Nu- manuprāt kitinieka "goda nosaukums" tomēr pieder vecajam labajam plastmasniekam EF-s 18-55. Bet 17-85, kaut arī nav tas labākais (patumšs tomēr priekš universālā ikdienas stikla), tomēr augstākā plauktiņā atrodas, vismaz pateicoties IS un universālam diapazonam.
nu lab lab bet gribās tāpat man šito verķi un pa vasaru bliezt ar pilnīgi pietiek vēl var uz statīva uzlikt ja bildē kauko nekustīgu
Kā kungs vēlas... Neesmu pats to 17-85 lietojis, bet lasu gandrīz vienbalsīgas atsauksmes,ka šamais ir pa dārgu savai kvalitātei. Tad jau labāk paskaties uz gaišo Canona "brālēnu" pusi- kaut vai to pašu Tamron 17-50/2,8. Bet cenas starpību ieguldi, piemēram mazlietota 70-200/4L krāšanai. Bet tas nu tāds necils "mazbudžeta" kolēģa ieteikums no personīgās pieredzes (pašam platajā galā ir no rokas pirkti mazlietoti EF 17-40/4L un Sigma 12-24), bet garākajā- arī "second hand" Canon 70-200/4L un rotaļām Tokina 80-400. Pa vidu- gaiša un kvalitatīva Tokina 28-70/2,6-2,8 (arī mazlietotā- no ebay).
Par cik pirmais jautājums (sākumā) tika uzdots par "kitinieku"- tirgus cena šam ap 30 Ls...))
tas jau ir tīrais spams...un pat *iršana ne spams
Nu, ja cilvēki privātus naudas jautājumus risina publiski, jārēķinās ar garlaikojošu zobgaļu ampelēšanos. Sevišķi, ja sākumā nekorekti noformulē, jo Canonam šis objektīvs kitinieka lomā ne pārāk izplatīts. Kādreiz pats pirku lētuci kitinieku pa 25 Ls uz brīdi (platajam galam, jo 24-70 bij pa šauru), kamēr sakrāju nopietnākam. Un nedomāju, ka tīri optiski vidusmēra apstākļos 10x dārgākais kitinieks būs galvas tiesu pārāks par lētuci (es nerunāju par IS pozitīvo efektu).
Par cik pirmais jautājums (sākumā) tika uzdots par "kitinieku"- tirgus cena šam ap 30 Ls...))
tas jau ir tīrais spams...un pat *iršana ne spams
Nu, ja cilvēki privātus naudas jautājumus risina publiski, jārēķinās ar garlaikojošu zobgaļu ampelēšanos. Sevišķi, ja sākumā nekorekti noformulē, jo Canonam šis objektīvs kitinieka lomā ne pārāk izplatīts. Kādreiz pats pirku lētuci kitinieku pa 25 Ls uz brīdi (platajam galam, jo 24-70 bij pa šauru), kamēr sakrāju nopietnākam. Un nedomāju, ka tīri optiski vidusmēra apstākļos 10x dārgākais kitinieks būs galvas tiesu pārāks par lētuci (es nerunāju par IS pozitīvo efektu).
No tēmas: 400D ir 15 Ls vērts, jo redz visi pārējie ir krutāki.. sviests. labi, pieņemu par zobgaļu ampelēšanos..
EF-S 17-85 mm F/4.0-5.6 IS USM (OEM). Objektīvs ir bez kastes, bet ir jauns ar divu gadu garantiju.
heh.. normāli veikals OEM objektīvus tirgo.. nezināju, ka OEM 17-85 tirgojas bez kastes kā OEM.. :shock: tas ir no tēmas.. nopirku fochiku ar 17-85, pabildēju.. oo janotirgo, akk.. man tak ir pasam savs Inet Veikals.. iemetishu iekshā...
Tas ir tas pats variants, kas pirkt lietotu..
P.S. Un vel zinot "kreisos" LV veikalus.. nevar zināt vai viņiem tas vispār ir uz vietas.. "lietotais OEM"
uzliec ruletē naudu uz sarkano vai melno. paveiksies varēsi paņemt 24-70 2.8L nepaveiksies pats vainīgs! laptop labs! nav kastes bet jauns! kur tad tā kaste?
devotion, nelecies, vispirms paintereseejies vai vinjiem ir arii pa iistam ne tikai webaa
es interesējos apmēram nedēļu atpakaļ. vēl bija
Nezinu gan, es labāk nopērku mazlietotu no rokas, patestējot un ieskatoties pārdevējam acīs, nekā pirkt no aizdomīgi- lētajām I-net bodēm "sieru no peļu slazdiem"... :wink:
devotion, nelecies, vispirms paintereseejies vai vinjiem ir arii pa iistam ne tikai webaa
es interesējos apmēram nedēļu atpakaļ. vēl bija
Nezinu gan, es labāk nopērku mazlietotu no rokas, patestējot un ieskatoties pārdevējam acīs, nekā pirkt no aizdomīgi- lētajām I-net bodēm "sieru no peļu slazdiem"... :wink:
Es no sākuma pats skatijos, bet šobrīd laikam palikšu pie lēmuma par Tamron 17-50 2.8
Tikko 30D parādījas to tirgoja ar 18-55 platmasnieka stiklu, pāris mēnešus vēlāk to jau sāka tirgot ar 17-85 kit stiklu. Tad arī es metu skopumu pie malas un iegādājos. Par kvalitāti - so,so, neesmu jau nekāds profiņš, bet tas stikls man īsti nepatīk. Pašaudījos no analogā palikušajiem Sigma IF 28-200 un Canon EF 75- 300 1:4-5.6 un jūtu ka tie ieliek 'koķi' tam 18-55. Manas subjektīvās domas