Vēl man ir svarīgi, lai: :arrow: albums būtu bezmaksas :arrow: tā nosaukums nebūtu pārāk sarežģīts :arrow: tajā varētu ievietot daaaaaudz bilžu visādos izmēros :arrow: vienlaicīgi būtu iespējams augšupielādēt ne mazāk 5 bildēm :arrow: ielāde notiktu ātri
Iesaku 4IMEGES www.4homepages.de Lietoju jau gadus 5-6 neko labaku nesmu atradis. Flasji ir baig kaitinosji un kategorijas ar gruti satasit un prasa visadus pribambasus un mekletaji nestrada TE STRADA VISS! PA BRIVU ja neizmanto komercialiem nolukiem. Tasijis dzeks no Daugavpils kurs gan sen jau dzivo Vacija un Amerika. Viena no viss popularakajam gelerijam SIKAM BIZNESAM ieks Eiropas. Diazaini un visadi pribambasi vienkarsji integrejami un pa brivu pieejami neta. Ja neko nemaina issktas stipri lidzigi sitam www.latvianphoto.com...
Bez maksas ir tik siers slazdā Savām bildēm izvēlējos smugmug.com
Tur gan jāmaksā gada maksa, bet ir ērti lietojams, labi modificējams un visā ir iekļauts neierobežots trafiks, kas būs vienādi ātrs visā pasaulē. Protams, vieta arī ir neierobežota. Bildes kexi hostē uz amazon S3, līdz ar to atkrīt galvas sāpes par backupiem tam, kas tur glabājas. Mēnesī man trafikā tur saskrien gan tikai 3GB. Ir gana ērta piekļuves sistēma, lai varētu kontrolēt, kam dot piekļuvi bildēm.
P.S. Man pat nav problēma uz kāda no saviem serveriem uzinstalēt jebkādu brīvi pieejamu galeriju un darbināt te pat Latvijā, jo kopumā īrēju 2x1Gbps pieslēgumus pie LIX, tomēr šāds maksas pakalpojums šķiet izdevīgāks.
Vēl man ir svarīgi, lai: :arrow: albums būtu bezmaksas :arrow: tā nosaukums nebūtu pārāk sarežģīts :arrow: tajā varētu ievietot daaaaaudz bilžu visādos izmēros :arrow: vienlaicīgi būtu iespējams augšupielādēt ne mazāk 5 bildēm :arrow: ielāde notiktu ātri
Vai šāds albums vispār eksistē? :roll:
šito neder- var novilkt bildes. Un tas vairs naf labi
Vai šāds albums vispār eksistē? :roll:
aha - zinu, ka vienu briidi bija simplewievers ar labo peles klikskji open in new window un lejuplaadee - vakar novilku - apskatiijos un nebija vairs šitaa funkcija.
martink : Zelta vordi un TAPEC cilvji ieprieksj jabridina ZAXT NAF LABI gribi pirkt TE GALI Burtiski VAKAR zvana no Mentenes!! Mes tur pie jums atradam bildi Gribam kolegjiem uzdavinat BET NELAUJ SAGLABAT met logu ka jazvana JUMS! Saku ja aizsutiet E-PASTU redaktoram vinss jusu velmes piepildus PARDOS. Iestajas puze , Aaaaaaaa japerk? Nu jaa , nuuuuu laabi. Lieki piebilst ka neviens par to bildi neienteresejas kaut tai diena cita 5 nopirka bet nevienu no Latvijas )
Luni šitais variants man ar Latvijas dzelzceļu: labdien ,jums smukas bildītes ,mēs gribētu izmantot reklāmas bukletos un plakatos -ja lūdzu,izmēri tādi un šitādi ,maksā tik un tik -āāāāāāā,mēs padomāsim un tā viņi domā un domā
simple viewer ir super štelle un neko nevar novilkt, ja vien uzstāda, ka nevar atvērt jaunā logā bildi. īzī. samazini mazītiņas un liec. man ir simple viewer arīdzan [url=www.eyezoom.lv]www.eyezoom.lv[/url]