Sapratu to, ka man viņš galīgi nav vajadzīgs, bet manai sigmai 10-20mm pēdējais laiks noprikt aizsargājošo filtru un brīvlaikā gribēju uzspēt to arī nopirkt.
Forumos un daudzos review tiek runaats par to, ka loti lidzvertiigs Canon 24-70 2.8L, un optiskaa zinjaa iespejams pat parspeej! Kaa arii domaaju, ka cenas ir diezgan pienjamamaas...
Nezinu, cik laba/slikta tā Sigma, ko te piedāvā, ir, bet teorētiski labs un lēts variants iesācējam, kas vēl īsti nezin ko grib (un pa tādu cenu!). Canona 28-135 ar visu IS arī nebūs tas labākais variants, kamēr sakrāsi L un citiem labumiem, bet 3x dārgāks. Un tomēr ne galīgs svešinieks, bet vietējais "fotobrālis" šamo pārdod- necentīsies tīšām mēslu iesmērēt, palīdzēs ar Tavu aparātu notestēt. Bet jādomā jau Tev.
Saki ka tas Tamron labs ir ??? zel ka 28-75 gribejas garaku diapazonu bishku... Tamron objektiivi vispar ir ok?? Nesu nekad testeejusi Tamronus..
Man tāds ir tikai uz Nikon var jau saskrieties un vari apčamndīt. Man kautkad gribējās aiziet uz nomu pakaļ kalibrātoram, bet mdfoto ir kopā ar printera kalibrātoru arī LCD un tad tāds man labāk noderētu. Takā vēl nezinu par iešanu uz nomu, bet saskrieties toč varam.
Saki ka tas Tamron labs ir ??? zel ka 28-75 gribejas garaku diapazonu bishku... Tamron objektiivi vispar ir ok?? Nesu nekad testeejusi Tamronus..
Ir jau arī Tamrons 18-250. Bet, jo lielāks diapazons, jo švakāk ar kvalitāti. Bet vispār jau tautā Tamrons parasti kotējas augstāk par Sigmu. Man ir tikai Tamrons 90/2,8 Macro- varu teikt tikai to labāko.
Pasham man ir Tamron 17-50 2.8 ass bez gala, kontrasts labs un smuks bokeh, bet reportazhaam vinsh ir nedaudz pa iisu un pa platu tapeec njemu 28-75 lai ir videjais diapazons. Pirms pirku esmu dalasiijies ntos review un arii runajis ar paris cilvekiem konkreeti kam ir shaads stikls. Lielaakaa dalja slavaee, bet protams gadas arii kads kursh ir neapmierinaats un drausmiigi prasiigs. Manuprat shis 28-75 ir laba un letaaka alternatiiva Canon 24-70L.
Diapazons gan vinjam ir salidzinoshi mazaaks kaa 28-235 IS, bet optiksi kvalitativaaks un gaishaaks vinsh buus noteikti!
Ceturtdien, ja tev veljoprojam bus intrese par to tamronu varu speciali prieksh tevis uztaisiit paaris test shotus, jo tad pats tikshu pie taas leecas!
ja tev vajag sportu noteikti! Sportam IS neder, jo tas nespeej apstadinaat kustiibu, bet laba gaismasspeeja nozime lielaki sleedza atrumi un tas gan speej aptureet kustiibu!
saadam taadam sportam un portretiem imho buus labs! lidzigu iemeslu peec arii es tadu panjeemu!
bet es istenibaa nekad neesmu redzeejis shitadu dzivee un saubos vai kadaa no LV veikaliem vareetu buut vinsh. Par kvalitaati ari neko nevaru pateikt...