forum.gif
Fotoklubs.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoklubs.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.08 13:45
 citēt
pepees pret tevi sak rasties respekts :D

Man arī.

Laikam baigi foršs čoms, jo čato vienā balsī ar Bambuču!:)

Karoč, fufelis ir viss šitais čats, ja mēs palūram uz to no tā viedokļa, ka pps jeb ng vai kā viņu tur, bambuča un jonatans vienmēr būs pret dajebko, ko es uzrakstīšu, līdz ar to konkrēto pasažieru centieni pašos pamatos mani atstāj vienaldzīgu.

Savukārt to domas, kuras mani interesē, šeit izlasīt laikam nebūs iespējams, jo viņu, kā izskatās, šajā forumā nav. :)

Tomēr ja kaut kas, ko es daru vai esmu iecerējis darīt, tādai bambučai un pēpēesam nepatīk, tad jāsecina, ka virziens pareizs!:)
Publicēts: 28.03.08 13:48
 citēt
ideja laba, bet nedomāju, ka vajaga jaunu lapu kurā kāds ieies vienu reizi nedēļā, jo bez aktīvas publikas lapa nomirs tikuntā

portreti.lv statistika (tas tā, pārdomām par tēmu...):

Summary by Month

Month Daily Avg Monthly Totals
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits

Mar 2008 7896 7160 1875 161 3223 3491458 4521 52519 200481 221101
Publicēts: 28.03.08 13:49
 citēt
ideja laba, bet nedomāju, ka vajaga jaunu lapu kurā kāds ieies vienu reizi nedēļā, jo bez aktīvas publikas lapa nomirs tikuntā

Es arī domāju, ka jaunu lapu laikam netaisīšu.
Publicēts: 28.03.08 13:51
 citēt

Ja savāksi "lielu" tautas masu ar kopējām intresēm tad var runāt ar administrāciju par kādu fīču vai domu biedru grupu veidošanu vai ko līdzīgu.
Publicēts: 28.03.08 13:54
 citēt

portreti.lv statistika (tas tā, pārdomām par tēmu...):

Summary by Month

Month Daily Avg Monthly Totals
Hits Files Pages Visits Sites KBytes Visits Pages Files Hits

Mar 2008 7896 7160 1875 161 3223 3491458 4521 52519 200481 221101

Es tā saprotu, ka tev apmeklētāji nāk reizi mēnesī nevis nedēļā, ja neskaita kādus pāris simtus regulāru?
Publicēts: 28.03.08 13:59
 citēt

Ja savāksi "lielu" tautas masu ar kopējām intresēm tad var runāt ar administrāciju par kādu fīču vai domu biedru grupu veidošanu vai ko līdzīgu.

It kā jau tāda fīča ir tajā vislatvijas portālā, paprovēšu kā tā darbojas...
Jo grozi kā gribi- blogs sevi ir iepozicionējis tā, ka daudzi domā, ka nopietnam fotogrāfam te nav īstā vieta. Kaut gan nenoliedzami tas ir uz doto brīdi LV labākais fotoportāls, jo apmeklētība jau ir rādītājs.
Publicēts: 28.03.08 14:01
 citēt

It kā jau tāda fīča ir tajā vislatvijas portālā, paprovēšu kā tā darbojas...
Jo grozi kā gribi- blogs sevi ir iepozicionējis tā, ka daudzi domā, ka nopietnam fotogrāfam te nav īstā vieta. Kaut gan nenoliedzami tas ir uz doto brīdi LV labākais fotoportāls, jo apmeklētība jau ir rādītājs.

Mēs centīsimies strādāt, lai arī īstjam te būtu vieta un savas intreses.
Publicēts: 28.03.08 14:09
 citēt
Labi, ka ar vaļasprieka (mākslas) foto neesmu tik fanātiski slims, ka būtu jāmeklē studijas, modeles, jaunas mājaslapas utt. Bildēt tikai atvilktnei jebšu cietajam diskam vaļasprieka bildes arī nav interesanti, bet personālizstādei nejūtos paaudzies. Tā kā mani pilnībā apmierina pāris labas kompānijas kur var labi virtuāli ap fotolietām pačatot un dažreiz dzīvajā patusēt, i kādu bildi parādīt.
Tā kā laikam Portretu feiskontroli man nepieredzēt... :wink:
Publicēts: 28.03.08 14:12
 citēt
mjaa vismaz bija par ko shoedien uzjaurinaaties :D
Publicēts: 28.03.08 14:19
 citēt
Un kaa vel, puss ofiss te smeejaas beigts.. 8)
Publicēts: 28.03.08 14:46
 citēt
Un kaa vel, puss ofiss te smeejaas beigts.. 8)

Man viss ofiss smējās.
Publicēts: 28.03.08 14:47
 citēt
mjaa vismaz bija par ko shoedien uzjaurinaaties :D

A ko tad tev citu atliek darīt?
Publicēts: 28.03.08 14:48
 citēt
konkrēto pasažieru centieni pašos pamatos mani atstāj vienaldzīgu

Es tomēr nodalītu "atbildi uz replikām par čatotājiem" no "iebildumiem/ pretestības" un visa pārējā, kas tev veiksmīgi izliekas.
Kā tad kāds te vispār varētu traucēt kādam citam darīt kaut ko? Iekams portreti.lv uzstājīgi nesadalīja visus "savējos" un "mākslu mīlošajos pasažieros", piezīmju, var teikt, ka nebija.
Šitais viss izskatās pēc nepieciešamības spēlēt pirmo vijoli, vecīt. 8) Tak neviens neiebilst, bet, ja redzi, ka šejienieši līdz šim nav rāvušies izmantot tevis piedāvāto, nu tad nevajag tādas smalkas insinuācijas veidot.

Par garu, slinkums lasīt...noteikti tapāt vairak nekas par vārdu savārstījumu augstāk rakstītajā nav...
Publicēts: 28.03.08 15:28
 citēt
:D Piedūra viena lieta :) topiks bija domātss - tjip mazāk čatosimies :D a kopš 6iem rītā 5as lapas piečatotas :D
Publicēts: 28.03.08 15:29
 citēt

Par garu, slinkums lasīt...noteikti tapāt vairak nekas par vārdu savārstījumu augstāk rakstītajā nav...

Jā, labāk nelasām, nerakstām, bet visi kopā sakām: un tagad pauze portreti.lv studijas reklāmai!
Kā arī palīdzēsim izvēlēties skaistu modeli studijai! Uz viena cilvēka gaumi taču paļauties nevar!

http://foto.inbox.lv/eee~pasts/28-03-2008

Kā lai tev, pps, to tā vienkāršāk paskaidro...? Nezinu, vai tev ar to pietiks, bet studija man patiešām ir aizņemta labu laiku uz priekšu, līdz ar to tu tjipa esi iedomājies sevi par baigo cilvēku pazinēju un tādā garā, bet man nav nekādas jēgas izmisīgi reklamēt to, kas tāpat ir gana pieprasīts.

Bez tam viss tāpat notiks kā tas notiks, neatkarīgi no dažu čata tirliņu tekstiem šajā sakarībā. Es tikai gribu noskaidrot- kur un kā, t.i. dažādus organizatoriskas dabas jautājumus.
Publicēts: 28.03.08 15:31
 citēt
:D Piedūra viena lieta :) topiks bija domātss - tjip mazāk čatosimies :D a kopš 6iem rītā 5as lapas piečatotas :D

Čats jau tam arī ir domāts, lai to te darītu. Tiesa gan, ja pps un ogres kompānija ar savām pārgudrībām un stulbībām te nebāztos pa vidu kā jau visos manos topikos, tad būtu DAUDZ mierīgāks skats. Bet tas nekas, es to diezgan labi esmu iemācījies neņemt vērā!
Publicēts: 28.03.08 15:37
 citēt
Klubs "Pie Tirliņa " :D
Publicēts: 28.03.08 15:41
 citēt
varbut savu personisko nepatiku vienam pret otru deretu izradit kada citaa vietaa?
Publicēts: 28.03.08 16:40
 citēt
potreti, tev nekad nav ienaacis praataa, ka esi daunis?
Publicēts: 28.03.08 16:43
 citēt
kritikjis, neapvaino slimus cilveekus! Portreti ir iipashs gadiijums. :wink:
Publicēts: 28.03.08 16:50
 citēt

Čats jau tam arī ir domāts, lai to te darītu. Tiesa gan, ja pps un ogres kompānija ar savām pārgudrībām un stulbībām te nebāztos pa vidu kā jau visos manos topikos, tad būtu DAUDZ mierīgāks skats. Bet tas nekas, es to diezgan labi esmu iemācījies neņemt vērā!

Es te tekstā īsti neiebraucu- man arī tagad Jur's uz dueli jāaicina?...:)))
Publicēts: 28.03.08 17:45
 citēt

Es te tekstā īsti neiebraucu- man arī tagad Jur's uz dueli jāaicina?...:)))

Ne gluži...runa gāja par faktūriņu meistariem.
Publicēts: 28.03.08 17:48
 citēt

Neesmu stiprs medicīnas terminos. Tu gribi teikt, ka būtu vērts griezties pie speciālista? Iespējams...! Kura profila ārsts varētu būt atbildīgs par diagnozes uzstādīšanu. Pie kā man griezties? :) Jeb pietiek ar to, ka pps to no saviem 4 akkauntiem uzdrukā šeit, čatā?
Publicēts: 28.03.08 19:16
 citēt

Tikko tauta apjautīs, ka ir arī jāmaksā par muziku, tā entuziasms pāraugs bildē, kur papēži smukāki par purngaliem.

Muļķības! Visai nav Haiduki, nemēri pēc sevis!

...vot šito tu lieki IEMĀLĒJI,
bet tu jaf arī esi ZINOŠAIS D....S.
Publicēts: 28.03.08 19:17
 citēt

:D
 citēt

Tikko tauta apjautīs, ka ir arī jāmaksā par muziku, tā entuziasms pāraugs bildē, kur papēži smukāki par purngaliem.

A ko tu atbildētu manā vietā? :)
 citēt

Publicēts: 28.03.08 19:19
 citēt
netālā saitā ar nosaukumu oho zem nika GC,G_C, Portreti un vēl neatceros , bet ir bijuši kaut kādi nicki, slēpjās viens un tas pats cilvēks, kurš ņemās ar visāda veida čatošanu un provocēšanu pret meitenēm un sieīetēm, neteikšu ka maniakāli, bet tomēr diezgan nepieklājīgi.

Es gan teiktu, ka maniakāli! ...ņemas.

:D:D:D
Publicēts: 28.03.08 19:25
 citēt
Reizēm gan maniakāli, bet nu kā ar kuru sievišķi...

Man jau pašam arī tā liekas, ka čatoju maniakāli.

Ko darīt, kā ārstēties?

P.S. Saderam, ka varu aprakstīt tavu vizuālo tēlu, un saderam, ka tev nepatīk pasažieris ar niku Maverick!?

:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 28.03.08 19:30
 citēt
Nu apraksti gan, bet Mavs man patīk, forš džeks.

Es teicu, ka VARU, bet neteicu, ka to darīšu. :)
Publicēts: 28.03.08 19:31
 citēt
Da labi, atkarīgie visur vieni un tie paši! Nez, kādi vēji tevi līdz fotogrāfijai veltītam foruma atpūtuši...? Jeb tu PILNĪGI VISUR čato?
Publicēts: 28.03.08 19:32
 citēt

Neesmu stiprs medicīnas terminos. Tu gribi teikt, ka būtu vērts griezties pie speciālista? Iespējams...! Kura profila ārsts varētu būt atbildīgs par diagnozes uzstādīšanu. Pie kā man griezties? :) Jeb pietiek ar to, ka pps to no saviem 4 akkauntiem uzdrukā šeit, čatā?

nezinu neko par pps un vina akauntiem, bet spriezot peec taviem maksimaalistiskajiem, nepamatotajiem un pretruniigajiem tekstiem, nedotu tev vairaak kaa 14.

lai nu kaa, bet lai tev veicas ar savas aariesu rases veidosanu!
Publicēts: 28.03.08 19:34
 citēt

nezinu neko par pps un vina akauntiem, bet spriezot peec taviem maksimaalistiskajiem, nepamatotajiem un pretruniigajiem tekstiem, nedotu tev vairaak kaa 14.

lai nu kaa, bet lai tev veicas ar savas aariesu rases veidosanu!

Jūtīgs pasažieris...
Publicēts: 28.03.08 19:40
 citēt
Mani ne vēji bet darbā kolēģis uzrādija šamo resursu, viņš te apgrozas reizēm

Un tu nolēmi iespamot 104 ierakstus? :D:D:D
Malace!
Publicēts: 28.03.08 20:08
 citēt

A ko tu atbildētu manā vietā? :)

Es jaf 70-tajos biju aktīvs, un daudz organizēju...kamēr viss šķīvītī un uz paplātes, visi ir apkārt kā biezs, tikko bija jāsāk kas konkrēti darīt (telpas jāremontē, izstādes jauzkar...) un arī ar naudu jāpiedalās , ta palikām aktīvākie dulie vieni paši...teicu no pieredzes, un tagad nekas naf mainījies. Un mans rakstītais bija viela pārdomām , gan tev, gan tiem, kas BūS ar tevi un ar kuriem tu RĒĶINĀSIES.
Publicēts: 28.03.08 20:20
 citēt
gan tev, gan tiem, kas BūS ar tevi un ar kuriem tu RĒĶINĀSIES.

Nav tā, ka es paļaujos uz citiem. Otrādi- pirmkārt paļaujos pats uz sevi. Līdz ar to pasākums nevar izgāzties tāpēc, ka es būtu ap sevi sapulcējis kapeiciņu sijātajus.

Otrkārt- šis topiks ļoti labi noderēja no tāda viedokļa, ka man bija iespēja novērtēt to, ka slēgta tipa klubs noteikti ir labāk, jo, kā redzams, kapeciņu sijātaji ir arī ļoti skaudīgi pēc savas dabas un nenovīdīgi, par ko liecina satrauktie viņu posti. Un kāpēc lai kaut kādi tirliņi bojātu radošo procesu, gar kuru, patiesībā, viņiem nav nekādas daļas...? Cita lieta- rezultāts! To, protams, varēs novērtēt visi, arī skaudīgie ohujisti un citādi čatisti.
Publicēts: 28.03.08 20:22
 citēt

Es jaf 70-tajos biju aktīvs,

Dievs dod man arī tavos gados būt tik aktīvam, kā tu esi tagad!:) Par to, protams, atliek tevi tikai (pozitīvi) apskaust!:)
Publicēts: 28.03.08 20:39
 citēt

Dievs dod man arī tavos gados būt tik aktīvam, kā tu esi tagad!:) Par to, protams, atliek tevi tikai (pozitīvi) apskaust!:)

:D :D :D
Publicēts: 28.03.08 20:40
 citēt

...bet vai labāk ir gulēt un sūroties, ka visur sāp...
katra diena ir jānodzīvo jautri , bet ja nu ir pādejā :D :D :D
Publicēts: 28.03.08 20:49
 citēt

...bet vai labāk ir gulēt un sūroties, ka visur sāp...
katra diena ir jānodzīvo jautri , bet ja nu ir pādejā :D :D :D

Atliek tikai piebiedroties minētajam- neesam jau šeit tik daudz tie blondie (sorry-sirmie...:)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas