forum.gif
ķibele ar Sony Alpha
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / ķibele ar Sony Alpha
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.08 21:13
 citēt
Sveiciens ļaudīm sen neredzētajiem. (:
Sen nav te nācies uzkvēties pēdējā laikā. Tātad, neliela problēma ir atgadījusies. Runa par Sony Alpha 100a. Tāda lieta notika, ka fotoaparāts nokrita uz zemes ar objektīvu pa priekšu un neizbēgami vajadzīgs remonts. Kas noticis, apmēram aprakstīšu, un gribētu lūgt palīdzību tādā ziņā, ka varētu ieteikt vietas kur alfu varētu salabot. Kā arī par izmaksām.
Ķibele tāda, cik spēju nojaust, fotoaparātam nokrītot uz oblektīva iespējams no vietas ir izbīdijušās lēcas... Carl Zeiss objektīvs 16-80mm nu re, ir arī tāda lieta ka nav fokusa no tiem 16-35mm autofokus itkā iestādas, bet bilde neasa, arī manuālajā fokusēšanas režījumā bet talākajos milimetros bilde tā kā būtu asa. Pagaidām tādas manas domas.

Ceru uz jūsu atsaucību un palīdzību. (:
Publicēts: 25.03.08 21:20
 citēt
cik zinu tad viens remonts tik latvijā vien esot, kautkur pretī bērnu pasaulei, pats nekad neesmu bijis bet runas pa portāliem tādas klīst!
Publicēts: 25.03.08 21:24
 citēt
ok... jāiet būs skatīties. jāčeko. konkrēta adrese zināma? es netā mož parakāšos vēl bez visa.
Paldies. (:
Publicēts: 25.03.08 21:31
 citēt
adresi gan nepateikšu bet saka ka esot bērnu pasaulei pretī kautkāds kantooris, vajag pa forumiem pameklēt pēc vārdiem remonts vai bērnu pasaule, kautkur jau būs tā vieta norādīta, pašam slinkums :) bet kad atrodi tad pasaki šeit arī, lūdzu!
Publicēts: 25.03.08 21:32
 citēt
Atradu vienu kantori ar ierakstiem googlee foto remonts :)
www.nara.lv...
enterprise-eu.eu...
Publicēts: 25.03.08 22:15
 citēt
Paldies, man k-kā meklēšana neveicas tik sekmīgi! (:
Publicēts: 25.03.08 22:31
 citēt
Pirmais links norāda uz īsto kantori, kurs pie bērnu pasaules!
Tur onka dikti izpalīdzīgs un centīgs labotājs! :)
Publicēts: 25.03.08 23:18
 citēt
Ja nekludos Elcor serviss sitadas grabazjas skruve TOMER autorizets serviss ka neka:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):