skatos... labi ja kādi 50 cilvēki patiiešām normāli vērtē... visi tik saliek 555 un dzīvo laimīgs! kkāds idiotisms... piemēram ES šeit esmu lai iemācītos fotogrāfēt labāk! Un kā vien izskatās, te lielākā daļa ir lai pabūtu TOPā... :evil: :evil: un ja arī kāda bilde nav tik laba... tad vnk uzraksta: misenee; suuds; dzees aaraa; utml!
Es, piemēram, vēlētos redzēt ieteikumus, kā uzlabot, kā nākošreiz kadrēt utml!
Piesakies kursoss Šeit publika pamatā tussē lai IZPAUSTOS nevis lai kāutko uzklausītu vai mācītos kā reiz vecā krievu anekdotē uz jautājumu vai biedrs ir lasijis Puškinu , Tolstoju un ļermontovu čukča atbildēja "čukča nav nekāds tur lasītājs , čukča pats ir Rakstnieks!! "
Vot es nepaveerteeju kaadu laiku ar vieniem pieciishiem, i kljuvu ljooti "iemiileets".. Tak nav ko miizt kedaa, te viss ir ok, tas tachu ir BLOGS, dveeseles bljautuve! Te
skatos... labi ja kādi 50 cilvēki patiiešām normāli vērtē... visi tik saliek 555 un dzīvo laimīgs! kkāds idiotisms... piemēram ES šeit esmu lai iemācītos fotogrāfēt labāk! Un kā vien izskatās, te lielākā daļa ir lai pabūtu TOPā... :evil: :evil: un ja arī kāda bilde nav tik laba... tad vnk uzraksta: misenee; suuds; dzees aaraa; utml!
Es, piemēram, vēlētos redzēt ieteikumus, kā uzlabot, kā nākošreiz kadrēt utml!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Iesaku atvēlēt dažas minūtes un pastīties līdzīgus topikus tur viss ir izskaidrots...
hmmm diez kā ES varu izdzēst? to var ox3r... bet vnk tāds bik stulbums... vajag izdomāt kā to mainīt.... ADMIN! pasaki lūdzu kāda ir jēga tam, ka cilvēki novērtē tikai uz 555? attīstīšanās? mācīšanās? kautkā neticās...
hmmm diez kā ES varu izdzēst? to var ox3r... bet vnk tāds bik stulbums... vajag izdomāt kā to mainīt.... ADMIN! pasaki lūdzu kāda ir jēga tam, ka cilvēki novērtē tikai uz 555? attīstīšanās? mācīšanās? kautkā neticās...
Es tevi saprotu un par to ir domāts 100x, bet tas nav tik viekārši kā tu tagad domā. Mēs jau nesākām likt tos 555... Te dara tā -> Ja bilde patīk ieliek 555, ja nepatīk neliek neko. Labās bildes savāc balsis nevis 555 un iekļūst topā.
test.fotoblog.lv ir testam uzlikta jaunā vide, kura drīz aivietoš šo bloga versiju un tur ievietojot bildi ir 2 varinati. Apskatei un kritikai. Apskati jauno versiju un cerams kļūs skaidrāks ko mēs gribam panākt.
Kungi un dāmas, lūdzam atcerēties, ka tas, kā jūs uzvedaties interneta vidē nebūt nav atrauts no priekštata par jums reālajā dzīvē. Arvi, Gundega, pat ja jums fotOblogs nešķiet profesionālam fotogrāfam piemērota vieta, izturieties lūdzu ar cieņu pret administratoriem, kas cenšas un velta savu laiku šī paša bloga radīšanai un attīstīšanai ar labākajiem nodomiem.
Paldies! Shadow
Topika autoram: ja rodas neskadrības, ieteikumi vai jautājumi, lūdzu darbojamies konstruktīvi. Ar vārdu konstruktīvi saprotot: izlasam līdzīgus topikus (meklēšana šeit: www.fotoblog.lv...), ja neatrodam atbildes, tad jautājam diskusijās, ja arī tur skaidrību negūstam, info@fotoblog.lv