forum.gif
Kā būtu, ja būtu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kā būtu, ja būtu...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.08 17:02
 citēt
Kā būtu, ja ņemot vērā Haidukpiršu jautrību, Ventspilī (piektdienu vai sestdienu vakaros, a varbūt no piektdienas līdz sestdienas vakaram) būtu kas līdzīgs .. peļļupirtes? kāds nāktu?
Publicēts: 28.03.08 17:06
 citēt
Kā būtu, ja ņemot vērā Haidukpiršu jautrību, Ventspilī (piektdienu vai sestdienu vakaros, a varbūt no piektdienas līdz sestdienas vakaram) būtu kas līdzīgs .. peļļupirtes? kāds nāktu?

Wow...tas jaf ir nopietni, būs jābrauc uz iesvētīšanu.
Publicēts: 28.03.08 17:12
 citēt

paga paga, kāda iesvētīšana! ? Es tik grib zināt citu viedokli, vai būtu tādi kurus tas interesētu :)

Tātad tu būtu pirmais ieinteresētais un tāds, kurš kaut reizi apmeklētu nesavu pirti vien?!
Publicēts: 28.03.08 17:23
 citēt

paga paga, kāda iesvētīšana! ? Es tik grib zināt citu viedokli, vai būtu tādi kurus tas interesētu :)

Tātad tu būtu pirmais ieinteresētais un tāds, kurš kaut reizi apmeklētu nesavu pirti vien?!

Pierādiet Lunim, ka ventspilnieki naf kūtri.
Publicēts: 28.03.08 17:49
 citēt

Nē, es labāk pie Haiduka!!!
/Melo, ka ausis kust.../
Publicēts: 28.03.08 18:01
 citēt

/Melo, ka ausis kust.../

:D:D:D:D:D
Publicēts: 28.03.08 18:04
 citēt

Brauktu... pa retam... reizi divos mēnešos, ja patiktos. :roll:
Publicēts: 28.03.08 18:27
 citēt

Brauktu... pa retam... reizi divos mēnešos, ja patiktos. :roll:

Es reizi mēnesī. (Ar citām arī jāsatiekas...)
Publicēts: 28.03.08 18:54
 citēt

Pierādiet Lunim, ka ventspilnieki naf kūtri.

Haiduk, man tak nevienam nekas nav jāpierāda! pat Lunim ne! Man vispār liekas muļķīgi ko tādu darīt KĀ PIERĀDĪŠANAS nolūkos. Es daru un īstenoju ko pati gribu, sev, un tikai sev par prieku. Dzīve ir par īsu, lai kādam ko pierādītu! Gribu dzīvot sev, savām vēlmēm, interesēm un mērķiem. Tā lūk!! :D

un vispār - es tak nav ventspilnieks!! pati te tāds jauniņais šai pilsētā :D
Publicēts: 28.03.08 18:59
 citēt

/Melo, ka ausis kust.../

kā to saprast ..par to melošanu??????????? :?
Publicēts: 28.03.08 19:01
 citēt
kambariite, portreti - divi potenciālie braucēji :)
Publicēts: 28.03.08 19:23
 citēt

Klau, es varu pie tevis pirtiņā iegriezties, kad braukšu uz Ventiņiem kaitot. Gaidi Austrumnieku vēju!!!

No fotogrāfiem varu ieteikt slaveno Ventspils Madi. Meklē draugos- Madis Lapiņš! Viņš ir gan kreatīvs, gan pirtij derēs!

Ja prasa, kas ieteica, saki, ka gribi redzēt viņa slaveno fotošedevru "I`m lovin it!"
Publicēts: 28.03.08 21:08
 citēt
Ja ja Es ar piesakos reiz pa pars mesjiem PILNIG DROSJI ka neka vasaras tur vien dzivoju.
Publicēts: 28.03.08 21:18
 citēt
ja viss saorganizēsies, un ja būs ar ko sarunāt par transportiem, domāšu ierasties :)
Publicēts: 28.03.08 21:22
 citēt
ja kāds mani paņemtu savā transportā brauktu obligāti :)
Publicēts: 28.03.08 21:26
 citēt
Isteniba Ventspili ir pat loti labi un pieredzejusji CITOS pasakumos tusetaji taka BUTIBA Ventspili netakarigi tapatas BUSS kads foto pasakums BET es vienkarsji domaju ka jums pasjiem butu intresanti ik pa bridim PATUSET. Tomer nav pie jums tur nekadi PAKJI ka daudzas citas mazpilsetas kur tauta NEVAR komunicet normali. Ventinjos NAUDA @ BAUDA tomer savadaka neka Citur arpuss Rigas:) Ot Rikojat Plenerus un Pirtis galu gala varat reiz pa reizei iedzert pa 100g kada Kroga:) Par cik tur netalju pavadu Vasaras klintes kuram nav pacietibas spiestas braukt pie manis BILDETIES UZ VIETAS prieks sevis to pusi vasara varetu noraxsturot SJADU
www.youtube.com...

Kas grib var pievienoties:) Pats apnemos pa reizei PIEDALITIES.
Publicēts: 28.03.08 22:20
 citēt

Klau, es varu pie tevis pirtiņā iegriezties, kad braukšu uz Ventiņiem kaitot. Gaidi Austrumnieku vēju!!!

No fotogrāfiem varu ieteikt slaveno Ventspils Madi. Meklē draugos- Madis Lapiņš! Viņš ir gan kreatīvs, gan pirtij derēs!

Ja prasa, kas ieteica, saki, ka gribi redzēt viņa slaveno fotošedevru "I`m lovin it!"

Pirmoreiz dzirdu par tādu Madi Lapiņu! Ventspilī tik zinu ka ir Aivis Klajums. vajadzēs izpētīt kas viņš par fruktu :)
Publicēts: 28.03.08 22:27
 citēt
devotion, arkly: jūs abi no Rīgas? tad jau kaut kā varētu saorganizēties uz braukšanu ja būtu kāda pirte :wink:
Publicēts: 28.03.08 22:28
 citēt
Isteniba Ventspili ir pat loti labi un pieredzejusji CITOS pasakumos tusetaji taka BUTIBA Ventspili netakarigi tapatas BUSS kads foto pasakums BET es vienkarsji domaju ka jums pasjiem butu intresanti ik pa bridim PATUSET. Tomer nav pie jums tur nekadi PAKJI ka daudzas citas mazpilsetas kur tauta NEVAR komunicet normali. Ventinjos NAUDA @ BAUDA tomer savadaka neka Citur arpuss Rigas:) Ot Rikojat Plenerus un Pirtis galu gala varat reiz pa reizei iedzert pa 100g kada Kroga:) Par cik tur netalju pavadu Vasaras klintes kuram nav pacietibas spiestas braukt pie manis BILDETIES UZ VIETAS prieks sevis to pusi vasara varetu noraxsturot SJADU
www.youtube.com...

Kas grib var pievienoties:) Pats apnemos pa reizei PIEDALITIES.

a kur tu piedāvājies pievienoties ..uz pirti vai aicini uz tango???? a tu tango proti dejot?? :D
Publicēts: 28.03.08 23:11
 citēt
Uz pirti piedavaju pievienoties , es Bildeju Tango stailā tā man kādreiz klientes saka:):) Butiba esmu macijies beidzis sporta skolu kura viena no obligatajam dusciplinam nez kapec bija vai nu Sporta vai Tautiskas Dejas nu principa lai skukjiem kas nebija Vieglatletes vai Dzekiem kas nebija Hokejisti butu ko darit laika kad parejie dzivoja pa sboriem un sacensibam. Viena no lietam ko es nekad nedaru 25 gadus nedejoju VISPAR principa , man bij savdabiga CINJA ar masjeli kura no 4 lidz 22 gadiem bija profesionala dejotaja sikajai kaskjei musdien vajadzej partneri sji dejoja daudzos slavenos un beigas ari profesionalos kolektivos :) BET dejas ka tadas man patik , kustibas stils linijas kadreiz esmu saviem klasies biedriem un berniem bildeji profesionalas sacensibas vieniem Hokji citiem Sporta un Balles dejas:):) Butiba man ir savadaka ritma izjuta un domasjana neka dejotajiem:):)
Publicēts: 28.03.08 23:34
 citēt
Uz pirti piedavaju pievienoties , es Bildeju Tango stailā tā man kādreiz klientes saka:):) Butiba esmu macijies beidzis sporta skolu kura viena no obligatajam dusciplinam nez kapec bija vai nu Sporta vai Tautiskas Dejas nu principa lai skukjiem kas nebija Vieglatletes vai Dzekiem kas nebija Hokejisti butu ko darit laika kad parejie dzivoja pa sboriem un sacensibam. Viena no lietam ko es nekad nedaru 25 gadus nedejoju VISPAR principa , man bij savdabiga CINJA ar masjeli kura no 4 lidz 22 gadiem bija profesionala dejotaja sikajai kaskjei musdien vajadzej partneri sji dejoja daudzos slavenos un beigas ari profesionalos kolektivos :) BET dejas ka tadas man patik , kustibas stils linijas kadreiz esmu saviem klasies biedriem un berniem bildeji profesionalas sacensibas vieniem Hokji citiem Sporta un Balles dejas:):) Butiba man ir savadaka ritma izjuta un domasjana neka dejotajiem:):)

nu re! ! izrādas es neesmu vienīgais nedejotājs :D
Publicēts: 28.03.08 23:41
 citēt
Tango tada specifiska deja , Paved gabalu un pamet būtībā tās ir pērkamas attiecibas pēc stila:)
Publicēts: 28.03.08 23:41
 citēt
Izrādās ka es arī neesmu vienīgais nedejotājs! Būs jābrauc uz ventspili! :D
Publicēts: 28.03.08 23:45
 citēt
Izrādās ka es arī neesmu vienīgais nedejotājs! Būs jābrauc uz ventspili! :D

aleluja ... mūsu ir daudz ! :D
... nu trīs tak ir diezgan daudz!? :D
Publicēts: 28.03.08 23:57
 citēt
Buus vairaak par 10... chuju. 8)
Publicēts: 28.03.08 23:57
 citēt
reizi pusgadā varētu ierasties :)

es gan māku tango dejot :)
Publicēts: 29.03.08 00:00
 citēt
es ar pamtsoljus māku! :P
Publicēts: 29.03.08 00:00
 citēt
a es nemaaku. :(
Publicēts: 29.03.08 00:02
 citēt
a samaacis! :D
Publicēts: 29.03.08 00:04
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 29.03.08 00:17
 citēt
nu es tuvu rīgai. :)
bet gan jau ka saorganizētos :)
Publicēts: 29.03.08 00:26
 citēt
Varbūt ir vērts braukt... bet vai Ventspils izturēs 100 blogerus
:D ...bet es arī māku tango izrunāt :D
Publicēts: 29.03.08 00:28
 citēt
un uz Ventspili nākammēness sāks lidot AirBaltic :D ja ne laiks ietaupišies, tad lētāk gan sanāks :shock:
Publicēts: 29.03.08 01:10
 citēt
un uz Ventspili nākammēness sāks lidot AirBaltic :D ja ne laiks ietaupišies, tad lētāk gan sanāks :shock:

wow, tad jaf pat limonādi varēs lietot :D
Pelle, ar nākošo mēnesi organizē dūšigi.
Publicēts: 29.03.08 02:59
 citēt
Neceriet. Vakar lidoju no Liepājas uz Rīgu. No marta sākuma biļete maksā 35Ls + lidostas nodoklis. Ar taksi lētāk!
Publicēts: 29.03.08 09:07
 citēt
reizi pusgadā varētu ierasties :)

es gan māku tango dejot :)

Tev būs mūs, nemākuļus, jāsamāca :D
Publicēts: 29.03.08 09:12
 citēt
Varbūt ir vērts braukt... bet vai Ventspils izturēs 100 blogerus
:D ...bet es arī māku tango izrunāt :D

100 jau nu gan nesavāktos, tad man nez kādas atrakcijas un izklaides būtu jums jāsaorganizē lai tik daudzi atbrauktu. :roll:

vaig, vaig, to Ventspili biku paplosīt, savādāk te ir tik klusi un mierīgi :D
Publicēts: 29.03.08 09:28
 citēt
Esmu brauceejs ir mashiina un apmeeram 2 briivas vietas garanteetas... :) ja kas PM
Publicēts: 29.03.08 09:29
 citēt
No Rīgas.... :)
Publicēts: 29.03.08 09:32
 citēt
re ku pat viens vedējs pieteicies :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3