forum.gif
Sonnar 180/2.8 !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Sonnar 180/2.8 !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.08 13:56
 citēt
Gribu Sonnar 180/2.8!!! Piedāvājumi?
Publicēts: 25.03.08 15:41
 citēt
veco austrumvācu jenu vai rietumu priekš - Kontaksa/Jaščika?

otrajam baigs cipars priekš veca 35mm manuāla stikla - a pirmo dīvaini iekārot
Publicēts: 25.03.08 15:45
 citēt
Priekš Kiev 60 būs Sonnars.
Publicēts: 25.03.08 15:55
 citēt
tajau vecā pentacona - tie tač tīklā ir pa lēto

paskaties pa cik nedeļas beigās šito nosolīs:

cgi.ebay.de...

nevajadzētu būt nekam trakam

180mm priekš 6x6 ir tāds pagarš un arī tas 2,8 uz tik liela laukuma īsti nav izmantojams - man kautkā 250mm tikpat kā netiek aiztikts - 150mm labāk tīk

kautgan ja man tāds būtu drošvien būtu laimīgs.... tik Schneider Tele-Xenar 2,8/180mm ir diezgan nepaceļama manta
Publicēts: 25.03.08 16:00
 citēt
Nu, es par šito stiklu esmu lasījis tikai tās pašas labākās atsauksmes. Un zini, tas 2.8, ja labi trāpās, ļoti smuki bildi sazīmē! Lai gan ar tādiem mm tas 2.8 iespējams nav ļoti vajadzīgs.
.
E-bayā jau skatījos. Iedomājos, ka kāds vietējais bāleliņš grib škirties no tā stikla.
Publicēts: 25.03.08 16:03
 citēt
VECAJAM JENA bij viena ficja KAPEC to musdienas nav sakarigi IEGADATIES , vins ir LOTO MIXSTS lai neteiktu neass. Ta ir tiri TEHNALOGISKA ficja kas paradas AR LAIKU. Lecu parklajuma bij viela kas ar laiku OKSIDEJAS , rupji izsakoties uz Lecam veidojas plana METALA OKSIDA KARTA ka rezultata stiklins zaude ne tikai Gaismas speju bet ari Asjumu! TIKO DZIMUSJI tie stikli bij LOTI PERFEKTI bet burtiski pec 2-3 gadiem tie PALENAM palika par tadiem LIELIEM HELIOSIEM:):) Kas raxsturigi PSRS laikos tas bija PROFA SAPNIS bet kautka AR LAIKU no vinja VISJI tasijas valja kas izskaidrojams TEISJI ar sjo FICJU:):) Tiesa bij exsemplari kas bij atklajusji panemienu KA sjo procesu noverst un MAN bija viens sads stikls uz PENTACON-Six ko savulaik mantoju ar konkreto kameru komplekta paris reizes man vinju daktereja VEIKSMIGI bet D_efexts atjaunojas diezgan atri ~2 gadu laika.
Publicēts: 25.03.08 16:15
 citēt
būtībā uz tik lielu laukumu var pieciest dajebkādu stiklu Mirus un Vegas ieskaitot, bet man ar bij 300mm Pentacons kas salīdzinot ar rietumu zeisiem izraisīja smaidu - garantēti karstu var čurāt no sonnar 4/150mm kas pieejams ar vairākām baijonetēm 66tiem un 600x rollejiem + hasselim ar un mok vēlkādam var uzmūķēt - vot nezinu par Kijevu - bet ja noveicās, tad manuālajām tā stikla versijām cena ir sakarīga
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):