forum.gif
Ventspils
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ventspils
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.08 22:50
 citēt
Ķīvīšu saimnieks ir pazīstams! Esmu bijis tajā kempingā, bet ne uz pirti - labs - svaigi celts un netālu no Ventspils + apkārt pilnīgs klusums + Venta 15m! ;)

Varu mēģināt sarunāt laikus + kādu atlaidi! ;)

Edžu!, nu tu tieši laikā te parādījies, es jau tik pat kā simtprocetīgi sāku noskaņoties uz Ķīvīšiem :D Tas tiešām šķiet labākais variants! :D
Publicēts: 02.04.08 23:14
 citēt
nu tad es vinjus nodoshu! :D

zviedzha
matrixlv
ievish
HELLmans
tie taadi man zinaamie! :D Pac arii sad un tad iegriezhos tajaa pusee! :)

YES, LABI, KA MANI NENOSAUCI :lol:

pesix, tu ar no Ventspils?

vienaa baraa ar hellman un matrixlv :D
Publicēts: 02.04.08 23:24
 citēt
Apkopojot provizoriskos datus, potenciālie braucēji būtu ap 30! .. Ak, ja tik tie visi ar reāli ierastos :? būtu forši, tik izklausās ne visai reāli :roll: ...es teiktu iespējamība ap šo skaitu rēķināties būtu procenti 5 no 100.
Un tad vēl viena dīvainība - no tiem 30, divdesmitpieci - vīrieškārtaspārstāvji, 5 - retais dzimums. :D
Publicēts: 02.04.08 23:33
 citēt
un vēl runā, ka latvijā vīriesū mazākumā :shock:
Publicēts: 02.04.08 23:39
 citēt
Vīrieši varēs sacensties par uzmanību no retā dzimuma :D
Publicēts: 02.04.08 23:56
 citēt
būs lielākas pūles jāpieliek, lai piesaistītu tieši sev retā dzimuma uzmanību :D
Publicēts: 03.04.08 00:22
 citēt
Ķīvīšu saimnieks ir pazīstams! Esmu bijis tajā kempingā, bet ne uz pirti - labs - svaigi celts un netālu no Ventspils + apkārt pilnīgs klusums + Venta 15m! ;)

Nu reku ja var sarunaat kaadu atlaidiiti perfekti buutu!
Nu vienigaa no fotgrafeem ko zinu ventspilii ir ievish!
Bet ja taa padomaa tad diezgan daduz vieteejos fotografi jau salasas!
Publicēts: 03.04.08 05:32
 citēt

Nu reku ja var sarunaat kaadu atlaidiiti perfekti buutu!
Nu vienigaa no fotgrafeem ko zinu ventspilii ir ievish!
Bet ja taa padomaa tad diezgan daduz vieteejos fotografi jau salasas!

Ceru ka salasīsies ne tikai vietējie :D
Publicēts: 03.04.08 09:06
 citēt
Apkopojot provizoriskos datus, potenciālie braucēji būtu ap 30! .. Ak, ja tik tie visi ar reāli ierastos :? būtu forši, tik izklausās ne visai reāli :roll: ...es teiktu iespējamība ap šo skaitu rēķināties būtu procenti 5 no 100.
Un tad vēl viena dīvainība - no tiem 30, divdesmitpieci - vīrieškārtaspārstāvji, 5 - retais dzimums. :D

1. potenciālie braucēji , kad būs ofic paziņojums, būs daudz lielāks skaits, tāpēc lieciet vienu kontu , kur pārskaita naudiņas- varēsi kontrolēt un REGULĒT daudzumu.
2. ja nebrauktu pie pelles- paķertu līdzi kādu RETO ekzemplāru :D
3. jums pašiem vajag aši saskrieties, iepazīties, un tad ātri visu to nolikt pa plauktiņiem...
4. briest liels pasākums ventiņos
Publicēts: 03.04.08 09:13
 citēt
Šeit, k-kā maz sanāk pēdējā laikā iegriesties, bet laikam, ka būs japierakstās - es arī tākā Ventspilnieks vēl pagaidām esmu un vēl kādus pāris mēnešus būšu - pēc tam jau manīs, kas un kā - un kādā pasākumā, ja laiks atļaus noteikti piedalītos :roll:
Publicēts: 03.04.08 09:54
 citēt

1. potenciālie braucēji , kad būs ofic paziņojums, būs daudz lielāks skaits, tāpēc lieciet vienu kontu , kur pārskaita naudiņas- varēsi kontrolēt un REGULĒT daudzumu.
3. jums pašiem vajag aši saskrieties, iepazīties, un tad ātri visu to nolikt pa plauktiņiem...

Domāju kas būs tieši otrādi - kad oficiāli jāpiesakas, tad baigi saruks tas skaits. Parasti jau visi ir lielie runātāji, ne darītāji :D
man laikam tiešām lēni pielec :( ..to tavu otro punktu nesapratu.
Publicēts: 03.04.08 09:55
 citēt
Šeit, k-kā maz sanāk pēdējā laikā iegriesties, bet laikam, ka būs japierakstās - es arī tākā Ventspilnieks vēl pagaidām esmu un vēl kādus pāris mēnešus būšu - pēc tam jau manīs, kas un kā - un kādā pasākumā, ja laiks atļaus noteikti piedalītos :roll:

Būsi laipni gaidīts :)
Publicēts: 03.04.08 09:57
 citēt

JA NEBRAUKTU PIE PELLES, PAŅEMTU LĪDZI KĀDU MODELI...RETO DZIMUMU

Domāju kas būs tieši otrādi - kad oficiāli jāpiesakas, tad baigi saruks tas skaits. Parasti jau visi ir lielie runātāji, ne darītāji :D
man laikam tiešām lēni pielec :( ..to tavu otro punktu nesapratu.
Publicēts: 03.04.08 09:59
 citēt
viss bus chikenieka, ta ir parasti ap 30 , nesatraucies tik arii apm. buus, jo parasti no tiem kas piesakas, kads neatbrauc, bet brauc veel arii kaadi, kas nepiesakas, lai vai kaa buus tie 30,ar sievieshu kartas parstavem ari jasamierinas, jo ko dariti fotografi mums virieshi ir avirak nekaa sievietes :D bet dzeki jau var njemt lidzi draudzenes, ja kas...vai vel labak modeles :)
Publicēts: 03.04.08 10:30
 citēt
Nu gribēt un varēt ne vienmēr sakrīt!!!
Es gribu,tad arī mēģināšu sarunāt šoferīti :)

Pelle,neesi tik pesimistiska!Būs viss čikiniekā-kas gribēs tas aizbrauks un gribētāju tak ir :)

;)
Publicēts: 03.04.08 12:14
 citēt
tikai neaizmirstat par guljas vietaam.........
Publicēts: 03.04.08 12:38
 citēt
..dzeki jau var njemt lidzi draudzenes, ja kas...vai vel labak modeles :)

Bet vai ta meitenes nevar liidzi njemt dzjekus? 8)
Publicēts: 03.04.08 12:45
 citēt
..dzeki jau var njemt lidzi draudzenes, ja kas...vai vel labak modeles :)

Bet vai ta meitenes nevar liidzi njemt dzjekus? 8)

Domāju tā līdzi ņemšana - neblogiešu, atkarīga no tā, cik mēs paši par sevi - blogieši pēc skaita salasīsimies :)
Publicēts: 03.04.08 12:46
 citēt

Es tak par to vien domāju, - kur jūs visus gulēt likt :D
tiešām!
Publicēts: 03.04.08 12:47
 citēt
lai notiek- taisama sito pasakumu- sanaks ta aptuveni telpu nomai kads 5ls+ pasam kas janjem lidzi
bus labinieks- vienas brivdienas zibspuldzu krustpunkta

Aptuveni tā arī laikam sanāks tās izmaksas :roll:
Publicēts: 03.04.08 13:03
 citēt
tas tak ir pa leto, mums pedeja pirts izmaksaja 15 Ls no cilveka bez paikas :D
Publicēts: 03.04.08 13:40
 citēt
nu ja ņem to pirti kuru es ieteicu un cilceeki aptuvenui ir uz 30mit, tad sanaak ka no cilveeka 4ls! (+vareetu kadu konkursiņu norganizeet (ka bija Erfoto tusaa) Nu katram lidzi sava viena bilde un izkaram verteejam, labakajam balva)
Nu kadiem pirmiem 20cilveekiem buss gultas pareejiem matraciišus ldizi un uz zemes! Vo probleemu jus te taisat ar guleeshanu! :lol: :lol:
Publicēts: 03.04.08 13:56
 citēt
4Ls tiešām ir Lēti, bet rēķinieties ar to, ka tā nav Rīga, kur visi plēš naudu par ko vien iespējams uz katra stūra :)

+ no Rīgas ja brauc ar mašīnu tad tas sanāk katram ap 5 - 6Ls, ja 4 cilv. mašīnā. ar Sabiedrisko 8Ls (turp-atpakaļ), viss protams atkarīgs ar kādu mašīnu brauc :)
Publicēts: 03.04.08 14:16
 citēt
nu vo ko tad es saku! :D
Ak dievs ja atbrauc ar sabiedrisko var tač sarunaat, ka aizvediss tevi lidz tai pirtij nau jau probleemas!
Publicēts: 03.04.08 14:49
 citēt

Es tak par to vien domāju, - kur jūs visus gulēt likt :D
tiešām!

Pelle, ir gulēts lidostā pa nakti uz grīdas, kur starp muguru un grīdu ir tikai kartona gabaliņš :D tipa, kā bomzis pilnīgi :D
Publicēts: 03.04.08 14:50
 citēt
ja haiduks brauks, tad jau ar viņu varēs sarunāt viņa nelielajā busiņā visi kopā un aidā! :D kādi 7 vai 8 viņam tur lien laikam iekšā!
Publicēts: 03.04.08 15:47
 citēt
Un tiem, kam gribās pa skaisto no 11. aprīļa (Katru dienu) no Rīgas uz Ventspili lido AirBaltic - tīri informācijai... :)
Publicēts: 03.04.08 16:31
 citēt
Atļaušos pačukstēt, ka arī Kreimene ir Ventspilniece...tikai nesakiet viņai, ka es to pačukstēju...redziet pati jau nepiesakās 8)
Publicēts: 03.04.08 20:38
 citēt
Un tiem, kam gribās pa skaisto no 11. aprīļa (Katru dienu) no Rīgas uz Ventspili lido AirBaltic - tīri informācijai... :)

Neticas ka katru dienu!! ..kas tad tur lido 1-2 cilvēki katrā reisā? ? AirBaltic tas ir izdevīgi? Vai tad no Rīgas uz Ventspili baigi dzīvā satiksme ir??
Vajadzēs AirBaltic ieteikt uztaisīt reisus Ventspils-Liepāja-Ventspils. Bieži vien labprāt nedēļas nogalēs aizbrauktu līdz Liepājai, bet bieži vien to neizdatu, jo tā apnikusi tā kratīšanās autobusā 2,5h :x
Publicēts: 03.04.08 20:42
 citēt
Atļaušos pačukstēt, ka arī Kreimene ir Ventspilniece...tikai nesakiet viņai, ka es to pačukstēju...redziet pati jau nepiesakās 8)

aha...cenz un kreimene.. veel divi ventinji :)
Publicēts: 03.04.08 20:49
 citēt
ja haiduks brauks, tad jau ar viņu varēs sarunāt viņa nelielajā busiņā visi kopā un aidā! :D kādi 7 vai 8 viņam tur lien laikam iekšā!

:D :D :D divvietīgs...es Grandu esmu nomainījis
Publicēts: 03.04.08 20:56
 citēt
Vajadzēs AirBaltic ieteikt uztaisīt reisus Ventspils-Liepāja-Ventspils. Bieži vien labprāt nedēļas nogalēs aizbrauktu līdz Liepājai, bet bieži vien to neizdatu, jo tā apnikusi tā kratīšanās autobusā 2,5h :x

Bet laiku pa laikam tomēr sanāk uz Liepāju? :)
Publicēts: 03.04.08 20:59
 citēt
pelle : Maldies saule , Ventinjos ir liels sporta centrs un Osta . Brauceju buss daudz vairak ka uz Liepaju. Uz Liepaju jau lidinajos pabiezji talak uz Hamburgu.
Publicēts: 03.04.08 21:01
 citēt

Bet laiku pa laikam tomēr sanāk uz Liepāju? :)

Sanākt ta sanāk. Bet Liepāja kā tāda man nepatīk un nepatiks nekad. It sevišķi tagad, kad Ventspilī pierasts un no Liepājas atrasts. Pie civilizācijas pierod, pie cūcības gan ne. Tu nu neņem ļaunā ka es tā par pilsētu kur tu dzīvo, bet katram cilvēkam savas vērtības un es savējās nespēju apvienot ar dzīvi Liepājā.
Vienīgais iemesls kādēļ braucu uz Liepāju ir veikalu apceļošanas nolūkos, šai ziņā Ventspilī ir pagalam švaki ar izvēles iespējām, bet man tas nav prioritārais, tāpēc tas īpaši netraucē.
Publicēts: 03.04.08 21:19
 citēt
pelle : Maldies saule , Ventinjos ir liels sporta centrs un Osta . Brauceju buss daudz vairak ka uz Liepaju. Uz Liepaju jau lidinajos pabiezji talak uz Hamburgu.

kas tur liels? vienkārši sporta centrs. Nu nezinu, tev no malas labāk redzams :D
Publicēts: 03.04.08 21:47
 citēt
Neticas ka katru dienu!! ..kas tad tur lido 1-2 cilvēki katrā reisā? ? AirBaltic tas ir izdevīgi? Vai tad no Rīgas uz Ventspili baigi dzīvā satiksme ir??

Katru dienu, un 2x diena, no rīta un vakarā, lūk ekrānšāviņš no airbaltic.lv majaslapas:

Ja viņiem tas nebūtu galīgi izdevīgi viņi nelidotu tas ir viens ko varu pateikt, vēl varu pateikt, ka lidojumus uz Ventspili un Liepāju kompensē Latvijas Valsts, tātad Mēs - nodokļu maksātāji. Respektīvi valsts katru gadu dod noteiktu summu, lai segtu AirBaltic zaudējumus un atbalstītu lidojumu pastāvēšanu. Liekas tā summa svārsītās ~3milj. latu. Katrā ziņā par to bija raksts Dienas Biznesā, ja kādam nav slinkums var pameklēt.
Publicēts: 03.04.08 22:23
 citēt
peeteriitis: es te saskatijos zinjas kaa AirBaltic shkjirojot lidotaajus, piem, ja biletes rezerveetas Haidukam un Šleseram, a brīva vieta ljopenee viena, - uz pirti lidos shlesers, ne haiduks. pienjemu ka tas arii ne visai patiess un gana vienpusiigs skatiijums uz šo situaaciju :D :D
Publicēts: 03.04.08 22:32
 citēt
[ Tu nu neņem ļaunā ka es tā par pilsētu kur tu dzīvo, bet katram cilvēkam savas vērtības un es savējās nespēju apvienot ar dzīvi Liepājā.

Neuztraucies par sīkumiem :) , es par Liepāju ar nefanoju , es šeit tikai dzīvoju :)
Publicēts: 03.04.08 23:00
 citēt
Vajdzetu kaut ko domaat jau par datumiem! Nee??? :roll:
Galvenais lai taa butu sestdiena - Svētdiena!
Publicēts: 03.04.08 23:31
 citēt
Vajdzetu kaut ko domaat jau par datumiem! Nee??? :roll:
Galvenais lai taa butu sestdiena - Svētdiena!

Par datumiem jau tiek domāts, es tā ceru ka tuvākās dienās vajadzētu būt zināmiem konkrētiem datumiem un vietai :) būs būs sestdiena-svētdiena :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas