forum.gif
Nikkor 35mm f/2.8 AIS - Sātana izdomājums?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nikkor 35mm f/2.8 AIS - Sātana izdomājums?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.08 11:08
 citēt
wtf? :D
Publicēts: 26.03.08 11:10
 citēt
Labi ka man nav Nikon..
Publicēts: 26.03.08 12:12
 citēt
........pirms tam viņi NOTEIKTI no gultas izkāpa ne ar to kāju, ceļu aizšķērsoja melns kaķis, bija pilnmēness un tālumā gaudoja vilki, OBLIGĀTI tas notikās 13. datumā, vēlams piektdienā utjp, kas grib lai tic :D :D :D
Publicēts: 26.03.08 14:31
 citēt
nikona 35mm ir bērnu šļupsti - tīrais suņa krītiņš salīdzinot ar šo:

disku filma - itkā 15 kadri, bet pirmais un pēdējais neiznāk - tobiš 13 kadru nesējs kura lietotāji protams sajāj savu profesionālo karjeru un ja nepāriet uz citu tehniku, tad saprotams pašnāvību procents ir augsts.
Publicēts: 26.03.08 15:43
 citēt
:D

man ir tāda kamera (uzdāvināja čomi zinot, ka neateikšos bišķi pačakarēt jebkuru sūdu), bet tā diska ne skarta, ne nezkarta man nav :(

tas ir miris standarts kurš dzīvojis tik īsu brīdi - var dabūt šādas filmas (diskus) tikai pa baigu piķi un tīsta (c41) par vēl baigāku

kadra izmērs 11x8mm, lēca plastmasas - nu vobšem mēsli beidzamie šitie stroķi, bet toties "medžiks" sūrais :D
Publicēts: 26.03.08 17:39
 citēt
Vispār, interesanti! Kaut kāds āķis jau tajā visā ir. Piemēram, varbūt tas bija tā laika populārākais objektīvs un vienkārši 9 no 10 viņu nopirka un no tiem deviņiem 8 bija tādi, kas tāpat nebija fotogrāfēšanai piemēroti... :)
Publicēts: 26.03.08 17:41
 citēt
Labi ka man nav Nikon..

Tas patiešām ir labi...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):