šis man patīk labāk, vnk fotki el vē tas jau bija aizņemts kad reģistrējos, un šo ir arī vieglāk izrunāt
šis liek domāt, ka Tevi sauc par Robertu, bet ohlalaaa neko nepasaka. un tomēr, Robertu ir TIK daudz, bet oh_la_laa biji tikai Tu vienīgais!
Tā jau gan ir, bet tas OH_LA_LAA man radās klausoties slade dziemu ar tādu pašu nosaukumu un principā man neko nenozīmēja, bet par robi man sauc kopš es sevi atceros :wink:
šis man patīk labāk, vnk fotki el vē tas jau bija aizņemts kad reģistrējos, un šo ir arī vieglāk izrunāt
šis liek domāt, ka Tevi sauc par Robertu, bet ohlalaaa neko nepasaka. un tomēr, Robertu ir TIK daudz, bet oh_la_laa biji tikai Tu vienīgais!
Tā jau gan ir, bet tas OH_LA_LAA man radās klausoties slade dziemu ar tādu pašu nosaukumu un principā man neko nenozīmēja, bet par robi man sauc kopš es sevi atceros :wink:
Kas tad nu?Fotkas nomira?Jāiet nelaiķi aplūkot! :wink:
Izskatās, ka šodien tika izbanoti visi tie, kas mironī dzīvību centās pēdējā laikā uzturēt. Bija jau tur anarhija sākusies, toties tagad ir terors. Ja līdz šim tur vienlaicīgi max 10 cilvēki uzturējas, tad nu būs daži palikuši. Jau kādu laiku domāju par profila izveidi fotoblogā, žēl, ka neatnācu ātrāk. Spriežot pēc bildēm, līmenis te ir nesalīdzināmi augstāks!!.
Rītā savākšu uz CD savas bilžu galerijas un dzēsīšu tur profilu laukā.
nez, man piem. šitie visi fotki.lv (un skan tik krieviski :x) un myfoto.lv utt utt liekas tādi tā kā nelielas misenes, kur uzglabāt bildes drukāšanai..nu, lai uz foto veici jāiet vienreiz pakaļ, nevis 2x...
Nevar nepiekrist. Ja viņu admins nevar gada laikā izlabot latv. val. gramatikas kļūdas konkursu nosaukumos neskatoties uz vismaz 3x sūtītiem postiem ar labojumiem, bet tā vietā ''nem un izbano postu autoru, tad nu i nafig...
Sveikini, es ar no fotki.lv Iedomajieties, vini izdzesa no foruma atsevisku autoru ierakstus, nu piem, manu, Sapper varbut vel kadu. Es nekad nebiju saskarusies ar tadu cenzuru, tacu nerakstiju rupjibas un nereklameju komercdarbibu
bet vai ir vērts to darīt, ja vēl nav nemaz skaidri pateikts, ka fotki.lv rest in peace?
bet shameejie jau nekad nav izceelushies ar atsauciibu-atshkjiriibaa noshejienas moderatoriem-kuri ir speejiigi risinaat jautaajumus
fotki.lv atrisinaja visas problemas gan musejas, gan jusejas, gan savejas ieviesa kartibu un paradija, kurs ir saimnieks un nebus jums izdomat savus konkursus un izklaideties apsrizot un komentejot bildes
Priecājos šeit redzēt vecās sejas es te zem sava vecā nika(Vikines fotkos.lv bija meituka profils, jo kādu laiku atpakaļ kā floris izdzēsos, bet tad tomēr atpakaļ atnācu jau kā Vikines, nu patika man tur), un jau mēnesi atpakaļ ielikos šeit , jo jau sen šķita, ka fotki.lv grib no visiem atbrīvoties, konkursu nerīkojot, dzēšot tēmas, un beigās jau veselas sadaļas.
Jāaklimatizējas tik te. Pagaidām vēl maldos, daudz ko nesaprotu, bet gan jau iejutīšos :roll:
Izskatas, ka fotkās bano spamerus. Fotoblogā nebano. Var čatot uz nebēdu.
spamerus nē... agrāk banoja tikai tos, kas izteica vardarbīgus izteikumus vai dikti lamājās. tagad tur... dzēš visu, ko izdomā savu subjektīvo iemeslu dēļ, ka varētu izdzēst, gan lietotājus, gan foruma tēmas... pat veselas sadaļas un rubrikas.
Nesen meklējoties infu par vienu objektīvu (70-300 VR Nikonam), uzdūros fotki.lv forumam, sakarīgas diskusijas, bija interesanti palasīt! Nu ja aizklapēja ciet, tad tas nu gan ir dīvains solis...
A kādu vēju dzīti šeit? Pašplūsma? Domā šeit neaizpeldēsiet 555 jūrā līdzi?
Kad apsildīšu šeit degunu un ķeršos pie bilžu komentēšanas, tad jau redzēsi. :wink: Vienīgais 555, kas man ir sirdij tuvs, ir zilā krāsā un garām braucot saka vrrrummmm....
P.S. Mercedesam ir viena zvaigzne, labai viesnīcai piecas, bet Subaru sešas. :lol:
Nesen meklējoties infu par vienu objektīvu (70-300 VR Nikonam), uzdūros fotki.lv forumam, sakarīgas diskusijas, bija interesanti palasīt! Nu ja aizklapēja ciet, tad tas nu gan ir dīvains solis...
Nu ko lai saka, tos kas diskutēja pārsvarā par lietu izbanoja, bet tos, kas publicēja bildes ar fekālijām - atstāja. IMHO viss ir skaidrs, kas tā foruma īpašniekiem ir sirdij tuvāks.
P.S. Tur konkursu sadaļā valodas pērle "Surrealizms, futurizms, ekspressionalizms, kubizms, dadaizms (30.09.07 - 06.10.07)" stāv jau ilgāk par gadu. Toties ir idzēsti visi mani posti, kur lūdzu izlabot un nekropļot valodu.
parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu -buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas
Regulāri drukā bildes fotkās, jeb tikai tur spamo?
parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu -buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas
Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?
Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.
Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.
Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?
Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.
Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.
piekrītu reklama un rupeklibas ir spams, bet ne vienu ne otru mes tur nedarijam