forum.gif
FijiFilm FinePix S9600 vs Panasonic DMC-FZ50EG-K
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / FijiFilm FinePix S9600 vs Panasonic DMC-FZ50EG-K
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.08 19:33
 citēt
Cilvēki lūdzu palīdziet. ESmu ieplānojis iegādāties vienu no šiem aparātriem. Kurš ir labāks un kuru jūs ieteiktu?
Publicēts: 27.03.08 19:42
 citēt
personiigi es kaadreiz lietoju 9600 neko sliktu nevaru pateikt... :)
bildes sanaaca ljoti labas... :) pat viduveejam spogulim ar to kameru vareeja ielikt... :)
Publicēts: 27.03.08 19:46
 citēt
Fujifilms shis ir forshs utt, bet Lumix vinjam tomeer ieliek, pa galiigaakiem siikumiem un i to pa kripatai, bet tomeer labaaks.
Publicēts: 27.03.08 20:03
 citēt
Fujifilms shis ir forshs utt, bet Lumix vinjam tomeer ieliek, pa galiigaakiem siikumiem un i to pa kripatai, bet tomeer labaaks.

Manuprāt, ļoti tuvi verķi! Ja nākotnē neplāno nopietnākas fotoaktivitātes, varētu būt laba izvēle (jāskatās, kas labāk ieguļ rokā un acī).
Bet diemžēl ar to nākotnes plānošanu nereti gadās misēklis- apetīte rodas ēdot, gribas ar foto ņemties nopietnāk un gādāt spoguleni. Bet paliela naudiņa jau iztērēta, pārdot bez zaudējumiem šos advancētos kompaktus (par ziepjiem neceļas mēle saukt) pagrūti.

Ja man tagad būtu pa jaunu jāpērk digigrāfs, pirktu vai (un) labu kabatas formāta digiziepi un dSLR. Pa vidu- neko!
Publicēts: 27.03.08 20:51
 citēt
Es te skatijos arī uz divām spogulenēm Nikon D40 un Olympus e410. Bet ja jāsaka atklāti tad mani kā iesācēju šajā jomā nobaidija tā informācija par slēdža "īso" mūžu. Te palasot garākais mūžs ko redzēju bija 100 000 bilžu. Tapēc arī vairāk nosvēros uz šo kameru pusi.
Publicēts: 27.03.08 20:58
 citēt
Es te skatijos arī uz divām spogulenēm Nikon D40 un Olympus e410. Bet ja jāsaka atklāti tad mani kā iesācēju šajā jomā nobaidija tā informācija par slēdža "īso" mūžu. Te palasot garākais mūžs ko redzēju bija 100 000 bilžu. Tapēc arī vairāk nosvēros uz šo kameru pusi.

Ja nestaigāsi, halturējot, pa kāzām, jebšu nebildēsi sporta pasākumus "ložmetēja režīmā" 100000 resursu Tev neizšaut...:)
Nikon 40 un Olympus nebūtu ieteicami dažu tehniski-konstruktīvu ierobežojumu dēļ.
Publicēts: 27.03.08 23:31
 citēt
MAn bija Nikin D70 2 gados 6000 kadru, `šobrīd vēl ir Nikon D70s - 2 gados 8000 kadru. Ja bildējot drusku domā ar galvu, nevis šauj bez apstājas visam, kas pagadās apkārt - līdz 100 000 kadru fotomīlim ir pagrūti tikt dažos gados. Bet pēc 10 gadiem bus pavisam cita tehnika.
Es absolūti piekrītu Friidim - tikai kabatas formāta digitālais (Canon Ixus, manuprāt parocīgākais un ar pilnīgi pietiekamu kvalitāti) un spogulene.
Publicēts: 27.03.08 23:51
 citēt
Pirms pašreizējās kameras lietoju FujiFilm, varu teikt tikai to labāko! Arī cena ir ļoti atbilstoša.
Publicēts: 28.03.08 09:04
 citēt

tu izdomā cik ir tās 100 000 bildes, un tad sapratīsi, ka tas ir ļoti daudz...
man pa gadu ir 15 000...
Publicēts: 28.03.08 09:12
 citēt
Cilvēki lūdzu palīdziet. ESmu ieplānojis iegādāties vienu no šiem aparātriem. Kurš ir labāks un kuru jūs ieteiktu?

Jau ilgāku laiku metu acis uz FujiFilm, kā uz otru kameru, tikai pagaidām vēl nevaru izdarīt izvēli, kuru no tām varētu ņemt. Pēc 9600 ir parādījušies jau arī jaunāki modeļi (tiesa gan arī nedaudz citā cenā) :)

www.idealo.de...
www.idealo.de...
Publicēts: 28.03.08 12:54
 citēt

Ja nestaigāsi, halturējot, pa kāzām, jebšu nebildēsi sporta pasākumus "ložmetēja režīmā" 100000 resursu Tev neizšaut...:)
Nikon 40 un Olympus nebūtu ieteicami dažu tehniski-konstruktīvu ierobežojumu dēļ.

Kādēļ šie divi nav ieteicami???
Un ko tu ieteiktu par līdzīgām naudiņām? Finansiālais stāvoklis diemžēl ir kāds ir tādēļ gribas iegādāties labāko no iespējamajiem.
Publicēts: 28.03.08 13:14
 citēt
eu, finepiks S100 par 500 eirām, tas ir ļooti kārdinoši
Publicēts: 28.03.08 14:40
 citēt

Kādēļ šie divi nav ieteicami???
Un ko tu ieteiktu par līdzīgām naudiņām? Finansiālais stāvoklis diemžēl ir kāds ir tādēļ gribas iegādāties labāko no iespējamajiem.

Mans viedoklis gan nav noteicošais un nav no paša pieredzes, bet doma ir tāda, ka 40 Nikonam ir ierobežota sadarbība ar dažu Nikon optiku, bet Olympusiem- ierobežota attīstības perspektīva- mazā matrice ar lielajiem trokšņiem (tātad kādreiz būs probzas ar reportāžu sliktā gaismā pie lielākiem ISO ) un arī ierobežota optikas izvēle (salīdzinājumā ar Nikon-Canon). Tātad, ja paņem nopietnāku par 40 Nikonu, jebšu kādu no jaunākajiem Canoniem, vari bildēt un krāt labu optiku- optikai vienmēr lielāka vērtība par body. Bodijus mainīsi uz jaunākiem, bet laba optika paliks uz ilgu laiku.
Nu kautkā tā- cerams saprati.
Un, ja finanses ne pārāk, varbūt noriskē un paņem mazlietotu- piemēram kādreiz no manis labu Canon 20D pa 300 Ls nepirka, nospļāvos un atstāju rezervei.
www.ss.lv...
Publicēts: 28.03.08 15:02
 citēt
Tas sanāk ka, ja mēs skatamies tikai uz body tad nikonamD40 nav ne vainas? Kādas ir dzirdētas atsauksmes par Pentax K100D???
Publicēts: 28.03.08 15:02
 citēt
Piemēram, Canon 20D ar kit objektīvu, pilnā komplektā- 250 Ls

www.ss.lv...
Vienīgi atliek risks- cik tas aparāts nodzīts, vai nav slēpti defekti utt. Bet tur jāsaudz līdz spečuks, lai palīdz , arī pašam jābūt bik psihologam.
Publicēts: 28.03.08 15:05
 citēt
Tas sanāk ka, ja mēs skatamies tikai uz body tad nikonamD40 nav ne vainas? Kādas ir dzirdētas atsauksmes par Pentax K100D???

Pameklē googlē, kas tur bija par lietu, bet es jau rakstīju- Nikons 40D nesadarbojas ar visiem Nikona stikliem!!!

Par Pentax patin tepat forumā atpakaļ- dēļ tava slinkuma takš neies pa jaunu rakstīt...:)))
Publicēts: 28.03.08 15:25
 citēt
Es jau te esmu krustu šķērsu pārlasijis visu. :)
Es ar katru brīdi arvien vairāk nosliecos uz nikon pusi. Vienīgi kāds man varētu pateikt vienu lietu. Tā kā uzreiz navnaudas vairākām optikām, kura būtu tā optimālākā sākumam? Vai 18mm-55mm būtu ok?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):