Jā šie mazie karšu lasītāji ir baigi OK...nopirku kingston, bet manu ātro 2Gb Apacier kartiņu nelasīja....visu laiku uzmācās ar formatēšanu, bet formatēt neformatēja....beigās šo pārdevu un nopirku Hama lasītāju - mazs, zilā krāsā ar caurspīdīgu plastmasu - moš kingston bija vizuāli pievilcīgāks, bet šis vismaz man neliek neko formatēt nu tā ir mana pieredze ar šiem lasītājiem...
nu nez, man taas 30 sek lai 1 gb nolasitu paaraak negrauzh, vismaz ir laiks kapiju padzert. joprojaam neesmu atradis iemeslu taadu iegaadaaties izvilkt karti no fochika ielikt lasiitaajaa + atpakalj, par slinku laikam esmu
nu nez, man taas 30 sek lai 1 gb nolasitu paaraak negrauzh, vismaz ir laiks kapiju padzert. joprojaam neesmu atradis iemeslu taadu iegaadaaties izvilkt karti no fochika ielikt lasiitaajaa + atpakalj, par slinku laikam esmu
Laikam atkarīgs no fočuka, Nikonam (D50) ir tā, ka kartes ielikšana ir ļoti ērta, bet lai piespraustu vadu savienojumam ar PC, ir jāknibina gumija, jāmeklē vads, īsi sakot, čakars... man pēc trešās reizes apnika un nopirku karšu lasītāju, pavisam cita dzīve!
Laikam atkarīgs no fočuka, Nikonam (D50) ir tā, ka kartes ielikšana ir ļoti ērta, bet lai piespraustu vadu savienojumam ar PC, ir jāknibina gumija, jāmeklē vads, īsi sakot, čakars... man pēc trešās reizes apnika un nopirku karšu lasītāju, pavisam cita dzīve!
Tas noziimee, ka ir svariigi iegaadaaties karti ar lielaaku aatrumu, lai nosasiishanas aatrums ir lielaaks, protams, veel svariigi ir to nolasiit ar USB 2.0 nevis USB 1.1! :wink:
iegaadaaties karti ar lielaaku aatrumu, lai nosasiishanas aatrums ir lielaaks,
mhm, cik lasits tas iespaido arii continuos shooting aatrumu/ilgumu. bet neesmu pats eksperimenteejis, nezinu droshi :roll:
Jaa tas iespaido continuos shooting aatrumu, daljeeji, jo tas atkariigs:
1) No kartes ieraxtiishanas aatruma 2) No pasha fotoaparaata, kaada tam ir kesh atminja (nikonam to var redzeet control paneliitii labajaa apaksheejaa stuurii, cik bildes tas var patureet keshatminjaa piespiezzot pogu 1/2, nju ja bildes izmeers mazaaks tad protams vairaak, ja nemaldos Nikon d50 max bildes izmeers keshatminjaa patur 9 gab.)
nu nez, ja bliezh seeriju piepildaas kesh un ja kartei ir mazs aatrums taa nespeej panjemt pretii un iestaajas pauze :!: piemeeram standarta sd kingston kartei rakstiishanas aatrums ir ~1,5Mb/s ja teiksim bliezh kaut 2 kadrus sekundee ~izmeeraa 3Mb tad var pareekjinaat cik laika vajag lai piepildiitu keshatminju. biezhi jau neizmanto shaadu rezhiimu bet tomeer. toties kingston elite pro rakstiishanas aatrums ir ~ 7Mb/s.
nezinu kaa citiem razhotaajiem, bet kingston ir "standart secure digital" bez "x" :roll: pectam "secure digital elite pro" kura ir 50x. gan jau taa ir attieciiba pret standartu :lol:
par aatrumu aizmirsu uzklecereet, rakstiiju jau standarta ~1,5Mb/s , 50x ~7Mb/s, 133x ~18Mb/s citiem razhotaajiem vareetu atshkirties. un noraadiiti protams rakstiishanas aatrumi, lasiishana ir nedaudz aatraaka.