nu piemēram: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... un vispar ,kopš pārgāju no Minoltas uz Canon 400D Macro lens 100mm, neviena bilde nav "normāla" , kaut ir statīvs un darbojos ar manuāli...droši vien jau kaut kadu knifu nezinu...bet neviens jau knifus neatklās, kamer pati natradīšu
par knifiem domāju...kādu labāk lietot diafrgmas atvērumu pie macro, jo nav jau skata , ka totogrfējot mazu asniņu tam priekšplāns jeb pareizāk sakot pirmās lapiņas asas, bet pārējas " miglā tītas"....esmu mēģinājusi visādus atvērumus sākot no f11- f32, bet rezultāts nepatīk...ko nozīmē "mīksta matrica"
par knifiem domāju...kādu labāk lietot diafrgmas atvērumu pie macro, jo nav jau skata , ka totogrfējot mazu asniņu tam priekšplāns jeb pareizāk sakot pirmās lapiņas asas, bet pārējas " miglā tītas"....esmu mēģinājusi visādus atvērumus sākot no f11- f32, bet rezultāts nepatīk...ko nozīmē "mīksta matrica"
To, ka ja 400D un 5D būtu vienādi asa matrica, otro diez vai kādam vajadzētu.
nu, ja neasums parādās tikai blogā liekot, tad tas, man domāt aiz tam, ka sterverā proga bildi nomazina vai kā citādi aptaisa un to nu jāpieņem par esošu un nemaināmu padarīšanu. cita lieta, ka var studēt ?-mu, kā ar bildēm apieties, lai tās mazākā mērā zaudētu asumu, ievietojot fotoblogā.