forum.gif
Perku ietipīgu somu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Perku ietipīgu somu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.08 10:18
 citēt
Meklēju, pērku mugursomu! Vēlams Lowepro Mini Trekker, bet ja ir alternatīva tiks izskatīta!

Somā jaietilpst:

Body + 4lēcas + 1 tele, zibenis un vēl visādi strunti pēc nepieciešamības. Kā arī būtu vēlams statīva stiprinajums pie somas!

Pm!
Publicēts: 28.03.08 10:20
 citēt
Polsterēts maksimas maisiņš + mitruma uzsūcējs. Tikai 2:90

Bet ir iespēja polsterējums un pa virsu vēlvienu maisiņu + četri mitruma uzscēji. Bet tas jau kasās 4:90
Publicēts: 28.03.08 10:58
 citēt
Meklēju, pērku somu! Vēlams Lowepro Mini Trekker, bet ja ir alternatīva tiks izskatīta!

Somā jaietilpst:

Body + 4lēcas + 1 tele, zibenis un vēl visādi strunti pēc nepieciešamības. Kā arī būtu vēlams statīva stiprinajums pie somas!

Pm!

Tad tev vajag kaut kādu lowepro spertrekeru. manā pro trekerā tik ar lielām pūlē var iebazt bodiju, platleņķi, standartnieku, teleobjektīvu un zibspuldzi. Un tad bodijs bez objektīva jātur.

Bet ja nopietni, bodiji un objektīvi ir diezgan dažādi un neko pēc tevis minētā apraksta ieteikt nevar
Publicēts: 28.03.08 11:06
 citēt
4 obejktīvi: Ne parak liela izmeera.
Tele: 70-200 F4
Body 350D+grib, bet ar domu, ka ar laiku var ietilpinaat arii 40D+grip.
Publicēts: 28.03.08 11:07
 citēt
Meklēju, pērku somu! Vēlams Lowepro Mini Trekker, bet ja ir alternatīva tiks izskatīta!

Somā jaietilpst:

Pm!

Jautājumā nav noformulēts somas tips- pleca, vai mugursoma.
Pats lietoju Tamrac 5608 (Pro8) un esmu apmierināts (40D ar batbloku un 17-40 + blicene+ 2 lielāki un 2 mazāki stikli. ārējās kabatās lielās plendes, kurās vēl ielieku 50-nieku. Vēl pulka sīkumkabatu. Citā komplektācijā varu ielikt otru body,vai arī body ar pieliktu 70-200/4 un blendi.
www.tamrac.com...
www.tamracrussia.ru...

Pirku (pasūtīju) BFS pa 66 Ls.
Publicēts: 28.03.08 11:12
 citēt
4 obejktīvi: Ne parak liela izmeera.
Tele: 70-200 F4
Body 350D+grib, bet ar domu, ka ar laiku var ietilpinaat arii 40D+grip.

Šādas mantas var mierīgi Slongshot 200 AW sabāzt. Vismaz tā es daru, ja ir jāņem mazas lietas
Publicēts: 28.03.08 11:26
 citēt
mnu esmu taustiijis to somu! nesaliidiis tur tas vis...

Maza soma kaa minimaalo lai panjemtu liidz man ir! tagad vajag ko lielaaku lai viss salien!
Publicēts: 28.03.08 11:45
 citēt
Nesen paņēmu lietotu Lowepro Mini Trekker. Tā neko - pārnēsāju aparātu ar 3 stikliem plus vieta 2 litriem un desai! :)
Publicēts: 28.03.08 12:09
 citēt
Nesen paņēmu lietotu Lowepro Mini Trekker. Tā neko - pārnēsāju aparātu ar 3 stikliem plus vieta 2 litriem un desai! :)

...taa nonjirdzos :lol: :o :D
Publicēts: 28.03.08 14:21
 citēt
pie jaunās ģertrūdes ir maziņš veikals "minolta" nu un tanī mazajā veikaliņā ir paliela soma 'eiro star by bilora' pietiks vietas visiem štruntiem+ statīva turētājs+ wezera pleve. maksā 30 un 4 ls vai ap to.lai gan pirku pagājuso gad ,nu iespejams,ka kaut kas tamlīdzīgs ir tagad .
Publicēts: 28.03.08 14:26
 citēt
Varbut pie shii kunga ko vel var dabut:
www.fotoblog.lv...

Es sev panjemu Mini Trekker Aw, pagaidam vieta visam pietiek.
Publicēts: 28.03.08 15:09
 citēt
jau apjautaajos... :) ja nebuus citu variantu tad doshos pie vinja...
Publicēts: 28.03.08 15:33
 citēt
kur sarkano liksi? :roll:
Publicēts: 28.03.08 15:45
 citēt
nu sarkano patureeshu, bet taa jau neskaitaas ietilpiiga! :D man tur ielien tikai vis-vis nepiecieshamaakais.. reaals minimaalais iztikas minimums! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):