forum.gif
Kā būtu, ja būtu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kā būtu, ja būtu...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.08 16:30
 citēt
nu redz tev sanāca!!! :) :wink:

sapratu, ka nedodu bildes adresi, bet lapas adresi.
Pasakaina vieta un nebija ODU.
Vēl pie stāvajiem krastiem vakarēt labi.
Publicēts: 01.04.08 16:55
 citēt
nu redz tev sanāca!!! :) :wink:

sapratu, ka nedodu bildes adresi, bet lapas adresi.
Pasakaina vieta un nebija ODU.
Vēl pie stāvajiem krastiem vakarēt labi.

varētu ar odiem sarunāt, ka viņu nekad nebūtu :D
Publicēts: 01.04.08 16:57
 citēt
es piesakos - man kā nekā tā tāda etniska dzimtenes sajūta.. pie haiduka pabūts un sajūta tverta.. ceru uz mīlīgāku pirts garu ventspilī.. :)
Publicēts: 01.04.08 16:57
 citēt
Haiduka ezermala izskatās pēc Bušnieku ezera publiskās peldētavas! :P :D
Publicēts: 01.04.08 17:27
 citēt
Haiduka ezermala izskatās pēc Bušnieku ezera publiskās peldētavas! :P :D

nezinu, bet bija ugunskuru vietas, liela tīrība, vairākas laipas ...skaistas niedres un arī nāra vietējā :D
Publicēts: 01.04.08 18:03
 citēt
arī piesakos ar savu raķeti, kā arī piedāvāju vairākas līdzbraucēja vietas :wink:
Publicēts: 01.04.08 19:53
 citēt
es piesakos - man kā nekā tā tāda etniska dzimtenes sajūta.. pie haiduka pabūts un sajūta tverta.. ceru uz mīlīgāku pirts garu ventspilī.. :)

Vai tad pie Haiduka tev nešķita mīlīgi?? :shock: Haiduks jau pats par sevi mīlīguma kalnugals :D

bet patiesībā ..tā noskaņa nav atkarīga no vietas ,bet gan cilvēkiem kas to rada! :wink:
Publicēts: 01.04.08 19:57
 citēt
svarīgs ir viss, arī vieta- vide... :)
Publicēts: 01.04.08 19:59
 citēt
svarīgs ir viss, arī vieta- vide... :)

nu jā, bet noteicošais tomēr paliek cilvēku pašu ziņā sakooperēties, spēt saprasties un forši pavadīt laiku :wink:

P.S.
Dēļ vietas defektiem, no Liepājas emigrēju uz Ventspili :D
Publicēts: 01.04.08 20:04
 citēt
Sen normāli nav būts Ventspilī. 1x pagaišvasar brīvdienā aizlaidu un ļoti ātri sagribējās back uz Liepāju :) . Varbūt nebija attiecīgā kompānija? :)
Publicēts: 01.04.08 20:08
 citēt
Sen normāli nav būts Ventspilī. 1x pagaišvasar brīvdienā aizlaidu un ļoti ātri sagribējās back uz Liepāju :) . Varbūt nebija attiecīgā kompānija? :)

liepājnieks?? un kuru vēl jūtas velk atpakaļ uz Liepāju!! :? ..hm..nu katram savs:)

varbūt nākamreiz tik ļoti nevilks atpakaļ:)

visur ir labi, kur mūsu nav!
Publicēts: 01.04.08 20:13
 citēt
Laikam esmu pie tiem kam ciemos labi bet mājās labāk :) . Ventspils priekš manīm tāda pamaza pilsētiņa bet Rīga pārāk liela.
Publicēts: 01.04.08 20:16
 citēt
Laikam esmu pie tiem kam ciemos labi bet mājās labāk :) . Ventspils priekš manīm tāda pamaza pilsētiņa bet Rīga pārāk liela.

un es no tiem, kam mājas tur kur labi:)... aizbraucu ciemos, iepatīkas tik ļoti, ka pārceļos uz dzīvi un saucu par MĀJĀM! :)
Liepājā, priekš manis, par maz cilvēcības, tāpēc emigrēju uz Ventspili.
Publicēts: 01.04.08 20:33
 citēt
Nē nu ja jums kautkāds tuss interesants notiek un pietam vēl brīvdienās es labprāt aizbrauktu no Liepājas un varētu kādu paķert līdz (tikai ne smēķētājus un dzērājus :D ).
Publicēts: 01.04.08 20:43
 citēt
Nē nu ja jums kautkāds tuss interesants notiek un pietam vēl brīvdienās es labprāt aizbrauktu no Liepājas un varētu kādu paķert līdz (tikai ne smēķētājus un dzērājus :D ).

būsi, būsi, laipni lūgts, ja pie mums kas interesants būs ! :D
Publicēts: 01.04.08 22:07
 citēt

:D :D :D tad vienam!!!!
Publicēts: 01.04.08 22:09
 citēt

Haiduk!! tu ko!? tā nevar cilvēkus diskriminēt :D
Publicēts: 01.04.08 22:16
 citēt

Ne jau tik traki :) , var smēkēt bet ne mašīnā . Par dzeršanām gan ir tā kā ir :) , ja nepārspīlē tad jau ir ok bet ne visi zin mēru. :)
Publicēts: 01.04.08 22:17
 citēt

pelle, TU KO, braukt pie tevis, un nekāpt ķirsī...APSURDS, bet noteikumos teikts...nedzērājus ņem.
Publicēts: 01.04.08 22:21
 citēt

pelle, TU KO, braukt pie tevis, un nekāpt ķirsī...APSURDS, bet noteikumos teikts...nedzērājus ņem.

a kuros tad noteikumos tā teikts? haidukpiršu? ..un pie tevis tak ir arī limonāžnedzērāji kas brauc :D ta jau tu pats savus noteikumus ar` pārkāp :D
Publicēts: 01.04.08 22:40
 citēt
pelle : Oi kā mēs ar Haiduk iemīsim pēdāli pie tevis:):) Iepriekšējo reizi atceries Limpene vien bija vaine:):)
Publicēts: 01.04.08 22:43
 citēt
pelle : Oi kā mēs ar Haiduk iemīsim pēdāli pie tevis:):) Iepriekšējo reizi atceries Limpene vien bija vaine:):)

bija bija, bet man nav tā ka bez tā nevar iztikt .. kaut gan pasākumu reizēs.. nu mākslīga jautrība jau tā tomēr ir ...bet za to - foršāk :roll:
Publicēts: 02.04.08 00:33
 citēt

a kuros tad noteikumos tā teikts? haidukpiršu? ..un pie tevis tak ir arī limonāžnedzērāji kas brauc :D ta jau tu pats savus noteikumus ar` pārkāp :D

pelle (pellīt)...lasi, no kurienes es to ņemu :D
--- Nē nu ja jums kautkāds tuss interesants notiek un pietam vēl brīvdienās es labprāt aizbrauktu no Liepājas un varētu kādu paķert līdz (tikai ne smēķētājus un dzērājus)...un palasi atpakaļ, ieraudzīsi autoru.
Bet Haiduka pirtukos DZER TIKAI LIMONĀDI.
Publicēts: 02.04.08 06:16
 citēt

pelle (pellīt)...lasi, no kurienes es to ņemu :D
--- Nē nu ja jums kautkāds tuss interesants notiek un pietam vēl brīvdienās es labprāt aizbrauktu no Liepājas un varētu kādu paķert līdz (tikai ne smēķētājus un dzērājus)...un palasi atpakaļ, ieraudzīsi autoru.
Bet Haiduka pirtukos DZER TIKAI LIMONĀDI.

Man laikam lēni pielec... īsti nesapratu :?
Publicēts: 02.04.08 06:48
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 02.04.08 23:49
 citēt

Haiduk Haiduk Haiduk! - tu un tavas limonāžpirtis :D :D :D :D :D

..man tā pati problēma kas tev - nesanāk bildi te ielikt :(
Publicēts: 03.04.08 09:12
 citēt

Haiduk Haiduk Haiduk! - tu un tavas limonāžpirtis :D :D :D :D :D

..man tā pati problēma kas tev - nesanāk bildi te ielikt :(

man pieleca...bildei iz jābūt kaut kur netā, un tā ir pilnīgi jāatver, un tikai tā adrese der.
Publicēts: 03.04.08 09:47
 citēt
nu re! man jau tā bilde netā nav, un es visādi centos, bet tā arī neiemocīju to bildi :?
Publicēts: 03.04.08 10:30
 citēt
nu re! man jau tā bilde netā nav, un es visādi centos, bet tā arī neiemocīju to bildi :?

hahahaha :D šis ir labais! vot! būs adminiem tagad jāraksta manuālis kā tad tur īsti jādarās! :)
Publicēts: 03.04.08 12:50
 citēt

hahahaha :D šis ir labais! vot! būs adminiem tagad jāraksta manuālis kā tad tur īsti jādarās! :)

adminiem? a tu pats nezini?

Laikam tam vajadzētu būt vienkārši, tik ne priekš manis :roll:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt