forum.gif
Kādi ir jūsu hobiji?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kādi ir jūsu hobiji?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.08 13:46
 citēt
velo + basis :P
agrāk elektronika.
Publicēts: 02.04.08 13:47
 citēt
es ar nekaads origjinaalais neesmu...
agraak dikti muziceeju - speeleeju grupaa un aardiijos pa skatuvi. tagad vairs tikai savam priekam un draugiem reizeem pakriitu uz nerviem ar savu gaudoshanu.
toties nu sports gan ir katru miilju briivu briidi - paarsvaraa teniss un futbols...
veel audzinu mazo deeleenu - tas gan nav hobijs, toties laika daudz panjem :)

NilsS, a kur tu speeleeji?

jane's unit draugos lv pie mūzikas joprojām viņi ir ( www.draugiem.lv... ) dziesmā hard to figure it out visas solenes partijas ir manas, arī draivs. Nupat iečekoju, ir arī instrumentālā versija, tur mani dzird čoināk :)

he, tad jau esam uz viena steidzha speeleejushi :)
Publicēts: 02.04.08 13:56
 citēt
Tas mani nepārsteidz, es pa tiem gadiem ar daudziem uz viena steidža paspēlēju :) un tu kur bliezi ?:) PS interesanti - kādā pasākumā/mos ?
Publicēts: 02.04.08 14:01
 citēt
Tas mani nepārsteidz, es pa tiem gadiem ar daudziem uz viena steidža paspēlēju :) un tu kur bliezi ?:) PS interesanti - kādā pasākumā/mos ?

es ieksh No Neighbours stiigas raustiiju.
pasaakumu daudz bijis - neatceros vairs kur. bet vairaakkaart.
Publicēts: 02.04.08 14:04
 citēt
Nosaukumu atceros, muzonu ne:) konkursos, noteikti !:)
Publicēts: 02.04.08 14:07
 citēt
Nosaukumu atceros, muzonu ne:) konkursos, noteikti !:)

gan jau kaadaa Valmieraa vai Tukumaa :)
Publicēts: 02.04.08 21:37
 citēt
Nu kā jau varat spriest pēc mana nika - DARTS! Šautriņmešana ir mans hobijs un pie reizes pēdējos 4 gadus bija arīdzan mans maizes darbs - professional darts thrower. Līdz kamēr sponsora līgums beidzās... bet biju augstajā 10.v. pasaules reitingā, a džekam ta maka ta nebij vairs :cry: Tagad šautras mētāju tikai mājās katru dienu treniņam, lai līmenis nepazūd un Holandes mēroga mačos

A tagad foto ir mans hobijs... nu vismaz es cenšos izaugt līdz kaut cik baudāmām bildēm :oops: :lol:
Publicēts: 02.04.08 23:30
 citēt
Apzogu nepārtikas veikalus :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :roll:

8)
Publicēts: 03.04.08 00:01
 citēt
griezt weenazz
Publicēts: 03.04.08 08:53
 citēt
Foto, agrāk bija tā saucamā lēkāšana ar divriteni, bet drusku tika sačakarēta mugura un tad vēl tā apetīte uz viskijiem un cigāriem.. attā sports! :) Esmu arī advancēts kleptomāns! :D bizness ir mans lielākais hobijs.
Publicēts: 03.04.08 09:03
 citēt
Foto, agrāk bija tā saucamā lēkāšana ar divriteni, bet drusku tika sačakarēta mugura un tad vēl tā apetīte uz viskijiem un cigāriem.. attā sports! :) Esmu arī advancēts kleptomāns! :D bizness ir mans lielākais hobijs.

freimis, leekaashana ta taa, bet cik atceros ta vienu briidi richuku izmantoji tik lai tiktu liiidz kongresam uz kodiena savaakshanos.. :D
Publicēts: 03.04.08 14:40
 citēt
Man līdzīgs stāsts jau iepriekš dzirdētajiem - Cīņas sports līdz muguras sabeigšanai! Arī pēc tam vēl tiku nodarbojies ar cīņām, tikai vairs ne ar Karate, bet k-ko mierīgāku. Nu jau pāris gadus ar sportu aktīvi nenodarbojos.
Patīk pafilmēt, vēl jo vairāk uzmontēt kādu klipu, bet tā kā pēdējo gadu laikā neesmu atlicinājis naudu videoaparatūras 'upgreidam', tad nu jau nepieņemamās kvalitātes dēļ aizvien mazāk ar to aizraujos.
Protams aktīvā atpūta - ziemā Snows, vasarā pa ūdeņiem, arī tūrisms, kempošana, dabā ir labi!
Jā, vēl - Auto! Braukšana! Gan vienkārša, gan ekstrēma (pa slidenu vai zemes ceļu). Kā arī autiņa uzpucēšana!
Mūzika - gan klausīties (dienu un nakti, darbā un atpūtā), gan arī pašam k-ko pamuzicēt, kaut vai uz tās pašas gīčas...
Publicēts: 03.04.08 16:42
 citēt
Ir tāds viens baigais hobijs.. dzīvot.
Zemā līmenī mīšanās, lasīt mēdzu, patika rakstīt, izbraukāt nepabūtajās vietās, vai to dēvē arī par svētdiennieku lauku tūrismu.
No visa pa drusciņai un tad jau kopā tas pats pirmais hobijs sanāk.
Publicēts: 03.04.08 20:47
 citēt

freimis, leekaashana ta taa, bet cik atceros ta vienu briidi richuku izmantoji tik lai tiktu liiidz kongresam uz kodiena savaakshanos.. :D

tas bija mans pirmais richuks, man bija otraadi kaa tev. es peectam pieversos nopietnaak. arii to laiku ko pavadiju UK aktiivi braukaaju! tur arii sabeidzu liidz galam dzerstinjos atsaldeeto muguru!!

Skabargas mekleeteejs Arvis..
Publicēts: 03.04.08 21:25
 citēt
orientēšanās, rogainings, piedzīvojumu sacensības, skriešana. nesen vel diezgan aktīvi ar riteni braucu pa ielām un dažādiem nelīdzenumiem (dirtiem).
Publicēts: 03.04.08 21:50
 citēt
Mani hobiji ir biškiņ atšķirīgi no šeit valdošās sportiski muzikālās vides - šad tad uz zīda zīmēju, kaut ko uzrakstu, kaut ko palasu un mazos bērnos paklausos. Bet ļoti ļoti gribējās uzlabot snovošanas mākslu līdz atklājās problēmas ar muguru. Bet vispār - tagad traki gribas iemācīties spēlēt ģitāru. Tas tāds kā mazais sapnis :)
Un vēl - patīk klausīties un lasīt par austrumiem, Indiju un Tibetu, budismu un Tibetas budismu, esmu censtusies redzēt auras un ar reiki ārstēt.
Bet sirdī vienmēr vieta ir auto - gan skaistiem modeļiem, gan sacīkstēm dažādās izpausmēs - rallijs, kross un [vismīļāk jau laikam] bezceļnieki.
Un vēl kādreiz armijas poligonu tuvajā apkārtnē izbraukāju, kad vēl velo nebija nozagts..
Hmm. tas laikam viss.. :roll:
Publicēts: 04.04.08 00:30
 citēt
Sen sen atpakaļ biju diezgan apsēsta ar psiholoģiju, urbos cauri grāmatu kalniem, mēģināju atrast kaut KĀ īsto jēgu. nu neko gudru neatradu, bet attapos ka gribu pāriet uz psihiatrijas rakšanu, ...ilgu laiku metu acis uz lielo biezo psihiatrijas enciklopēdiju grāmatnīcā, bet tad arī apstājos un sēdos nākamā laivā. sāku aizrauties ar programmēšanu. pēc pusgada nostudēšanas LPA, sapratu ka tas nav tas ko man sajēgt... tā arī vēl šobaldien pat viselementārāko programmu pascalaa maaku tik achgaarni uzrakstiit, vismaz lekcijaas bija jautri ...pati par saviem meistardarbiem vareeju paarsmieties....mainu programmu desmitiem reizju, bet kaa ir mashinai ritenji uz jumta taa ir :D
Pašlaik interesē foto un ceļošana. kaut kaa iisti taa finansiaalaa puse nav taada kaa gribeetu, taapee nekur taalaak un vairaak par ungaariju neesu tikusi.
Publicēts: 04.04.08 01:36
 citēt
Man neviena nopietna hobija nav un nav bijis. Nekad neesmu neko iesācis un kārtīgi pilnveidojis. Viss ir pusratā un pozitīva rezultāta liekajai atdevei nav. Nīstu sevi par to ...

Viss iesāktais un nepilnveidotais:

futbols
basketbols
web-dizains
fotografēšana
ģitārspēle
šahs
medicīna
ģeogrāfija
Publicēts: 04.04.08 18:56
 citēt
ehh. ko nu tur daudz.
pārsvarā nopietni par nenopietno: klinškāpšana, alpīnisms, piedzīvojumu sacīkstes, orientēšanās, velo, ceļošana, rūpniecīskais alpīnisms, augstumdarbi, jo augstāk, jo labāk, lekšana ar gumijām, ar virvēm, ar izpletņiem utt. utjpr. utml.
Agrāk bija samērā nopietni vieglatlētika, pirms man apnika skraidīt apkārt stadionam, tad nāca alpīnisms un pie tā ar visu savu apzinīgo mūžu pieturos un braucu uz kalniem kāpt, nekas nevar būt skaistāks par kalniem, un jā, protams, foto lietas. :)
Viss!
Publicēts: 04.04.08 23:18
 citēt
Gadiem ilgi nodarbojos ar cīņas mākslām, bet tagad vairs ne, lai vai kā gribētos. Zīmēju, rakstu. Ļoti saista daba, ķīmija... Tagad mācos par kinologu, bet foto jau nekur nepazūd...
Publicēts: 07.04.08 14:05
 citēt
Nožēloju, ka esmu piedzimusi vismaz 30 gadus par agru, jo patīk viss digitālais, interesējos par IT, patīk sadakterēt draugu sačakarētos kompjus, kačāju un baudu sev interesējošas lietas, mūziku un filmas. Fascinē viss, kur podziņas, slēdzīši un vadi :) Tas viss tādā lēnā pašmācības ceļā, bet process ir aizraujošs. Un tas viss tikai pateicoties bezdarbnieku rīkotajiem datorkurkursiem iesācējiem, lai saprastu, ka tas ir mans lauciņš. :)
Publicēts: 07.04.08 16:13
 citēt
Agrāk sportists, tagad jau 10mit gadus profesionāls sliņķis (ja ir iespējams nedarīt neko - tad arī nedaru)

N. Zveja (vasarā), riteņbraukšana, zīmēšana, restaurēšana (mana profesija apvienojumā ar hobiju), foto... da es pat visu nevaru uzskaitīt - pārāk daudz man tie hobiji... nāksies kādu atmest :)
Publicēts: 07.04.08 16:20
 citēt
Vispaar jau kaartiigs fotograafs hobijus nevar atljauties.. 8)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas