ražotāji par samsungu, labāki aparāti manās cenu robežās? un kas zināms par benq ražojumiem? skatījos uz c740i... vai pat moš labāks ir canon powershot A460 ar 5pix? ceru uz jūsu atbildēm!
Samsung ražo ledusskapjus,mobilos,televizorus,notebookus moš arī tosterus Ja tu netaisies pie sienas bildes likt, tad ar 5Mpix tev pilnībā pietiek. Vecajam powershotam man bija veseli 4Mpix
(Piedodiet, bet es kā canonists izvēlētos Canon :P :twisted: )
Drošībai pie pirkšanas palūdz līdzi kādu foto- konsultantu. Kamerai kā tādai ne vainas. Iesākumam un mācībām gana labs. Un tad, ja iepatiksies, var arī spoguleni meklēt.
vienmēr esmu teiicis - "Samsung māk ražot tikai ledusskapjus un LCD matricas (bet ne pašus monitorus un TV) no kuriem labi monitori sanāk citiem ražotājiems"
tātad slikts - nu man viss ir skaidrs! un - spogulene man tiešām nav vajadzīga, netaisos mākslu taisīt. :lol: varbūt iesakat man kādu citu modeli? :roll:
tātad slikts - nu man viss ir skaidrs! un - spogulene man tiešām nav vajadzīga, netaisos mākslu taisīt. :lol: varbūt iesakat man kādu citu modeli? :roll:
Ar ko Tevi neapmierina mans ieteikums pa 40 Ls? Ja vien nav kautkāda probza pārdevējam, IMHO ideāls variants foto iesācējam- studentam,gan cenas, gan iespēju ziņā.
Ja netīk 40 Ls (ar kartēm, aķiem un lādētāju)- smukiņš Oly pa 95 Ls www.ss.lv...
Friidi - kāpēc es neskatos uz lietotajām - tāpēc, ka varu ņemt tikai un vienīgi līzingā. skaidrā naudā es samaksāt nevaru. tagad jau apsveru domu ņemt līzingā uz 2 gadiem canon digital ixus 70. kas par šo zināms?
tavs ieteiktais mju jau tiešām būtu super, bet izraut 95ls...khm
Friidi - kāpēc es neskatos uz lietotajām - tāpēc, ka varu ņemt tikai un vienīgi līzingā. skaidrā naudā es samaksāt nevaru. tagad jau apsveru domu ņemt līzingā uz 2 gadiem canon digital ixus 70. kas par šo zināms?
tavs ieteiktais mju jau tiešām būtu super, bet izraut 95ls...khm
Par to Oly nezinu, bet Canon A80 pa 40 Ls ir reāli labs aparāts "advancētam" amatierim- gan manuālie setingi, gan lokāms displejs. Komplektācija arī laba- i karte, i aķi, i lādētājs. Bildes kvalitātei jābūt ne sliktākai , kā jaunajos- tomēr lielā matrice (sensors) un 4 mPix. Un IMHO vieglāk ir atdot uzreiz 40 Ls, nekā vergot gadu un vēl kādam līzingam piemaksāt. Tie digiziepji tomēr ātrāk morāli noveco, nekā spogulenes. Vienīgais jautājums atliek- aparāta pārbaude- tur jāaicina talkā kāds spečuks vismaz ar laptopu līdz.
Varu piedāvāt Canon A530 (5Mpx, zoom 4x), vēl ir spēkā veikala garantija, kā no veikala plaukta => izfotografēts labi ja 1000bildes. Plus atmiņas karte 512Mb, kabeļi(tv/usb), universālais bateriju lādētājs, iepakojums ar instrukciju LV, dāvanā maciņš ... cena teiksim 35Ls