Un kapec gan nē?? Kā kadreiz pateica L.Vaikule ka viņai piebāza par to ka no LV uz Krieviju aizbrauca:"Kapec man jadzied tūkstošiem, ja es varu dziedāt miljoniem?"
neviens jau nespiezh te bildes likt. var likt photosight.ru un tur tad bus tiem miljoniem.
valterux: ko nu muldi, še pat apgrozās haydar kurš no Lv ne mū ne bē, bet tomēr, šķiet ar cūcenes palīdzību, ticis ievilkts gan ''orģijās'', gan bilžukošanā ārpasaulē.
valterux: ko nu muldi, še pat apgrozās haydar kurš no Lv ne mū ne bē, bet tomēr, šķiet ar cūcenes palīdzību, ticis ievilkts gan ''orģijās'', gan bilžukošanā ārpasaulē.
Jaa, vienīgi Haydar atsķirās ar to,ka viņs ir ļoti patstāvīgs cilvēks , bet to tavā paša pauri grūti ir iebāzt, kur nu vēl sagremot (par citāta aizņemšanos atvainojos)
Jaa, vienīgi Haydar atsķirās ar to,ka viņs ir ļoti patstāvīgs cilvēks , bet to tavā paša pauri grūti ir iebāzt, kur nu vēl sagremot (par citāta aizņemšanos atvainojos)
phe, atkal namdaris-haiduks man piesējās :lol: :lol:
phe, atkal namdaris-haiduks man piesējās :lol: :lol:
nelien pie Haiduka, nevienu neaiztieku pirmais, atbildu tikai stulbiem uzbraucieniem profesora k-ngs...ar patiesu cieņu namdaris un tu esi stulbo uzbraucienu ģenerators...
Jā, piekrītu zo. Ja cilvēks vēlās komunicēt krieviski, lai arī dodas uz augstāk minētajiem portāliem un tur, kā jau tika minēts, viņš atradīs miljoniem līdzīgos.
Jā, piekrītu zo. Ja cilvēks vēlās komunicēt krieviski, lai arī dodas uz augstāk minētajiem portāliem un tur, kā jau tika minēts, viņš atradīs miljoniem līdzīgos.
Es vēlos komunicēt gan te gan ari augstāk minētajos saitos, un to ari daru. Un man ir daudz paziņu no krievijas kuri labprat padalītos ar savām bildēm un pieredzi ari šinī saitā, jo esmu devusi ne vienam vien saita adresi, bet diemžēl viņiem nezinot valodu ir daudzas lietas te neiespējamas.
Nu jā, redzi, mums, atšķirībā no Krievzemes, ir problēmas ar valodas saglabāšanu elektroniskajā vidē, tāpēc arī nebūtu labi pārtaisīt vēl vienu portālu par multikulturālu, kurā latviešu valoda nedominē.
Es tew biku palasījos un viss vairāk man ir jāpiekrīt Lunis, un Versatile, un Valterux.....) Vienalga...tēma izvērsās uz visām pusēm, bet ne uz paša sākumā uzdoto jautājumu....;/;/;/ Vai tiešām varēšu ielikt bloga rakstu kirlicā, tikai tad, kad iznāks jaunā versija fotoblog.lv/..??/ Ja tā, tad gaidu ar nepacirtību..) Un kāpēv komentus var rakstīt krievu kirlicā, bet bloga rakstu nē..??? Varbūt to visu var apiet kaut kādā veidā....? Admin, neapvainojies..)) Paldies visiem par uzmanību..!!!!! :P
Esmu par to, lai var arī krievu valodā var rakstīt, jo kā tad bez šiem jaukajiem lamuvārdiem? Es nesaprotu kā tik ilgi esam iztikuši bez citu apvainošanas šajā valodā?
"Viens ir sieviešu diena, protams tai apakšā ir komunistu sieviešu svetki, bet par tiem visā pasaulē sen jav aizmirsts un pqalikuši ir kā sieviešu diena. "
Tur tā lieta, ka komunistu sieviešu dienā ir nevis apakšā, bet augšā! Komunisti nāca pēc tam!
Sākumā bija vienkāršs jautājums - vai ir iespēja dabūt kirilicu bloga rakstos, bet nu jau te politika pa pilnu programmu panesās. Kam tā kirilica šausmīgi nepatīk, tie tak tāpat nelasīs, bet tie, kas spēj un grib krieviski kaut ko pateikt, varētu radoši šādu iespēju izmantot.