forum.gif
Nikon D40
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nikon D40
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.03.08 18:17
 citēt
Iegādājos nesen un jau sastopos ar pirmo problēmu.Lieta tāda, ka man ir radies jautājums kā var nomainīt formātu bilžu nosaukumam. Es domāju šo nosaukumu: DSC_0001. Jo ja es lieku bildes mapē, priekšā jau stāv cita tāda bilde ar tādu pašu nosaukumu un man nekas cits neatliek, kā pašai pārrakstīt nosaukumu, kas man liekās ļoti neerti un kaitinoši. tātad es gribētu zināt vai ir kāda iespēja, kā nomainīt, lai bildes nenumurē visu laiku no 0.

varbūt kādam arī ir šāda kamera un spēs atbildēt.

paldies.
Publicēts: 29.03.08 18:34
 citēt
Atrodi izvēlē, kur ir sadaļa par failu numerāciju un tur varēs uzlikt, lai skaits turpinās vai sākas no jauna.

Paskaties grāmatiņā
Publicēts: 29.03.08 18:35
 citēt
jaa taa ir ljoti nopietna probleema :)

Ar tevīm šķiet ir vēl nopietnāk problēma...
Publicēts: 29.03.08 19:00
 citēt
jaa taa ir ljoti nopietna probleema :)

Ar tevīm šķiet ir vēl nopietnāk problēma...

vareeji jau droshi turpinaat
p.s taapat jau dzustinei buutu pateicis kas jaadara naakoshajaa postaa-a tu uzspeeji pirmais :)

Nākošā reizē centies izlaist pirmo daļu vai vismaz abas apvienot tā mums visiem būs labāk.
Publicēts: 29.03.08 21:23
 citēt
Iegādājos nesen un jau sastopos ar pirmo problēmu.Lieta tāda, ka man ir radies jautājums kā var nomainīt formātu bilžu nosaukumam. Es domāju šo nosaukumu: DSC_0001. Jo ja es lieku bildes mapē, priekšā jau stāv cita tāda bilde ar tādu pašu nosaukumu un man nekas cits neatliek, kā pašai pārrakstīt nosaukumu, kas man liekās ļoti neerti un kaitinoši. tātad es gribētu zināt vai ir kāda iespēja, kā nomainīt, lai bildes nenumurē visu laiku no 0.

varbūt kādam arī ir šāda kamera un spēs atbildēt.

paldies.

RTFM!
Publicēts: 29.03.08 22:20
 citēt
Read the fucking Manual
jeb
Izlasi kamasutru!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt