forum.gif
Kādi ir jūsu hobiji?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kādi ir jūsu hobiji?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.03.08 21:05
 citēt
Liekas interesanti uzzināt- ar ko jūs vēl aizraujaties, izņemot kā foto?

Ja par sevi jāsaka, tad es nodarbojos ar kaitbordu, vēl man patīk ūdensslēpošana, bet kopš sarāvu krusteniskās, kaut kā vairs īsti nesanāk... Kādu laiku aktīvi braucu motokrosā, tagad tikai tā, treniņu līmenī. Ziemā- kalnu slēpes (no disciplīnām tuvakā gs).
Savulaik nodarbojos ar orientēšanās sportu, biju pat kaut kādā izlasē...sen.

Tikko palūrēju gūglē- izrādās, ka esmu visādās rezultātu tabulās vēl joprojām kaut kur interneta dzīlēs atrodams...! :)
Publicēts: 30.03.08 21:09
 citēt
Agrak nopietni sportoju, tagad vairs ne ar ko ipashi neaizraujos.
Publicēts: 30.03.08 21:19
 citēt
Agrāk basketbols.
Tagad skeitbords frisbijs jau kādu laiciņu :)
Publicēts: 30.03.08 21:27
 citēt
Agrāk fanātiski aizrāvos ar ģitārspēli, tā gadus 10 vai mazliet vairāk kapāju šad tad pa 8. un vairāk stundām dienā. Spēlēju grupā, novinnēju pāris konkursu, tas bija labs laiks :) tagad pa retam uzspēlēju savam priekam. Otra lieta ir spēka trīscīņa, var teikt vienkāršāk - kačāšanās, pēc principa -kurš vairāk pacels. 2005. gadā savā svarā izcīnīju otro vietu Latvijā, gan ar stipri slābanu rezultātu, jo notraumējos. Novinnēju Valmieras čempi,laboju vienu sava kluba reķi. Vēlāk tiku līdz sporta meistarkandidāta normai. Pēc laika notraumējos kārtīgāk un tas pārvilka svītru pāri daudzmaz nopietnam sportam. Tagad esmu apslincis un kļuvis vājš, ( nu piemēram spiežu max. labi ja ap 120 kg pa viens, bez noteikumiem un bez ekipējuma:)) trenējos lai būtu daudzmaz formā. Īsumā tā....
Publicēts: 30.03.08 21:28
 citēt
Atkritumu šķirošana,slieku audzēšana,praktiskā psiholoģija...
Kad biju jaunāks,šaušana pa skrejošo mežacūku,izpletņlēkšana,alkohols un uzdzīve...
Publicēts: 30.03.08 21:38
 citēt
par 93% pievienojos valterux 8)
Publicēts: 30.03.08 21:38
 citēt
Pašapmierināšanās mežā!
Publicēts: 30.03.08 21:40
 citēt
/viņas/
Publicēts: 30.03.08 21:51
 citēt
Atskaitot mūsu visu kopīgo hobiju ir vēl daži.

Kādreiz bija brīvā cīņa un visas jaukās lietas, kas ir ietvertas tajā - skriešana pa apli, dažādu priekšmetu mētāšana utt., bet tad bija tā, ka pamatīgi iečakarējās mana mugura no augstlēgšanas vai tāllēkšanas. Neatceros no kuras īsti, bet tad sanāca tā, ka nesanāca sportot. Un kopš tā laika man arī ir neliela fobija no lēkšanas. Tagad pat pāri 1,5 metriem nevaru pārlekt. Un tālums sen nav mēģināts. Tas laikam ka tāpēc ka man pārāk patīk staigāt ar savām kājām, jo kas sāpēja mugura nebiju spējīgs nostāvēt uz kājām.

Bet tagad esmu palicis pārāk slinks priekš sporta laikam ka, jo sen nekas tādas nav darīts (atskaitot sevis noslogošanu).

Santehniku jau īsti nevarētu nosaukt par hobiju, bet ar to arī aizpildu savu brīvo laiku.

Vēl arī sanāk grāmatu lasīšana.

Kaut kā rakstīšana. Nezinu vai tas arī varētu būt pat definējams par hobiju.

Vēl arī demogoģiskie vakari. Laikam ka tas arī viss.
Publicēts: 30.03.08 21:52
 citēt
snowoju :D bez sniega nevaru:)

Sanāk, ka līdz decembrim tev tagad "nevaru?"
Publicēts: 30.03.08 21:54
 citēt
Imbacile - es ar ar brivo cinju ta nedaudz panodarbojos - 9 gadus :D Biju pat Baltijas chempions paris gadus.
Vel ar dzhudo gadus 4 laikam aizravos.

Un tad ar draudzeni kopa izkritam pa otra stava logu un nacas pamest sportu delj muguras traumas. :roll:
Publicēts: 30.03.08 21:59
 citēt
sasar - tad jau Tu arī kādu reiz varētu pamēģināt mani nolauzt, jo es paspēju tik gadu vai divus. Neatceros pat īsti vairs, bet vajag atsākt iešau uz turieni. Pietiek slinkot.

Mums laikam ka stāsti ir līdzīgi, bet apstākļi nedaudz pamainīti.
Publicēts: 30.03.08 22:00
 citēt
Man jau pasham nenormali gribas atgriezties sporta, bet mugura neljauj.
Publicēts: 30.03.08 22:06
 citēt
agrāk deltaplāns ...tagad "plan" :D :D :D
Publicēts: 30.03.08 22:12
 citēt
Es skatos ka Portreti veic kādu soceoloģisko aptauju, agrāk kaut ko līdzīgu viņš veica OhO, vai ar šiem jautājumiem pa dažādām tēmām tape kāds zinātniskais darbs, vei tā ir vienkarši pasažiera pārveršanās par pacientu :roll:

...audzēkņu izdomai nekad naf robežu...labāk lai kaifo šitā, nekā ar to pašdarbību.
Publicēts: 30.03.08 22:21
 citēt
Imbacile - es ar ar brivo cinju ta nedaudz panodarbojos - 9 gadus :D Biju pat Baltijas chempions paris gadus.
Vel ar dzhudo gadus 4 laikam aizravos.

Un tad ar draudzeni kopa izkritam pa otra stava logu un nacas pamest sportu delj muguras traumas. :roll:

WOW ! Respect !
PS kā dabūji gatavu to izkritienu ?:) Diez vai skaidrā :)
PPS rādās, ka varam dibināt gados jauno/bijušo sportistu pulciņu :D
Publicēts: 30.03.08 22:24
 citēt
basketbols, neskatoties uz to, ka esmu tikai 173cm
vēl skatiities ralliju
Publicēts: 30.03.08 22:27
 citēt
...PS kā dabūji gatavu to izkritienu...

Sedejam uz palodzes apkerushies, pienak draugs, tik pat skaidrs kaa mees un grib pajokot, paceljot manas kajas gaisa. Nu neko, nacas krist ar muguru uz betona... un draudzene man virsu.
Publicēts: 30.03.08 22:32
 citēt
Esmu "OFF ROAD" piekritējs. Pie pirmās iespējas lienu bezceļā.
Publicēts: 30.03.08 22:45
 citēt
Starp citu....
Ja kāds vēlas, tad var piebiedroties man "To be a off road" !
Publicēts: 30.03.08 22:46
 citēt
Melnais ūdenss.
Tas arī bija viens no maniem hobijiem, kuru nezkāpēc aizmirsu pieminēt.
Var mēģināt.
Publicēts: 30.03.08 22:48
 citēt
kādus gadus 3-4 pool, snooker.
Publicēts: 30.03.08 22:58
 citēt
...PS kā dabūji gatavu to izkritienu...

Sedejam uz palodzes apkerushies, pienak draugs, tik pat skaidrs kaa mees un grib pajokot, paceljot manas kajas gaisa. Nu neko, nacas krist ar muguru uz betona... un draudzene man virsu.

Dzīvē tiešām gadās tādas lietas, ko domādams neizdomāsi. Gan labā, gan, diemžēl, arī sliktā nozīmē......
Publicēts: 30.03.08 23:01
 citēt
lasīšana, interneta dzīļu izpēte, šahs, pastaigas tālāk no cilvēku bariem.
Publicēts: 30.03.08 23:07
 citēt
Distanchu sleeposhana biatlons.... orienteeshanaas sports.... peedeejaa laikaa tikai skrieshana un sava prieka peec... veel hobijs ir kolekcioneet dazjaadas lietas - seerkocinju kastiites, moneetas, un neatveertas koshljajamaas gumijas pacinjas... :D Plus veel ar teltiim pa vasaru patiik pa Latvijas plashumiem padziivoties... :)
Publicēts: 30.03.08 23:10
 citēt
sex, drags, rakenroll
Publicēts: 30.03.08 23:19
 citēt
Skatos te vieni kaušlji savākušies :D :D

Es kopš seniem laikiem ņemos ar astronomiju (pašlaik notiek astrogrāfa apgreidošana ar stepper motoru un datorvadību), putniem, elektroniku (šobrīd taisu Teslas spoli), lidmodelēšanu (planieri, pūķi, raķetes) un šo to sprāgstošu, šis tas no optikas (stradāju arī optikā). Vispār daros ar visādām smalkām, sīkām, reizēm bīstamām lietām,kuras pēc tam mēģinu pielietot bildēšanas procesā..
Publicēts: 30.03.08 23:21
 citēt
Kādus 5 gadus nodejoju modernajās dejās, bet pašlaik jau gadus ~7 nodarbojos ar ložu šaušanu (mazkalibrs un pneimatika). Ā un vispār brīvajā laikā patīk uzmīt pa velo pedāļiem :) :wink:
Tā wot!
Publicēts: 30.03.08 23:25
 citēt
Jaunākaiis (un jaukākais hobijs)- mazdēliņs (9 mēneši). Lai arī cik nebūtu dīvaini- hobijs ir arī foto (vaļasprieka variantā). Nu un, pateicoties ebay iespējām- bišku audio-video "vintage" savam prieciņam un jaunīb-laiku nostaļģijai- ko padomlaikos tikai sapņoju, tagad varu gandrīz "pa sviestmaizi" nopirkt un veco arhīvu paspēlēt...:)
Publicēts: 30.03.08 23:31
 citēt
Esmu beidzis sporteni ,Murjanos pamacijies bet tas bij sen un nebij tasniba. Paraleli esmu nodarbojeis ar turismu profesionala limeni izdzivosjanu no zemrokas lidzekliem ,beigas ari celojumu organizesjanu un planosjanu. Kadus gadus nemies ar sjausjanu tjipa "DZIMTENES SAUKTS" bet pamata uguns korigesjanu un merkju fiksaciju. Varu mierigi saplanot "Celojumu" uz paris nedeljam un pilnu ekipejumu gulesjanu sniega un mezja :) Principa kops 8 gadiem foceju diezgan intesivi un viss cits man ir bijis tik ka "Piespiedu blakuslietas" pamata hobijs Foto / Luņa laišana:) Nju jā krievu laikos man hobijs bij Macities , visis zinaja ka mani var sutit uz JEBKURIEM kursiem es vienmar gribeju macities Visju :):)
Publicēts: 30.03.08 23:40
 citēt
Ui , daudz kas. Astronomija(+teleskopi), Velo(mountain), Karate(kiukusinkai), Foto(fotogrāfēšana), Video(filmēšana-montāža), Audio(Hi-End), Kompji (Hardware-Software), Ieroči, - agrāk pārlasīju visas iespējamo fantastiku , interesējos par filozofiju antīko. Fizika (optika), Assembler programming, provēju rakstīt scifi (krieviski). Tās tādas nopietnas aizraušanās ir vai bija.
Publicēts: 31.03.08 00:01
 citēt
bija labaka redze, shaavu ar gludstobru.
vel seeen atpakalj kko programmeju, kaut kadas weblapas n' shit.
tagad hobijs = idzdivoshana.
Publicēts: 31.03.08 00:15
 citēt
JRJ : Man vienmēr uzjautrinājusji lautinji kas nemas ar filasofiju un psihalogiju:) Kop iemacijos runat man sjis lietas kautka vajajusjas. Man mutere reiz bija viena no "Vadosajam" sai joma nju un par cik cita izmeginajuma trusja tuvuma nebija tad visadas ficjas tika meginatas uz manim tad nu esmu iemantojis "Saimnieciba noderigu" ficju apjat visiespejamakas testa metodes un cakaret rezultatus un prataus sev velamos virzienos man tads nepazinats "Hoobijs" kops sevi atceros:):)
Publicēts: 31.03.08 00:22
 citēt
JRJ : Man vienmēr uzjautrinājusji lautinji kas nemas ar filasofiju un psihalogiju:) Kop iemacijos runat man sjis lietas kautka vajajusjas. Man mutere reiz bija viena no "Vadosajam" sai joma nju un par cik cita izmeginajuma trusja tuvuma nebija tad visadas ficjas tika meginatas uz manim tad nu esmu iemantojis "Saimnieciba noderigu" ficju apjat visiespejamakas testa metodes un cakaret rezultatus un prataus sev velamos virzienos man tads nepazinats "Hoobijs" kops sevi atceros:):)

Tas bij sen :) , Krievijā skolā kad mācījos un provēju rakstīt tad šī lieta mani ieinteresēja. Tagad jau aizmirsts viss tāpat kā assembler programmēšana un freebsd konfigurēšana :). Praktiski vairumā aizmirstās viss ar ko labu laiku nenoņemies. Bet ja tās lietas pacelt tad jau atmiņa ātri atgriežās. Tagaidām hobiji kas pirms scifi :)
Publicēts: 31.03.08 07:53
 citēt
Hobiji agraak bij daudz, tagad gan taa mazaak sanaak izklaideem laika.. atliek tikai celjoshanai, velobraukshanai pa Lv, fotografeeshanai (kaut foto man ir darbs, arii kaa hobijs tas var buut), tad vel pamestu vietu peetiishana, moneetu un pastmarku kolekcioneeshana, dazjaadu dziru nogarshoshana.. un vel shis tas.. 8)
Publicēts: 31.03.08 08:14
 citēt
hobijs - lauki.

jo kad briivdienas klaat oome atkal zvana pie durviiiim klaat :D :lol:
Publicēts: 31.03.08 08:47
 citēt
miities ar riteni kur deguns raada, paspardiit bumbu, sad un tad uzspeleet gichu un uzdziedaat! :)
Publicēts: 31.03.08 09:14
 citēt
Visa dzīve ir viens liels hōbijs.
Publicēts: 31.03.08 09:22
 citēt
portreti seriaalu "Klubaa pie tirliņa"skatīšanās :D
Publicēts: 31.03.08 09:42
 citēt
daudz sportoju, jo iipasi kaa jau daudzi - agraak, bet tagad ar, tik mazak sporta veidu!! bija bokss, bija futbols, sporta dejas, orientesanas, bija un ir kalnu sleposana (tik sniega pie mums arvien mazaak paliek), daudzus gadus nodarbojos ar savaru celsanu, kaa arii tagad turpinu, vasaraa patik plostot pa upeem, kaa arii makskeresana! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas