forum.gif
SASAR & Haiduka pirtiņa.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / SASAR & Haiduka pirtiņa.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.08 22:28
 citēt
... starp citu - lai nomierinātu nesamierināmos, es šodien apsekoju dažas reitingu sistemas par tēmu fotogrāfi ! 'Fotoblogs' ir otrā vietā, bet liek 'parastiem' portāliem vismaz divas reizes ! Ar ko arī jūs apsveicu ! :)

Kas ir pirmā vietā?
Publicēts: 29.03.08 23:09
 citēt
... man jau ir kauns to raxtīt - fotki.lv !!!... bet ceru, ka mums visiem ir labi ....
Publicēts: 29.03.08 23:16
 citēt
... man jau ir kauns to raxtīt - fotki.lv !!!... bet ceru, ka mums visiem ir labi ....

Tur jau cita doma tam saitam :)
Publicēts: 29.03.08 23:40
 citēt
... starp citu - lai nomierinātu nesamierināmos, es šodien apsekoju dažas reitingu sistemas par tēmu fotogrāfi ! 'Fotoblogs' ir otrā vietā, bet liek 'parastiem' portāliem vismaz divas reizes ! Ar ko arī jūs apsveicu ! :)

bet tam taa JAABUUT. Te nedaudz paplēšamies, bet neesam iedomīgi, un neatraidam parasto mirstīgo, kas nopircis 1-mo un grib augt. Negribās neko lieku rakstit par citiem...bet HAIDUKPIRTIŅAS startē zem fotoblog, un tam ir iemesls!!!!
Publicēts: 30.03.08 08:56
 citēt
Izskatās,ka ir cilvēki,kuriem patīk,lai viņiem lūdzas,un,ja pasaka,ka var nākt,tad nenāk tik un tā.Tāds mazu bērnu sindroms,manipulēt ar apvainošanos...
Tagad laikam ir gudri spriest i-vidē,pilnīga anonimitāte un bezpersoniskums un varas izjūta.Ja grib zināt kāds izskatās maizes koks,tad vajag viņu redzēt,savādāk iztēlē veidojas koks ar maizes kukulīšiem.Tāpat ir ar visu pārējo,vajag aiziet un ieraudzīt un tad spriest,kas un kā.Ja patīk,piedalies,ja nē,tad saproti,ka tas nav tas,ko gribu un meklē citu vietu vai iespēju.
Publicēts: 30.03.08 12:05
 citēt
Izskatās,ka ir cilvēki,kuriem patīk,lai viņiem lūdzas,un,ja pasaka,ka var nākt,tad nenāk tik un tā.Tāds mazu bērnu sindroms,manipulēt ar apvainošanos...
Tagad laikam ir gudri spriest i-vidē,pilnīga anonimitāte un bezpersoniskums un varas izjūta.Ja grib zināt kāds izskatās maizes koks,tad vajag viņu redzēt,savādāk iztēlē veidojas koks ar maizes kukulīšiem.Tāpat ir ar visu pārējo,vajag aiziet un ieraudzīt un tad spriest,kas un kā.Ja patīk,piedalies,ja nē,tad saproti,ka tas nav tas,ko gribu un meklē citu vietu vai iespēju.

bingo! :!:
Publicēts: 31.03.08 10:26
 citēt
A kad varēs uzzināt vai tieku pieņemts pirtī vai nē?
Publicēts: 31.03.08 10:41
 citēt

Tiec pieņemts :P

p.s. Haiduk - vane? ;)
Publicēts: 31.03.08 12:38
 citēt
un Haiduk... tev jau tas pavisam savādāk bija, šejienieši tak tik pat kā visi no rīgas, līdz tevīm jau nokļūt vienkāršāk un tad vēl tava aura tam visam pa priekšu iet, kas citus pie tevis pievelk :D
a ko es ...parastā, pelēkā lauku pele par kuras eksistenci maz kurš nojauš :? :roll:

Lunis un Haidukpirtiņa tevi ir parādījuši fotoblogā no labās puses...viss blogs zin par tevi.

vai tad no labās? vai tad man vispār vairākas puses? man ir tikai viena puse un tā ir laba :D
Mani jau nevar parādīt no kādas puses, es esmu tāda kāda esmu un tādu arī citi mani redz :)

vai, cik daudz puses tev ir- labā puse, kreisā puse, priekšpuse,
p(aizmugures)puse, augšpuse, apakšpuse, un mēs tikai no LABĀS puses.

vēl ir sliktā, labā, griezā, pareizā, netikpareizā, maldinošā, noraidošā, pievelkošā utt. utt. :D :wink:
Publicēts: 31.03.08 15:46
 citēt
a, Uljens....
KAapeec sarakstaa nv uljena???
Tu puis neiesi vai????
PAvasara trieku dabuujis? :D:D:D
Publicēts: 31.03.08 15:51
 citēt
man pat tagad pēc laba laiciņa nebūšanas grūti to visu penteri izlasīt..kas īsti notiek? :)
Publicēts: 31.03.08 17:54
 citēt

Tad kad būsi ienācis, tad zini, esi iekšā :D
Publicēts: 31.03.08 17:55
 citēt

Tiec pieņemts :P

p.s. Haiduk - vane? ;)

jaa
Publicēts: 31.03.08 17:55
 citēt
man pat tagad pēc laba laiciņa nebūšanas grūti to visu penteri izlasīt..kas īsti notiek? :)

spama trenkāšana pa blogu
Publicēts: 31.03.08 20:51
 citēt
pieraksti mani arii!
Publicēts: 31.03.08 22:06
 citēt
Haiduk, pēc saraksta šķiet īsts puiku vakars :D tad arī ir kādas cerības ka stiprais dzimums būs likts modeļu lomā? a bet būtu tak foršas bildes ! :D ci kta var ..meitenes kā modeles bildēt, vajag tak kādu pārmaiņu ar! :wink:
Publicēts: 31.03.08 22:52
 citēt
Haiduk, pēc saraksta šķiet īsts puiku vakars :D tad arī ir kādas cerības ka stiprais dzimums būs likts modeļu lomā? a bet būtu tak foršas bildes ! :D ci kta var ..meitenes kā modeles bildēt, vajag tak kādu pārmaiņu ar! :wink:

...LIMONĀDES VAKARS :D
Publicēts: 31.03.08 23:35
 citēt

pelle, kādas problēmas..visi čaļi ar Tevi kopā bildēsies :)
Publicēts: 01.04.08 07:59
 citēt
Es arī vēl neesmu sarakstā. ;)
Publicēts: 01.04.08 08:29
 citēt

pelle, kādas problēmas..visi čaļi ar Tevi kopā bildēsies :)

Nezinu vai tikšu :roll:
Publicēts: 01.04.08 09:07
 citēt

šāda atbilde mums neder..labāk saki, ka nezini vai netiksi :)
Publicēts: 01.04.08 11:44
 citēt

šāda atbilde mums neder..labāk saki, ka nezini vai netiksi :)

tad jau redzēs kā būs :wink:
Publicēts: 01.04.08 13:31
 citēt
Es arī vēl neesmu sarakstā. ;)

esi, esi...ar lielajiem burtiem un vēl baltā krāsā!!!
Publicēts: 02.04.08 09:49
 citēt
piedod haiduk bet plaani mainaas...dzees aaraa mani laushu citiem apmekleet:)
Publicēts: 02.04.08 20:44
 citēt
piedod haiduk bet plaani mainaas...dzees aaraa mani laushu citiem apmekleet:)

uzliksim balto :D
Publicēts: 04.04.08 10:51
 citēt
diemžēl nesanāk man otrdiena :? , tā kā patstāvīgiem nevaidzēs nemaz man spiest laukā :(
Publicēts: 06.04.08 20:43
 citēt
diemžēl nesanāk man otrdiena :? , tā kā patstāvīgiem nevaidzēs nemaz man spiest laukā :(

nekrenķējies, mēs par tevi arī papriecāsimies, un ar labu vārdu pieminēsim ...cerams :D
Publicēts: 07.04.08 12:29
 citēt
jautaajums...ap 20.00 ierasties nebus jau par veelu..? ( man 1 darbiņš vakaraa..)
Publicēts: 07.04.08 12:38
 citēt
par vēlu ir tikai vispār neierasties:p;))) ja tas spēj nomierināt, es un mans kompanjons tikai ap 21iem plānojam ierasties:)
Publicēts: 07.04.08 12:49
 citēt
nu jaa bet tur jau ap 24.00 visus metiis araa :D
Publicēts: 07.04.08 13:05
 citēt
bambucha, ar ko tu uz Ogri brauc?
Publicēts: 07.04.08 14:20
 citēt
Haiduk, pieraksti mani ar! Būšu! Bet bez pelles!
Publicēts: 07.04.08 14:27
 citēt
nu, nu, uljen, Tu man skaties! :D
Publicēts: 07.04.08 14:43
 citēt
Martink , palikshu Riigaa !
Publicēts: 07.04.08 15:49
 citēt
1. SASAR
2. Ieva
3. Kristīne
4. Kitija
5. Liiva +
6. Elizabete +

10. dzziidzzii
11. Dambis
12. j0e
13. asteszvaigzne
14. cirsliitis
15. pukju_beerns
16. aigarsa
17. oskarz
18. Eltons
19. miller81
20. 2in1
21. glazers
22. REZ
23. metrapole
24. Uljens +
25. Haydar
26. ARKLY
27. GoldAnn
28. Zviedzha (latviskots Zviedza)
Publicēts: 07.04.08 16:51
 citēt
no cikiem var ierasties? :D
Publicēts: 07.04.08 16:58
 citēt
no cikiem var ierasties? :D

16.00 ...priekš mellā darba.
Publicēts: 07.04.08 18:25
 citēt
domaaju shoreiz jau jaanjem divas slotinjas liidz, viena jau stabili aizies, lai sasaru nopeertu :D:D :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 07.04.08 18:40
 citēt
domaaju shoreiz jau jaanjem divas slotinjas liidz, viena jau stabili aizies, lai sasaru nopeertu :D:D :twisted: :twisted: :twisted:

nenobiedē...neatnāks.
Publicēts: 07.04.08 18:43
 citēt
Nē, pērties man patīk :)
Ap kādiem 5 varētu piekāpt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4