forum.gif
Nesanāk ielikt bloga rakstu kirlicā...?!?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nesanāk ielikt bloga rakstu kirlicā...?!?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.08 21:40
 citēt
forumam ir UTF-8, te ari hieroglifiem vajadzetu darboties.
キヤノンについて
blogam ka tadam ir Windows-1257 latvian kodejums.
Publicēts: 27.03.08 21:45
 citēt
ПОШЛИ ЦВЕТЫ ЛЮБИМОЙ!
Удиви ЛЮБИМУЮ посреди рабочего дня!
Пошли ей БУКЕТ в офис!
Все сотрудницы умрут от зависти...
А тебя ждет незабываемый вечер...

Mēģinu :D
Publicēts: 27.03.08 21:49
 citēt
fotoblog točka ru

Un kapec gan nē??
Kā kadreiz pateica L.Vaikule ka viņai piebāza par to ka no LV uz Krieviju aizbrauca:"Kapec man jadzied tūkstošiem, ja es varu dziedāt miljoniem?"

neviens jau nespiezh te bildes likt. var likt photosight.ru un tur tad bus tiem miljoniem.
Publicēts: 27.03.08 22:02
 citēt
man gan liekas ka ja grib komunicēt krievu vai kādā citā valodā tad to vispiemērok darīt tādā saitā kur attiecīgā valoda ir vairāk pārstāvēta.
Publicēts: 27.03.08 22:18
 citēt
valterux: ko nu muldi, še pat apgrozās haydar kurš no Lv ne mū ne bē, bet tomēr, šķiet ar cūcenes palīdzību, ticis ievilkts gan ''orģijās'', gan bilžukošanā ārpasaulē.
Publicēts: 27.03.08 22:28
 citēt
valterux: ko nu muldi, še pat apgrozās haydar kurš no Lv ne mū ne bē, bet tomēr, šķiet ar cūcenes palīdzību, ticis ievilkts gan ''orģijās'', gan bilžukošanā ārpasaulē.

Jaa, vienīgi Haydar atsķirās ar to,ka viņs ir ļoti patstāvīgs cilvēks :), bet to tavā paša pauri grūti ir iebāzt, kur nu vēl sagremot (par citāta aizņemšanos atvainojos)
Publicēts: 27.03.08 22:30
 citēt

Jaa, vienīgi Haydar atsķirās ar to,ka viņs ir ļoti patstāvīgs cilvēks :), bet to tavā paša pauri grūti ir iebāzt, kur nu vēl sagremot (par citāta aizņemšanos atvainojos)

phe, atkal namdaris-haiduks man piesējās :lol: :lol:
Publicēts: 27.03.08 22:41
 citēt

phe, atkal namdaris-haiduks man piesējās :lol: :lol:

nelien pie Haiduka, nevienu neaiztieku pirmais, atbildu tikai stulbiem uzbraucieniem profesora k-ngs...ar patiesu cieņu namdaris :D
un tu esi stulbo uzbraucienu ģenerators...
Publicēts: 27.03.08 23:11
 citēt
Jā, piekrītu zo.
Ja cilvēks vēlās komunicēt krieviski, lai arī dodas uz augstāk minētajiem portāliem un tur, kā jau tika minēts, viņš atradīs miljoniem līdzīgos.
Publicēts: 27.03.08 23:47
 citēt
Jā, piekrītu zo.
Ja cilvēks vēlās komunicēt krieviski, lai arī dodas uz augstāk minētajiem portāliem un tur, kā jau tika minēts, viņš atradīs miljoniem līdzīgos.

Es vēlos komunicēt gan te gan ari augstāk minētajos saitos, un to ari daru. Un man ir daudz paziņu no krievijas kuri labprat padalītos ar savām bildēm un pieredzi ari šinī saitā, jo esmu devusi ne vienam vien saita adresi, bet diemžēl viņiem nezinot valodu ir daudzas lietas te neiespējamas.

Nu jā, redzi, mums, atšķirībā no Krievzemes, ir problēmas ar valodas saglabāšanu elektroniskajā vidē, tāpēc arī nebūtu labi pārtaisīt vēl vienu portālu par multikulturālu, kurā latviešu valoda nedominē.
Publicēts: 28.03.08 01:51
 citēt
zo : Tev gan uz RU foto saitiem neiesaku , pavilksi uz švaka iesaceja limeni.

Eņģelis.: Būtu zinājis bix vairāk par O . Liriju zinātu ka vinš bijis liels Krieva Berģājeva fans lidzigas "Savādas" idejas šim likušaass:)
Publicēts: 28.03.08 02:59
 citēt
Es tew biku palasījos un viss vairāk man ir jāpiekrīt Lunis, un Versatile, un Valterux.....:))
Vienalga...tēma izvērsās uz visām pusēm, bet ne uz paša sākumā uzdoto jautājumu....;/;/;/
Vai tiešām varēšu ielikt bloga rakstu kirlicā, tikai tad, kad iznāks jaunā versija fotoblog.lv/..??/
Ja tā, tad gaidu ar nepacirtību..:))
Un kāpēv komentus var rakstīt krievu kirlicā, bet bloga rakstu nē..???
Varbūt to visu var apiet kaut kādā veidā....?
Admin, neapvainojies..:)))
Paldies visiem par uzmanību..!!!!!
:P
Publicēts: 28.03.08 09:31
 citēt

Nu tad vajag izglītoties, nevis forumos bikses deldēt...
:wink:

Tu, forumos esot, sēdi uz plika dibena? Tad pārsteigums saprotams.

:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :evil: :wink: :arrow:
Publicēts: 28.03.08 10:18
 citēt
Esmu par to, lai var arī krievu valodā var rakstīt, jo kā tad bez šiem jaukajiem lamuvārdiem? Es nesaprotu kā tik ilgi esam iztikuši bez citu apvainošanas šajā valodā?
Publicēts: 28.03.08 10:21
 citēt
"Viens ir sieviešu diena, protams tai apakšā ir komunistu sieviešu svetki, bet par tiem visā pasaulē sen jav aizmirsts un pqalikuši ir kā sieviešu diena. "

Tur tā lieta, ka komunistu sieviešu dienā ir nevis apakšā, bet augšā! Komunisti nāca pēc tam! :)
Publicēts: 28.03.08 13:09
 citēt
Sākumā bija vienkāršs jautājums - vai ir iespēja dabūt kirilicu bloga rakstos, bet nu jau te politika pa pilnu programmu panesās.
Kam tā kirilica šausmīgi nepatīk, tie tak tāpat nelasīs, bet tie, kas spēj un grib krieviski kaut ko pateikt, varētu radoši šādu iespēju izmantot.
Publicēts: 01.04.08 13:01
 citēt
Vot taa, gribeejaat iespeeju rakstiit kirilicaa, un dabuujaat papildus arii iespeeju lasiit kirilicaa.. :arrow:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):