Pēc vakardienas studijas gaismošanas plenēra (tusiņa?) manu prātu aizvien vairāk sāk pārņemt domas par to, ka vajadzētu pulcēt vienkopus cilvēkus, kuriem PATIEŠĀM patīk fotogrāfēt, fotogrāfēties, radoši pieiet bildēšanas procesa un galu galā- arī PUBLICĒT bildes, nevis tikai čatot.
Līdz ar to pašlaik mēģinu noskaidrot- kāds būtu labākais veids, kā turēt roku uz pulsa- kīp in tač, tā teikt.
Viens variants- fotoblogs, šeit pat- cits variants- vislatvijas iepazīšanās un draugošanās portāls- vortāls...vai varētu būt vēl kāds variants? Varbūt jātaisa atsevišķa lapa?
Jā, un par biedrošanos. Domāju, ka rīkošu konkrētu feiskontroli, un tie, kam tīk tikai pačatot, pieeja būs liegta. Klubs būs tiem, kuri DARA.
Jā, un par biedrošanos. Domāju, ka rīkošu konkrētu feiskontroli, un tie, kam tīk tikai pačatot, pieeja būs liegta. Klubs būs tiem, kuri DARA.
Tāds slēgtais klubiņš viena saita paskatā jav pastāv te pat netālienē, kur pulcējas cilvēki kuriem sakāpis galvā ka viņi ir mākslinieki, un lej tīrāko demagoģiju par fotomākslu un par mākslu vispār.
Portreti... man domat ir ta, ka tie kam patik bildet (nerunaju par to ka darbu) bilde tapatas - tam nevajag klubu, nevajag tusu, nevajag neko, iznjemot galvu uz pleciem un kaut ko gaismjuutigu. meklet chata cilvekus kas nelieto chatu = mazliet naivi, ka minimums. operedelisj. ja gribi klubu - respect, ja gribi tusu - nav en vainas, bet ko tad kjidat cilvekus kas uz Tavu pilnigi nekonkreto un abstrakot sludinajumu tadas pashas atbildes liek?
es pasaku konkreti - mani tads klubs pashlaim neinterese, un ja ne Haiduka msg, nebutu spamojis. sorry, lai jauka piektdiena, un labas bildes - shodien beidzot patikama gaisma un laiks ari brivaks.
Portreti... man domat ir ta, ka tie kam patik bildet (nerunaju par to ka darbu) bilde tapatas - tam nevajag klubu, nevajag tusu, nevajag neko, iznjemot galvu uz pleciem un kaut ko gaismjuutigu. meklet chata cilvekus kas nelieto chatu = mazliet naivi, ka minimums. operedelisj. ja gribi klubu - respect, ja gribi tusu - nav en vainas, bet ko tad kjidat cilvekus kas uz Tavu pilnigi nekonkreto un abstrakot sludinajumu tadas pashas atbildes liek?
es pasaku konkreti - mani tads klubs pashlaim neinterese, un ja ne Haiduka msg, nebutu spamojis. sorry, lai jauka piektdiena, un labas bildes - shodien beidzot patikama gaisma un laiks ari brivaks.
Šis nav sludinājums, bet gan kā pilotgaisma- paskatīties uz to, kā krīt ēnas...
Portreti, redzi, man ka reiz tagad sanaca nonjemshanas ar datiem, population samples (nezinu, ka bus latviski) atlaseem, utt. katrai lietai japiemekle sava vide, citadak ta pilotgaisma neko pareizi neradis, un secinajumus taisit nevares. mani pashu apreeca par aptauju interneta, kur pirmais jautajums - vai lietojat internetu
Portreti, redzi, man ka reiz tagad sanaca nonjemshanas ar datiem, population samples (nezinu, ka bus latviski) atlaseem, utt. katrai lietai japiemekle sava vide, citadak ta pilotgaisma neko pareizi neradis, un secinajumus taisit nevares. mani pashu apreeca par aptauju interneta, kur pirmais jautajums - vai lietojat internetu
Nu, es netaisu primitivizētu aptauju! Es nopublicēju domu uz skatos kādi pasažieri un kādā veidā to apžeļembā.
Ņemot vērā to, ka jebkādas manas darbības ir tendētas arī uz naudas pelnīšanu kā tādu, parasts čatists nekad nebūs mana mērķauditorija. Lai arī viņš ar milzīgi gudru sejas izteiksmi vāvuļotu par fotomākslas tendencēm latvijas vebā, platfilmas krutumu vai dajebko tamlīdzīgu...
nu kā.... saorganizē Portreti pirtiņas da seminārus, atnāks arī darītāji, ne tikai čatā runātāji
Es organizēju visu kaut ko pat vairākas reizes nedēļā. Tikai ar to nevirinos tā kā citi lokālie pasažieri, jo man NAV SVARĪGI informēt tevi par šīm aktivitātēm, jo neesi mana mērķauditorija.
viss ir saprotams, tikai sākums naf pa tēmu...vajadzēja tieši- meklēju cilvēkus, kas spēj uzturēt studiju un saimnieku...pretīm dodu iespēju bildēt, veidot klubu. Tikko tauta apjautīs, ka ir arī jāmaksā par muziku, tā entuziasms pāraugs bildē, kur papēži smukāki par purngaliem. Ideja ir derīga tiem, kas grib, bet nevar vēl atļauties savu...un tikko varēs, tā aizies. Ja man ir vajadzība pēc kluba, tad noteikti došu priekšroku pārbaudītām vērtībām...un mums ir daudz darbojošu, tradicijām bāgātu klubu. Bet jebkura aktivitāte, iniciatīva ir tikai pozitīvi vērtējama. TURIES!!!un lai tev VEICĀS.
viss ir saprotams, tikai sākums naf pa tēmu...vajadzēja tieši- meklēju cilvēkus, kas spēj uzturēt studiju un saimnieku...pretīm dodu iespēju bildēt, veidot klubu.
Nauda mani neinteresē, bet ar to, ka par visu ir jāmaksā, atšuju knauzerus. Tāpēc, ka tie parasti nemaz nav jauki cilvēki.
Tikko tauta apjautīs, ka ir arī jāmaksā par muziku, tā entuziasms pāraugs bildē, kur papēži smukāki par purngaliem.
Muļķības! Visai nav Haiduki, nemēri pēc sevis!
Ja studijā tiek piedāvāta SKAISTA kailfoto modele fotosesijām, tad ir pilnīgi NORMĀLI, ka viņa par to saņem naudu.
Citiem vārdiem sakot- skaistās meitenes un kailfoto sesijas būs pieejamas TIKAI UN VIENĪGI pārbaudītiem cilvēkiem, no kuriem nevar sagaidīt "pašļaķinkas" bildes Georga stilā. Tapēc arī klubs, lai veiktu feiskontroli un varbūt pat bilžu kontroli kā tādu, kaut kādā pārbaudes etapā, pirms kļūt par kluba biedru, piemēram.
mirklis no feiskontroles - toposhais biedrs uz bildee kailo modeli, tad portreti panjem vinja kameru, izskata bildes, un nedod dievs ka taas buus labaakas kaa nesauksimvaardaakuram, bildes momentaa tiek izdzeestas, kamera nokonfisceeta lai buutu turpmaak maaciiba, un tiek piespriests samaksaat biedra naudu gadu uz priekshu, protams arii iespeeja kljuut par biedru tiek atlikta uz gadu vai diviem..
Lai ar te bik oftopikaa iegaaju, Portreti chata kvantumu man nepaarspeet. nez, pa kuru laiku tad Portreti biida taas visas savas lietas ja taa te visu laiku ir?
mirklis no feiskontroles - toposhais biedrs uz bildee kailo modeli, tad portreti panjem vinja kameru, izskata bildes, un nedod dievs ka taas buus labaakas kaa nesauksimvaardaakuram, bildes momentaa tiek izdzeestas, kamera nokonfisceeta lai buutu turpmaak maaciiba, un tiek piespriests samaksaat biedra naudu gadu uz priekshu, protams arii iespeeja kljuut par biedru tiek atlikta uz gadu vai diviem..
kailmodeles par naudu - tikai portreti kluba biedriem
Tu izlaidi vārdiņu "skaistas".
Bet domu uztvēri samērā pareizi.
Vēl viena lieta- modeles šajā fotoklubā arī pelnīs, nevis tā kā pie ogrēniešiem .
Laiks sakārtot šīs lietas arī lokālajā fotopasaulē un mēģināt pārtraukt situāciju, kad meiteņu skaistums tiek eksplutatēts tikai un vienīgi kaut kādas mistiskas "mākslas" vārdā, kura, jāpiebilst, reizumis ir visai apšaubāma.