forum.gif
Canon pirkšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon pirkšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.03.08 18:54
 citēt
Esmu noskatījusi CANON EOS 350D KIT 18-55 BLACK. Vai nosaukumā minētais "kit 18-55" apzīmē standarta objektīvu komplektā? un ja tā, šim objektīvam ir tikai manuālais fokuss? Ne auto, ne mackro?
Laikam jau pašsaprotami, ka arī zooma nav, pareizi?
Kaut kur manīju, ka ISO ir tikai auto režīmā. Tā tiešām ir?
Un baterija - [ja nemaldos] litija jona - tās nav pirkstiņu lādējamās baterijas, bet šitāda veida, ja ? www.itpeople.lv...
Publicēts: 23.03.08 18:59
 citēt
kit noziimee ka jaa tas ir standarta objektiivs. ir vinjam gan auto gan manualais fokuss pieejams. kas ir makro fokuss? nezinu taadu! un šis kit objektīvs nav fikss tātad tam ir zooms. un jaa baterijas nav parastaas pirkstinju laadeejamaas. iso ari vares krukjit kaa grib.
Publicēts: 23.03.08 19:00
 citēt
Esmu noskatījusi CANON EOS 350D KIT 18-55 BLACK. Vai nosaukumā minētais "kit 18-55" apzīmē standarta objektīvu komplektā? un ja tā, šim objektīvam ir tikai manuālais fokuss? Ne auto, ne mackro?
Laikam jau pašsaprotami, ka arī zooma nav, pareizi?
Kaut kur manīju, ka ISO ir tikai auto režīmā. Tā tiešām ir?
Un baterija - [ja nemaldos] litija jona - tās nav pirkstiņu lādējamās baterijas, bet šitāda veida, ja ? [url=http://www.itpeople.lv/blog/wp-content/uploads/2007/07/en-el3e-2.jpg

Pērc]http://www.itpeople.lv/blog/wp-content/uploads/2007/07/en-el3e-2.jpg

Pērc[/url] nost, uzgriez uz DIAL apļa zaļo taisnstūrīti (auto), un VISS tev būs!

Paprasi pirms tam kādam pieaugušajam, lai ieliek atmiņas karti!
Publicēts: 23.03.08 19:00
 citēt
iso ari vares krukjit kaa grib.

AUTO režīmā ISO nav maināms.
Publicēts: 23.03.08 19:02
 citēt

ok. neparzinu visus kakona sikumus.
Publicēts: 23.03.08 19:03
 citēt

ok. neparzinu visus kakona sikumus.

Pričom te ražotājs? Tavam ziepim vai tad AUTO režīmā var mainīt ISO???
Publicēts: 23.03.08 19:07
 citēt
manam kakon ziepim nevareja mainit iso auto rezhimaa. tagadejam e500 auto rezhima jaa var mainit iso. :roll:
Publicēts: 23.03.08 19:42
 citēt
Nu kas tie par pirmklasniekiem, ja vēlas ko nopirkt tad vispirms tak izpēta visu pieejamo informāciju un tad tik iet tālāk. Izskatās, ka cien. banozitai ir kāds pateicis, ka šamais fotoaparāts ir baigi laPs, un tā nu tiek fiksi mests ieksā topiks, davai Tauta palīdziet, es maza/-s neko nezinuuu.

Reģistrācijas datums: 23.3.2008 18:26.
Normāli, piereģistrējamies tikai lai topiku ieliktu :D
Publicēts: 23.03.08 19:43
 citēt
āk dievs...
Publicēts: 23.03.08 22:20
 citēt
duraki..

banozita, ja gribi skaidru, labu padomu - pz raksti.
Publicēts: 23.03.08 22:30
 citēt
duraki..

banozita, ja gribi skaidru, labu padomu - pz raksti.

Kas ir Džonatan- vājība uz blondīnēm? :lol:
Publicēts: 23.03.08 22:37
 citēt
Jā, tas nozīmē komplektu ar objektīvu, kuru var zūmot no 18 līdz 55 mm. Ja par to nav nekādas saprašanas, tad vislabākais ir nopirkt un tad to visu studēt ar reālu aparātu rokās. Ja būs gribēšana, tad ātri iemācīsies kameras režīmus, patiesībā tas viss ir ļoti vienkārši, vajag tikai lēnām, nesteidzoties palasīt lietošanas instrukciju. Baterija nebūs pirkstiņi, bet tas nekas - kamerai būs līdzi lādētājs un kad tā būs tukša, varēsi lādēt pa jaunu!

Makro gan nebūs! Spoguļkamerai tas nav kā ziepju traukiem, kurām ieslēdz makro režīmu. Te tam vajag speciālu objektīvu, kurš, protams, arī maksās kaut ko.
Publicēts: 25.03.08 20:00
 citēt
Es mazliet samulsu - Canon Lense EF 28-90 4-5.6 DC III ir objektīvs? Ja tā, tad kāpēc citiem tas rakstās savādāk,piemēram, EF-S18-55? Un citiem ir norādīts, ka tie ir objektīvi, nevis Lense. Diemžēl, angliski īsti nezinu, tāpēc arī atšķirību neizprotu..
Publicēts: 25.03.08 20:16
 citēt
Es mazliet samulsu - Canon Lense EF 28-90 4-5.6 DC III ir objektīvs? Ja tā, tad kāpēc citiem tas rakstās savādāk,piemēram, EF-S18-55? Un citiem ir norādīts, ka tie ir objektīvi, nevis Lense. Diemžēl, angliski īsti nezinu, tāpēc arī atšķirību neizprotu..

Tas nav kāda joks ?
Publicēts: 25.03.08 20:33
 citēt
Droši, ka kāds čatists pieduras. Šitāds .... realitātē nav piedzīvots. Atbildes uz šiem "jautājumiem" taču 2 min laikā var atrast Gūglē...
Publicēts: 25.03.08 20:40
 citēt
Es atvainojos, ka traucēju visus Jūs - profesionāļus, kuri tikai piespiesti veras datora ekrānā. Piedodiet, ka atņēmu Jums šo tik dārgo laiku. Piedoiet, ka traucēju, jo Jūs laikam neesat pakāpeniski mācījušies fotogrāfēt, bet gan uzreiz piedzimāt ar fotoaparātu rokā un lielo gudrību galvā..
Publicēts: 25.03.08 20:47
 citēt
Es atvainojos, ka traucēju visus Jūs - profesionāļus, kuri tikai piespiesti veras datora ekrānā. Piedodiet, ka atņēmu Jums šo tik dārgo laiku. Piedoiet, ka traucēju, jo Jūs laikam neesat pakāpeniski mācījušies fotogrāfēt, bet gan uzreiz piedzimāt ar fotoaparātu rokā un lielo gudrību galvā..

Ja es būtu nolēmis visus te izjokot, es arī kaut ko tādu pēc atmaskošanas uzdrukātu. :)

Nu, pasaki tagad, piemēram, kāpēc gūgles atbildes tevi neapmierināja...?
Publicēts: 25.03.08 21:08
 citēt

Nav lielas jēgas skaidrot fototehnikas uzbūves pamatus katram sliņķim, kas nevar nopirkt/paņemt bibliotēkā grāmatu par fotogrāfijas pamatiem un dažu vakaru laikā tos iemācītos. Ir pat vienkāršāk -- var aiziet uz canon.com un tur atrast atbildes uz pilnīgi visiem uzdotajiem jautājumiem, ja ir galva uz pleciem
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):