labprat nopirktu gripu prieks canon 30D cena - atceramies ka lietots nav JAUNS, ja ir ko piedavat ludzu uz PM
es ar te biju iedomājies,ka vajadzētu gipu, bet tad izdomāju labāk paņemšu rezerves bačeni - 40 Ls. i lētāk, i idevīgāk. Ja pērc tad tikai Canon gripu,jo 3rd party gripi gļuko - vertikālais slēdzis mēdz čakarēties, zūd kontakts... a ar bačeni..nu cik laika izteiksmē Tu zaudēsi nomainot to bačeni - 3 sekundes? un mauc atkal!
labprat nopirktu gripu prieks canon 30D cena - atceramies ka lietots nav JAUNS, ja ir ko piedavat ludzu uz PM
es ar te biju iedomājies,ka vajadzētu gipu, bet tad izdomāju labāk paņemšu rezerves bačeni - 40 Ls. i lētāk, i idevīgāk. Ja pērc tad tikai Canon gripu,jo 3rd party gripi gļuko - vertikālais slēdzis mēdz čakarēties, zūd kontakts... a ar bačeni..nu cik laika izteiksmē Tu zaudēsi nomainot to bačeni - 3 sekundes? un mauc atkal!
Grips jau ne tikai "bačenēm" vajadzīgs, betarī lietošanas ērtībai! Un "bačenes" nav obligāti pa 40 jāpērk- man ir 2 orig. Canon un 2 "kreisās"- nekādas starpības.
Gripu gribu tiesi lai ertak focet... nopirku kreiso baceni un neiet??? Ta medz but vai bacenes vaina?
Ar kreisām var būt visādi- kas neriskē nevinnē. Savas 2 pirku pāris gadu atpakaļ pa 10-12 un iet bez vainas. Tagad noriskēju vēl 2 ebajā nopirkt- vispār smiekla nauda (bet varbūt arī draza): cgi.ebay.de...
Bet cilveeki tomeer nez kaapeec peerk orgjinaalos.. 8)
dazi perk 70-200 2,8 jo lielaks tad no tadiem ari janem piemers???
ja tev obligats ir canon uzraksts tad tev der tikai orginalais bet ja kreisais darbojas un necakarejas tad manuprat nav obligati maksat 3x vairak???
No serijas ka agrak ar mobilo telefonu baterijam. Noper kkadu kreiso.. pastav tomer iespeja, ka tas kas tur uzrakstiits virsu neatbilst istenibai, iet lielaka straava vai kads cits gljuks.. tad tev nodeg kameras elektronika.. un she tev "ietaupijums" var but uz ciparu ar 3 nullem rakstiitu. Tapec, ja tev ir 350D piem.. tad varbut ar var risket.. bet ja 5D.. hz, es neriskeetu..
Protams droshvien tas bachas samera ir ar ok.. bet nu risks pastav.