Gribētu uzzināt cik daudz te ir ventspilnieku. Kaut gan, dzirdēts, ka ventiņi esot noslēgta tauta, tāpēc pieņemu ka iespējams neviens te tā brīvprātīgi neatzīsies. bet tomēr... gribētu zināt! !
bērnību - 10,5 gadus - pavadīju Ventspilī. Vai esmu ventspilnieks?
patiesībā jau piederību kādai vietai nosaka tas, kur pats jūties piederīgs
Es gan šoreiz te vēlējos noskaidrot kuri bloga iemītnieki pašreiz dzīvo Ventspilī. Bet nu ar par bijušiem ventiņiem, prieks uzzināt par tādu esamību šeit
Jaa gan un nejmas pa studiju Ventspili Itkā piparinjss ari issktas no Ventspils un vel kadss barinsj Ievish mums pieredzejis un kruts focetajs kadus 4 gadus regulari piedalas visados Tussos un konkursoss ISSTADES
šo blogā un arī draugos apskatīju, man vienkārši pēc tām profilbildēm šķita galīgi atšķirīgi cilvēki - te un tur, tāpēc nesapratu kurš īsti viņš ir ...Izrādas ar mainīgu seju
labi labi esmu esmu a kapec interese- gribi ventspils pleneru taisit?
pagaidām tik uz pirts organizēšanu gribētu sataisīties tāpēc gribēju noskaidrot kas vēl no mums te Ventspilī ir, nu ar cerību uz palīdzēšnu organizēšanā ...kopā kā nekā vieglāk, nekā vienam par visu uzņemties atbildību :?
pelle : Kāda tev ATBILDĪBA Valsts ieredne tac neesi , atver kontinju kada bundzja privatu izsludini DATUMU / PIETEIKSANOS noskati vietu un lai tauta PIESAKAS iemaksajot kontinja XX Ls izejot no IEMAKSAM attiecigi pasuti SERVISSU . Nekadu problemu Ja pirc ir taveja un ĪRE uz tevi nekarajas tad ka Haiduks Kjipiti un lai kas nak sviezj kapeicinjas pae Elektribu / Udeni
pelle : Kāda tev ATBILDĪBA Valsts ieredne tac neesi , atver kontinju kada bundzja privatu izsludini DATUMU / PIETEIKSANOS noskati vietu un lai tauta PIESAKAS iemaksajot kontinja XX Ls izejot no IEMAKSAM attiecigi pasuti SERVISSU . Nekadu problemu Ja pirc ir taveja un ĪRE uz tevi nekarajas tad ka Haiduks Kjipiti un lai kas nak sviezj kapeicinjas pae Elektribu / Udeni
Es tak neesmu te vietējais ...Ventspilī. Pagaidām man nav ne jausmas kur te kāda pirts, un vispar kas kā darams :? ... bet nu ..gan jav
viss daraas baigi vienkarshi, sameklee vietu, uzzini cenu, ja sadalot uz 30 cilvekiem izskatas, ka more or less ok, aizsit kadu forshu datuminju un raksti forumaa zinju iekshaa, cik no pieredzes, ja saksi vienam , otram prasit, vai taa diena der, vai cita, vai tas viesu nams patik, vai cits, nekas nesanaaks, viss daraak konkreti , ja kadam nepatik, lai tad piesakas un organizee pats...talaak taisaas saraksts visi, kas grib pie tevis piesakas un tu taisi sarakstu, nauda vacaas no cilveekiem uz vietas! Pa dienu , gribeetaaji var kopiigi pleneereet apkaart...vakaraa sarunaa kontrollaiku, kad arii vacas kopaa, savaacas nauda, maksaajam saimniekiem, un partijs var sakties! Paika, cik no pieredzes zinaams, peerkaas uz vietas kadaa no marketiem... Noteikti janjem pirts ar iespeejam parnakshnjot, jo ne ventspilniekiem bus kaut kur pec pirts japaliek...kopaa jaarekinas ne vairak ka 15 Ls uz cilveeku ( lai videejais cilveecinsh var atljauties ) .....
viss daraas baigi vienkarshi, sameklee vietu, uzzini cenu, ja sadalot uz 30 cilvekiem izskatas, ka more or less ok, aizsit kadu forshu datuminju un raksti forumaa zinju iekshaa, cik no pieredzes, ja saksi vienam , otram prasit, vai taa diena der, vai cita, vai tas viesu nams patik, vai cits, nekas nesanaaks, viss daraak konkreti , ja kadam nepatik, lai tad piesakas un organizee pats...talaak taisaas saraksts visi, kas grib pie tevis piesakas un tu taisi sarakstu, nauda vacaas no cilveekiem uz vietas! Pa dienu , gribeetaaji var kopiigi pleneereet apkaart...vakaraa sarunaa kontrollaiku, kad arii vacas kopaa, savaacas nauda, maksaajam saimniekiem, un partijs var sakties! Paika, cik no pieredzes zinaams, peerkaas uz vietas kadaa no marketiem... Noteikti janjem pirts ar iespeejam parnakshnjot, jo ne ventspilniekiem bus kaut kur pec pirts japaliek...kopaa jaarekinas ne vairak ka 15 Ls uz cilveeku ( lai videejais cilveecinsh var atljauties ) .....
hm..ļoti izsmeļoša informācija, paldies! man vismaz kads aptuvenais priekšstats par kopbildi radās! :wink:
Blogaa vel ir ventspilnieki, tikai neaceros nikus, man ar jau ir kaadu laiku doma ka dereetu uztaisiit kadu tusiņu ventspils pusē! Nu ja kas varu piepalidzeet, ja gadijumaa sadomaa taisiit!
Blogaa vel ir ventspilnieki, tikai neaceros nikus, man ar jau ir kaadu laiku doma ka dereetu uztaisiit kadu tusiņu ventspils pusē! Nu ja kas varu piepalidzeet, ja gadijumaa sadomaa taisiit!
Bet vajag!
Beidzot kāds piesakas palīdzēšanā! Man prieks! Kad būšu līdz kādai konkrētākai organizēšanai nonākusi, noteikti došu tev kādu ziņu
galvenais laiciigi sakat meklet pirts vietu, sezona sakas, var sanakt ta ka meneshiem uz priekshu visas sestdienas normalakajas vietas bus aizsistas...
galvenais laiciigi sakat meklet pirts vietu, sezona sakas, var sanakt ta ka meneshiem uz priekshu visas sestdienas normalakajas vietas bus aizsistas...
sāku sāku jau ko meklēt Ventspils diez ko plaša nav, tā kā plašās izvēles iespējas man te `nedraud` :wink:
zinu vienu labu pirti pie ventas cena 120 ls 4istabas katraa istabaa pa triss divietiigam gultaam! Pirts (baļa jamaksa klat laikam) Neliela zale! nu svineeju dzimeni bija uz 30cilveekiem nu normali! www.viss.lv... Nu no ventspils kadas 10min jabrauc maximums! Nu veel jau var pamekleet arii [url=www.viss.lv Ā]www.viss.lv Ā[/url] un tiko ieraudz majas lap ar viņiem kivites.eclub.lv Nu man ir tieshi taa saimnieka numurs ja kas dod zinu!
zinu vienu labu pirti pie ventas cena 120 ls 4istabas katraa istabaa pa triss divietiigam gultaam! Pirts (baļa jamaksa klat laikam) Neliela zale! nu svineeju dzimeni bija uz 30cilveekiem nu normali! www.viss.lv... Nu no ventspils kadas 10min jabrauc maximums! Nu veel jau var pamekleet arii [url=www.viss.lv Ā]www.viss.lv Ā[/url] un tiko ieraudz majas lap ar viņiem kivites.eclub.lv Nu man ir tieshi taa saimnieka numurs ja kas dod zinu!
Apskatīju! tā šķiet vislabākā ko līdz šim esmu redzējusi! tik tā informācija tur minimāli aprakstīta. uz cik ilgu laiku tie 120 ir? Pati gan neko labāku par to pašu Ventspils Piejūras kempingu neuzgāju :?
tikai cerams, ka pasakums nepaliks puscelja un tiesam viendien ienakot bloga redzesu: nu tad ta palidziet vakt naudinju un domajat artakcijas pirtij nu pelle lai izdodas ventspils, ventspils- olee olee olee
nu nē, pusceļā noteikti nepaliks! Ņemot vērā tautas atsaucību un ieinteresētību, ir motivācija ieceri īstenot. Nezinu kā būs, bet manuprāt vajadzētu būt forši
un vispār... ...vai tad es vairs ko varu atstāt pusceļā!? ...man šķiet tad mani te `noēstu` par tautas maldināšanu! jūs jau visi ar savu atsaucību esat mani `iedzinuši stūrī` ...esmu `spiesta` ko saorganizēt
Ķīvīšu saimnieks ir pazīstams! Esmu bijis tajā kempingā, bet ne uz pirti - labs - svaigi celts un netālu no Ventspils + apkārt pilnīgs klusums + Venta 15m!