8.04 būs pirtiņa, uz kuru ir izteicis vēlēšanos apmeklēt SASARs, blogeris no dīķa tā krasta. Uz pirtiņu ierašanas priekšrocības tiem, kuri pirtiņā ir pasludināti pirts svēto kārtā.
Svētie SL (vienmēr vieta) Lunis - ja VARESJU tad busju klat ka likts Ekoists (rezervēta vieta) zviedzha, pelle (vienmēr rezervētas vietas par 200 km robežas pārsniegšanu ceļā uz pirtuku) glazers ( mani vienmēr ir fascinējušas Haiduka štelles ! ) Eliks, Shadow (trakam jābūt adminus necienīt)
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
modeles piesakās tikai tās, kas ir spējīgas pozēt SASARam
1. SASAR 2. Ieva 3. Kristīne 4. Kitija 5. Liiva +
10. dzziidzzii 11. Dambis 12. j0e 13. asteszvaigzne 14. cirsliitis 15. JRJ (?) 16. aigarsa 17. oskarz 18. Eltons 19. miller81 20. 2in1 21. glazers 22. REZ 23. metrapole 24. Uljens + 25. Haydar 26. ARKLY 27. GoldAnn 28. Zviedzha (latviskots Zviedza) Ja apstākļu dēl SASAR atteiks, tad būs kā parasti, jeb kā valterux saka: -Nee, es gan uz Haiduka pirti neiešu, orģijas man kaut kā ne visai pie sirds...
o! drīz haidukam pašam neko navajadzēs domāt, tik citātus pārkopēt 8) :lol:
slinkie virza progresu... čakliem paliek- bro-tip@78.84.190.159 | 26.3.2008 17:59 bļēēēeee!! šitas ir pizģets!! hhehe. kā saucās tā spēle - lara krofta vai kas tml.
Bet arī šos lamuvārdus tu neesi pats izdomājis, bet kopē...vai klaviatūru noslaucīji pēc tam...varu pateikt tikai, ka uzvedies vairs ne kā puišelis, bet kā vepris...vēl tikai no pilna komplekta aizmirsi savu māti pieminēt.
pfff, haidukonkulim atkal grūtās dienas pienākušas.
labi, sarunājuši, pie nākamās tavas bildes centīšos atcerēties arī pārējos vārdus
ja tādus , kā tevi neizaudzinās tagad, tad nekad. Jo tikai tad, kad tu saņemsi pretsparu no daudziem , tu sāksi domāt, ka neesi vis VARONIS, bet esi NOŽĒLOJAMS. Runājot vēl tā, izsprūk vārdiņš, aizmirstās, bet uzrakstīto ilgi lasīs...un izdzēst tu nevari :twisted:
esi padomā, bet ja tevi izspiedīs patstāvīgie, tad nevaino mani...un tādu ir ap 40, bet vietas ir ap 30
Ja jau ir sava kompānija, būtu smuki to visu risināt ar savstarpējiem pastiem, tajā skaitā informējot par SASAR ierašanos, un forumā paziņojumus vispār nelikt. Citādi sanāk, ka publiskajā telpā tiek risinātas kādas autonomas, faktiski slēgtas kompānijas iekšējās lietas. IMHO
Jonatans - Te tak ir sleegtaa fotoblog kompaanija!
Nē, pirts sakarā nav Fotoblog, bet 40 nemainīgu dalībnieku kompānija. Fotoblog kompāniju var redzēt sadaļā "Autori"
ja tādus , kā tevi neizaudzinās tagad, tad nekad. Jo tikai tad, kad tu saņemsi pretsparu no daudziem , tu sāksi domāt, ka neesi vis VARONIS, bet esi NOŽĒLOJAMS. :twisted:
tieši to pašu jau sen sen esmu novērojis attiecībā pret tevi - ATVER ACIS :idea: :idea:
pēc manas pieredzes uz ielas neviens nav palicis,tas tik tāds haiduka triks,lai būtu intriga...Jo vairāk savstarpēja iepazīšanās,jo mazāk domstarpibas i-vidē.Es savu rezervēto vietiņu varu kādam piedāvāt,pats kaut kur uz trepītēm,vai kādā istabā pafotogrāfēšu vai pafilozofēšu.pie galda tiešām vieta nav man vajadzīga.
Var jaf būt, ka velti te priecājamies... sasar tikai ir ieminējies, bet naf vēl apstiprinājis, ka būs.
Un Ekoistam arī pilnīga taisnība...šito ir tikai sākum aptaustīšana, kas apmēram varētu būt...ārpusē neviens naf palicis...tagad vēl SL atsakās...FANI arī atbirs
Tāpat arī vajadzētu padomāt, ko vēl incāku ieviest...
Es domāju, ka noteikti ieradīšos. Nākamā dienā pēc pirtiņas tāpat jābūt Rīgā, jo jālido atpakaļ.
WOW,,,IIIRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Īstais paziņojums būs tikai ap 4-5 aprīli. Te vienīgi varam parunāt, kā uzlabot "orģijas" , lai būtu kāda jauna jauka nianse, kuru atkal zinošie d...i varētu apriet. arī sasar izsaki savu domu, un ko tu mums varētu parādīt, pastāstīt un pademonstrēt...uz 5-10 min. Vari uz PM