Jāāāāāā, to es šodien novērtēju būtu man jāceļas 8:00 - es nevarētu jau 12:00 bij ļoti pašvaki, tāpēc čučēju vien tālāk :twisted:
Jāāāāāā, to es šodien novērtēju būtu man jāceļas 8:00 - es nevarētu jau 12:00 bij ļoti pašvaki, tāpēc čučēju vien tālāk :twisted: :evil: :evil: :evil: šitādas haļavas
alkoholiķi
a es dzirdēju kaut ko par skaitli kas sākas uz "se" un beidzas ar "ši"! :twisted:
nevar sagaidiit kad buus redzams ko Lunis sabildeejis...
nevar sagaidiit kad buus redzams ko Lunis sabildeejis... oiiiiii... ar bailēm gaidu =)
nevar sagaidiit kad buus redzams ko Lunis sabildeejis... oiiiiii... ar bailēm gaidu =)vot portreti gaida trieka!!!! :shock: raizējies par viņu.
nevar sagaidiit kad buus redzams ko Lunis sabildeejis... oiiiiii... ar bailēm gaidu =)vot portreti gaida trieka!!!! :shock: raizējies par viņu.vispirms jau man pašai būs trieka Tu jau nemaz nezini, Haiduk, kādas mēs telpas izprovējām sešatā, kamēr citi tusējā :oops: :twisted:
nevar sagaidiit kad buus redzams ko Lunis sabildeejis... oiiiiii... ar bailēm gaidu =)vot portreti gaida trieka!!!! :shock: raizējies par viņu.vispirms jau man pašai būs trieka Tu jau nemaz nezini, Haiduk, kādas mēs telpas izprovējām sešatā, kamēr citi tusējā :oops: :twisted:wow!!! tad es ir ko nogulējis
haiduk, riktiigi esi noguleejis....tur buus kaut kas dikti labs.Un portreti tieshaam buus shokaa
miller31 video rulītis atsver visas šodien ieliktās fotoreportāžas parādot pasākumu tādās emocijās, ka vēljoprojāmn nevaru nopriecāties...malacis...tā turpināt
Ir doma sezonas noslēguma pirtuku taisīt 29. aprīlī.
opā haiduk! to pēdējo nedrīkstēs palaist garām..! labi, ka peļļukpirts būs vēl
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?