forum.gif
SASAR & Haiduka pirtiņa.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / SASAR & Haiduka pirtiņa.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.08 20:05
 citēt
8.04 būs pirtiņa, uz kuru ir izteicis vēlēšanos apmeklēt SASARs, blogeris no dīķa tā krasta. Uz pirtiņu ierašanas priekšrocības tiem, kuri pirtiņā ir pasludināti pirts svēto kārtā.

Svētie :D :D :D
SL (vienmēr vieta)
Lunis - ja VARESJU tad busju klat ka likts
Ekoists (rezervēta vieta)
zviedzha, pelle (vienmēr rezervētas vietas par 200 km robežas pārsniegšanu ceļā uz pirtuku)
glazers ( mani vienmēr ir fascinējušas Haiduka štelles ! )
Eliks, Shadow (trakam jābūt adminus necienīt)

INFO:
telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo)
Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela.
Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...

modeles piesakās tikai tās, kas ir spējīgas pozēt SASARam :D

1. SASAR
2. Ieva
3. Kristīne
4. Kitija
5. Liiva +

10. dzziidzzii
11. Dambis
12. j0e
13. asteszvaigzne
14. cirsliitis
15. JRJ (?)
16. aigarsa
17. oskarz
18. Eltons
19. miller81
20. 2in1
21. glazers
22. REZ
23. metrapole
24. Uljens +
25. Haydar
26. ARKLY
27. GoldAnn
28. Zviedzha (latviskots Zviedza) :D
Ja apstākļu dēl SASAR atteiks, tad būs kā parasti, jeb kā valterux saka:
-Nee, es gan uz Haiduka pirti neiešu, orģijas man kaut kā ne visai pie sirds...
Publicēts: 26.03.08 20:16
 citēt
shoreiz buus jaasadomaa kaut kas incants....
Publicēts: 26.03.08 22:45
 citēt
eee , a var pierezervēt man vietu? Es mēneša pirmos datumos zināšu konkrēti jau.
Publicēts: 26.03.08 23:08
 citēt
eee , a var pierezervēt man vietu? Es mēneša pirmos datumos zināšu konkrēti jau.

:) ja patstāvīgie tevi neizspiedīs...bet cerēsim uz to labāko
Publicēts: 26.03.08 23:44
 citēt
o! drīz haidukam pašam neko navajadzēs domāt, tik citātus pārkopēt 8) :lol:
Publicēts: 27.03.08 00:08
 citēt
o! drīz haidukam pašam neko navajadzēs domāt, tik citātus pārkopēt 8) :lol:

slinkie virza progresu...
čakliem paliek-
bro-tip@78.84.190.159 | 26.3.2008 17:59
bļēēēeee!!
šitas ir pizģets!! hhehe. kā saucās tā spēle - lara krofta vai kas tml.

Bet arī šos lamuvārdus tu neesi pats izdomājis, bet kopē...vai klaviatūru noslaucīji pēc tam...varu pateikt tikai, ka uzvedies vairs ne kā puišelis, bet kā vepris...vēl tikai no pilna komplekta aizmirsi savu māti pieminēt.
Publicēts: 27.03.08 10:25
 citēt
pfff, haidukonkulim atkal grūtās dienas pienākušas.

labi, sarunājuši, pie nākamās tavas bildes centīšos atcerēties arī pārējos vārdus
Publicēts: 27.03.08 10:34
 citēt
Kaapeec mees neesam iekljauti kaut pieteicaamies :?:
Publicēts: 27.03.08 11:40
 citēt
pfff, haidukonkulim atkal grūtās dienas pienākušas.

labi, sarunājuši, pie nākamās tavas bildes centīšos atcerēties arī pārējos vārdus

ja tādus , kā tevi neizaudzinās tagad, tad nekad. Jo tikai tad, kad tu saņemsi pretsparu no daudziem , tu sāksi domāt, ka neesi vis VARONIS, bet esi NOŽĒLOJAMS.
Runājot vēl tā, izsprūk vārdiņš, aizmirstās, bet uzrakstīto ilgi lasīs...un izdzēst tu nevari :twisted:
Publicēts: 27.03.08 11:42
 citēt
Kaapeec mees neesam iekljauti kaut pieteicaamies :?:

izlasi pirmo teikumu...esi padomā, bet ja tevi izspiedīs patstāvīgie, tad nevaino mani...un tādu ir ap 40, bet vietas ir ap 30
Publicēts: 27.03.08 12:24
 citēt
Kur vel pastaaviigaaku apmekleetaaju par mani! :D
Publicēts: 27.03.08 12:33
 citēt
esi padomā, bet ja tevi izspiedīs patstāvīgie, tad nevaino mani...un tādu ir ap 40, bet vietas ir ap 30

Ja jau ir sava kompānija, būtu smuki to visu risināt ar savstarpējiem pastiem, tajā skaitā informējot par SASAR ierašanos, un forumā paziņojumus vispār nelikt. Citādi sanāk, ka publiskajā telpā tiek risinātas kādas autonomas, faktiski slēgtas kompānijas iekšējās lietas.
IMHO

Jonatans - Te tak ir sleegtaa fotoblog kompaanija!

Nē, pirts sakarā nav Fotoblog, bet 40 nemainīgu dalībnieku kompānija. Fotoblog kompāniju var redzēt sadaļā "Autori"
Publicēts: 27.03.08 12:34
 citēt
Te tak ir sleegtaa fotoblog kompaanija! :arrow:
Publicēts: 27.03.08 12:57
 citēt
es būšu!
Publicēts: 27.03.08 14:11
 citēt
ja tādus , kā tevi neizaudzinās tagad, tad nekad. Jo tikai tad, kad tu saņemsi pretsparu no daudziem , tu sāksi domāt, ka neesi vis VARONIS, bet esi NOŽĒLOJAMS.
:twisted:

tieši to pašu jau sen sen esmu novērojis attiecībā pret tevi - ATVER ACIS :idea: :idea:
Publicēts: 27.03.08 14:16
 citēt
un vispār, ko piesējies par bildes komentu?! atkal blakus sēdēja modele un gribējās kā īstam vecim nozīmēties :twisted:

sākumā nekas slikts nebija domāts, tik sajūsma par ģīmjiem, a tagad sākšu :lol: :lol:
Publicēts: 27.03.08 14:56
 citēt
un vispār, ko piesējies par bildes komentu?! atkal blakus sēdēja modele un gribējās kā īstam vecim nozīmēties :twisted:

sākumā nekas slikts nebija domāts, tik sajūsma par ģīmjiem, a tagad sākšu :lol: :lol:

pilnīgi piekrītu tev, bet nepiekrītu vārdu izvēlei...ir taču citi sajūsmas saucieni.
Bet tev jānāk uz pirtiņu...izpērsim no abiem ļaunos :D
Publicēts: 27.03.08 14:59
 citēt
Jaa, skatos, savstarpeeja miilestiiba te zaljo un plaukst...
Publicēts: 27.03.08 15:26
 citēt

pilnīgi piekrītu tev, bet nepiekrītu vārdu izvēlei...ir taču citi sajūsmas saucieni.
Bet tev jānāk uz pirtiņu...izpērsim no abiem ļaunos :D

sū.....slikti - visticamāk nebūšu, jo nākošā dienā agri(ap plkst. 5) jāceļās 8)
Publicēts: 27.03.08 15:29
 citēt
bro-tip, tad jau ideāli - sarunāsim pokera apfterparty pie kāda un nemaz nebūs gulēt jāiet! :D
Publicēts: 27.03.08 19:55
 citēt
Zviedzha man arī rezervē vietu pie pokera galda :D
Publicēts: 27.03.08 19:58
 citēt

:) ja patstāvīgie tevi neizspiedīs...bet cerēsim uz to labāko

Haiduks , nu nav jau nekādu problēmu :) , dzēs tad droši laukā mani un gan jau citreiz tad atbraukšu. Man pavasarī tagad arī brīvāks laiks :) .
Publicēts: 27.03.08 20:15
 citēt
JRJ, Tev jābūt! Paķer kameru, lai beidzot ir reporta video no pirtuka! :D
Publicēts: 27.03.08 20:24
 citēt
pēc manas pieredzes uz ielas neviens nav palicis,tas tik tāds haiduka triks,lai būtu intriga...Jo vairāk savstarpēja iepazīšanās,jo mazāk domstarpibas i-vidē.Es savu rezervēto vietiņu varu kādam piedāvāt,pats kaut kur uz trepītēm,vai kādā istabā pafotogrāfēšu vai pafilozofēšu.pie galda tiešām vieta nav man vajadzīga.
Publicēts: 27.03.08 20:53
 citēt
Lai cik vēlētos satikt sasaru un vēl dažus, bet laikam nebūšu. Lai gan man "vienmēr vieta", tāpat brīdinu, lai neliekat cerības ;)
Publicēts: 27.03.08 21:01
 citēt
bro-tip, tad jau ideāli - sarunāsim pokera apfterparty pie kāda un nemaz nebūs gulēt jāiet! :D

es pokera afterparty atbalstu :)
Publicēts: 27.03.08 21:22
 citēt
Lai cik vēlētos satikt sasaru un vēl dažus, bet laikam nebūšu. Lai gan man "vienmēr vieta", tāpat brīdinu, lai neliekat cerības ;)

Portreti jaf naf pieteicies... :D
Publicēts: 27.03.08 21:23
 citēt
Var jaf būt, ka velti te priecājamies... :( sasar tikai ir ieminējies, bet naf vēl apstiprinājis, ka būs.

Un Ekoistam arī pilnīga taisnība...šito ir tikai sākum aptaustīšana, kas apmēram varētu būt...ārpusē neviens naf palicis...tagad vēl SL atsakās...FANI arī atbirs :(

Tāpat arī vajadzētu padomāt, ko vēl incāku ieviest...
Publicēts: 27.03.08 21:24
 citēt

Aaaa, uz mani cer tikai Portreti? 8)
Publicēts: 27.03.08 21:30
 citēt

Viņš vismaz atklāti cerējās:D ,
Publicēts: 27.03.08 21:33
 citēt

Viņš vismaz atklāti cerējās:D ,

:P
Publicēts: 27.03.08 21:39
 citēt

jēē, un tad pālī pie stūres un uz rēzekni :roll:
Publicēts: 27.03.08 21:47
 citēt

jēē, un tad pālī pie stūres un uz rēzekni :roll:

...Reezekne, ti nas njeboisja, mi tebja netronjem :)
Publicēts: 27.03.08 21:47
 citēt

ROFL!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 27.03.08 22:36
 citēt
Es domāju, ka noteikti ieradīšos. Nākamā dienā pēc pirtiņas tāpat jābūt Rīgā, jo jālido atpakaļ.
Publicēts: 27.03.08 22:51
 citēt
Es domāju, ka noteikti ieradīšos. Nākamā dienā pēc pirtiņas tāpat jābūt Rīgā, jo jālido atpakaļ.

WOW,,,IIIRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Īstais paziņojums būs tikai ap 4-5 aprīli. Te vienīgi varam parunāt, kā uzlabot "orģijas" , lai būtu kāda jauna jauka nianse, kuru atkal zinošie d...i varētu apriet.
arī sasar izsaki savu domu, un ko tu mums varētu parādīt, pastāstīt un pademonstrēt...uz 5-10 min. Vari uz PM
Publicēts: 27.03.08 23:29
 citēt
:D sasars reālajā pasaulē būs sastopams !!! ja Kundziņš nenomocīs savos kursos, tad uz kādu stundu varētu pieskriet- uzmest acis :wink:
Publicēts: 27.03.08 23:35
 citēt
Jūs jau man sākat justies neērti. Tāds pats baltais cilvējs vien esmu :roll:
Publicēts: 27.03.08 23:42
 citēt
sasar :D vot sataisīs bezpriģelu, ka visi sarunās savā starpā ar tevi nerunāt..:D sēdēsi stūrīti iespiedies ;)
Publicēts: 27.03.08 23:44
 citēt
es par aigarsa ideju! :D :D :twisted:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6