ja ne pat vairāk par 2 mēneši. Tikai bildes sāk nenormāli ēst flash atmiņu. Canon gadu atpakaļ anonsēja 50Mpix FF sensoru bet tuvākā laikā neko naražos uz tā - 70-80MB raw būtu pārāk traki.
Bet kāpēc nedod šādu iespēju cilvēkiem, kam kompis un maciņš to pavelk?
Piedāvāt Canon 7D vai 6D ar vienu pikseļu skaitu un citu.
Bet man šķiet, ka problēma būs datu dabūšanā no foķika procesora uz atmiņu karti, jo tur ātrums gan nav nekāds dižais.
Marketings! Viņi no sākuma savāks ražu uz viena pixel skaita bet pēctam uz cita. Vieglāk katru gadu piedāvāt jaunāku modeli ar + 2-3mpix nevis tehniski tik spēcīgi nolikt savus zemākos modeļus.
Ta jau ir, ka JRJ saka. Praktiski jebkura tehnologjijas nozare ir iespejams piedavat tadu produktu, par ko mes varam tikai sapnjot. Tikai lieta tada, ka finansiali tas nav izdevigi, jo labak pa vidam vel kadus 10-15 modelishus izlaist un normalu zhuksni nopelnit. Pat sievieshu zekjubikses jau pirms daudziem gadiem bija spejigi sarazot tadas, kas praktiski neplistu. Bet izdevigak tachu razotajiem nopardot 100 plistoshas neka vienas neplistoshas.
Man reiz viena Francju veljas specene pilna nopietniba skaidroja ka Zekjubikses izgudroja tie pretigie Aziati Anglija lai KATREIZ kad saplist viens caurumtins nevaretu nemt Citu zekji bet japerk uzreiz Viss no jauna Japiebilst gan ka cik noveroju pats tad LABI apmaksatas damas klercenes un vispar tai gala Zekbikses nevalkaa pamata zekjes
Ne es vienkarsji njordzu Ik pa bridim sanak pie kolegjiem Vacija paknibinaties studija kur ar Vienu spiedienu sanak 150mb Fails un neko draga pa kambeli uz Mac un NEKO
Ne es vienkarsji njordzu Ik pa bridim sanak pie kolegjiem Vacija paknibinaties studija kur ar Vienu spiedienu sanak 150mb Fails un neko draga pa kambeli uz Mac un NEKO
Nē nu kad būs super ātrās atmiņas un 100GB tad nekādu problēmu, bet tā kā FF tomēr nav studijām nopietnām domāts kur lieto nedaudz lielākus sensorus , tad labāk tomēr nedaudz pagaidīt. Fotogrāfējot uz 133x CF , 20-30MB lielie faili bieži pārpilda buferi un jāgaida kad bildes tiks nomestas uz flash .