forum.gif
salec te visi kas no "fotki elvee" :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / salec te visi kas no "fotki elvee" :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.08 21:24
 citēt
godīgi sakāt fotki.lv forums man šķiet ērtāks un pārredzamāks... :)
Publicēts: 31.03.08 21:25
 citēt
jauns forums jauns niks :roll: (ex. OH_LA_LAA)
Publicēts: 31.03.08 21:27
 citēt
godīgi sakāt fotki.lv forums man šķiet ērtāks un pārredzamāks... :)

nekas gan jau pieradīsim arī pie šī foruma :D
Publicēts: 31.03.08 21:28
 citēt
bet vai ir vērts to darīt, ja vēl nav nemaz skaidri pateikts, ka fotki.lv rest in peace? :)
Publicēts: 31.03.08 21:28
 citēt

kāda vaina bija vecajam? :) es joprojām - alvils
Publicēts: 31.03.08 21:31
 citēt
bet vai ir vērts to darīt, ja vēl nav nemaz skaidri pateikts, ka fotki.lv rest in peace? :)

bet shameejie jau nekad nav izceelushies ar atsauciibu-atshkjiriibaa noshejienas moderatoriem-kuri ir speejiigi risinaat jautaajumus :)

nu, paskatīsimies... :twisted: gan jau arī šiem atradīsim, kur piesieties! :D
Publicēts: 31.03.08 21:32
 citēt

šis man patīk labāk, vnk fotki el vē tas jau bija aizņemts kad reģistrējos, un šo ir arī vieglāk izrunāt :D
Publicēts: 31.03.08 21:34
 citēt
fotkaas ir izdzeesti posti-laikam kaads pamodies :) :)

Rīt no rīta būs atpakaļ visas sadaļas, i konkursi būs i viss pārējais :D
Publicēts: 31.03.08 21:34
 citēt

šis man patīk labāk, vnk fotki el vē tas jau bija aizņemts kad reģistrējos, un šo ir arī vieglāk izrunāt :D

šis liek domāt, ka Tevi sauc par Robertu, bet ohlalaaa neko nepasaka. un tomēr, Robertu ir TIK daudz, bet oh_la_laa biji tikai Tu vienīgais! :)
Publicēts: 31.03.08 21:43
 citēt
a kas juus no fotki elvee izmetis?
Publicēts: 31.03.08 21:43
 citēt

šis liek domāt, ka Tevi sauc par Robertu, bet ohlalaaa neko nepasaka. un tomēr, Robertu ir TIK daudz, bet oh_la_laa biji tikai Tu vienīgais! :)

Tā jau gan ir, bet tas OH_LA_LAA man radās klausoties slade dziemu ar tādu pašu nosaukumu un principā man neko nenozīmēja, bet par robi man sauc kopš es sevi atceros :wink:
Publicēts: 31.03.08 21:44
 citēt
shite vieta vecajiem krabjiem lai nepazustu fotobloga plashumos-info kordinaates luudzu shite-ja mainiits niks luudzu ieposteet :)

Fotkās biju MaxC - šeit Marix, jo te biju jau piereģistrējies agrāk.
Publicēts: 31.03.08 21:46
 citēt

Tā jau gan ir, bet tas OH_LA_LAA man radās klausoties slade dziemu ar tādu pašu nosaukumu un principā man neko nenozīmēja, bet par robi man sauc kopš es sevi atceros :wink:

es Tevi esmu iepazinis kā Oh_La_Laa :roll:
Publicēts: 31.03.08 21:47
 citēt
shite vieta vecajiem krabjiem lai nepazustu fotobloga plashumos-info kordinaates luudzu shite-ja mainiits niks luudzu ieposteet :)

Marix nav tik divdomīgs... :twisted:
Publicēts: 31.03.08 21:49
 citēt

Nu, jā ... bija jau tur gudrinieki, kas to tulkoja pēc savas samaitātības pakāpes. :lol:
Publicēts: 31.03.08 21:54
 citēt
Kas te pa sviestu panesās?
Publicēts: 31.03.08 21:54
 citēt

Nu, jā ... bija jau tur gudrinieki, kas to tulkoja pēc savas samaitātības pakāpes. :lol:

bet ts beigās jau bieži raksta kā c, un ks visnotaļ daudz tiek rakstīts kā x :oops:
Publicēts: 31.03.08 21:55
 citēt

to spēj saprast tikai fotki.lv veterāni! ;)
Publicēts: 31.03.08 21:56
 citēt

to spēj saprast tikai fotki.lv veterāni! ;)

Šeit jau mūs sauks par zaļknābjiem. :twisted:
Publicēts: 31.03.08 22:04
 citēt
A kādu vēju dzīti šeit? Pašplūsma? Domā šeit neaizpeldēsiet 555 jūrā līdzi?
Publicēts: 31.03.08 22:18
 citēt
Kas tad nu?Fotkas nomira?Jāiet nelaiķi aplūkot! :wink:
Publicēts: 31.03.08 22:39
 citēt
Kas tad nu?Fotkas nomira?Jāiet nelaiķi aplūkot! :wink:

Izskatās, ka šodien tika izbanoti visi tie, kas mironī dzīvību centās pēdējā laikā uzturēt. Bija jau tur anarhija sākusies, toties tagad ir terors. Ja līdz šim tur vienlaicīgi max 10 cilvēki uzturējas, tad nu būs daži palikuši. Jau kādu laiku domāju par profila izveidi fotoblogā, žēl, ka neatnācu ātrāk. Spriežot pēc bildēm, līmenis te ir nesalīdzināmi augstāks!!.

Rītā savākšu uz CD savas bilžu galerijas un dzēsīšu tur profilu laukā.
Publicēts: 31.03.08 22:42
 citēt
nez, man piem. šitie visi fotki.lv (un skan tik krieviski :x) un myfoto.lv utt utt liekas tādi tā kā nelielas misenes, kur uzglabāt bildes drukāšanai..nu, lai uz foto veici jāiet vienreiz pakaļ, nevis 2x...
Publicēts: 31.03.08 23:11
 citēt
Nevar nepiekrist. Ja viņu admins nevar gada laikā izlabot latv. val. gramatikas kļūdas konkursu nosaukumos neskatoties uz vismaz 3x sūtītiem postiem ar labojumiem, bet tā vietā ''nem un izbano postu autoru, tad nu i nafig...
Publicēts: 31.03.08 23:45
 citēt
nu tad sveiki Jums visiem :)

esat laipni aicināti fotoblog comunity.
Publicēts: 31.03.08 23:49
 citēt

Sveikini, es ar no fotki.lv
Iedomajieties, vini izdzesa no foruma atsevisku autoru ierakstus, nu piem, manu, Sapper varbut vel kadu.
Es nekad nebiju saskarusies ar tadu cenzuru, tacu nerakstiju rupjibas un nereklameju komercdarbibu :)
Publicēts: 01.04.08 00:02
 citēt

bet shameejie jau nekad nav izceelushies ar atsauciibu-atshkjiriibaa noshejienas moderatoriem-kuri ir speejiigi risinaat jautaajumus :)

fotki.lv atrisinaja visas problemas :) gan musejas, gan jusejas, gan savejas :D ieviesa kartibu un paradija, kurs ir saimnieks un nebus jums izdomat savus konkursus un izklaideties apsrizot un komentejot bildes :D
Publicēts: 01.04.08 00:35
 citēt

sagaidīšanai jau nav ne vainas. redzēs, kā būs tālāk. :)
Publicēts: 01.04.08 02:59
 citēt
nu, es kā vairumā gadījumu ar vārdu /savu/.
Publicēts: 01.04.08 08:54
 citēt
sveiciens no vikines visiem fotkiem.lv :lol:

Priecājos šeit redzēt vecās sejas :D
es te zem sava vecā nika(Vikines fotkos.lv bija meituka profils, jo kādu laiku atpakaļ kā floris izdzēsos, bet tad tomēr atpakaļ atnācu jau kā Vikines, nu patika man tur), un jau mēnesi atpakaļ ielikos šeit , jo jau sen šķita, ka fotki.lv grib no visiem atbrīvoties, konkursu nerīkojot, dzēšot tēmas, un beigās jau veselas sadaļas.

Jāaklimatizējas tik te. Pagaidām vēl maldos, daudz ko nesaprotu, bet gan jau iejutīšos :roll:

Un kā tagad - visi te vai gan te gan tur? :)
Publicēts: 01.04.08 08:59
 citēt
Izskatas, ka fotkās bano spamerus.
:)
Fotoblogā nebano. Var čatot uz nebēdu.
Publicēts: 01.04.08 09:04
 citēt
Izskatas, ka fotkās bano spamerus.
:)
Fotoblogā nebano. Var čatot uz nebēdu.

spamerus nē... agrāk banoja tikai tos, kas izteica vardarbīgus izteikumus vai dikti lamājās. tagad tur... dzēš visu, ko izdomā savu subjektīvo iemeslu dēļ, ka varētu izdzēst, gan lietotājus, gan foruma tēmas... pat veselas sadaļas un rubrikas.
Publicēts: 01.04.08 09:05
 citēt
Es palieku te, bet fotkas ar netiks veel pagaidām aizmirsas :twisted:
Publicēts: 01.04.08 09:27
 citēt
Nesen meklējoties infu par vienu objektīvu (70-300 VR Nikonam), uzdūros fotki.lv forumam, sakarīgas diskusijas, bija interesanti palasīt! :) Nu ja aizklapēja ciet, tad tas nu gan ir dīvains solis...
Publicēts: 01.04.08 09:30
 citēt
A kādu vēju dzīti šeit? Pašplūsma? Domā šeit neaizpeldēsiet 555 jūrā līdzi?

Kad apsildīšu šeit degunu un ķeršos pie bilžu komentēšanas, tad jau redzēsi. :wink:
Vienīgais 555, kas man ir sirdij tuvs, ir zilā krāsā un garām braucot saka vrrrummmm....

P.S. Mercedesam ir viena zvaigzne, labai viesnīcai piecas, bet Subaru sešas. :lol:
Publicēts: 01.04.08 09:47
 citēt
Nesen meklējoties infu par vienu objektīvu (70-300 VR Nikonam), uzdūros fotki.lv forumam, sakarīgas diskusijas, bija interesanti palasīt! :) Nu ja aizklapēja ciet, tad tas nu gan ir dīvains solis...

Nu ko lai saka, tos kas diskutēja pārsvarā par lietu izbanoja, bet tos, kas publicēja bildes ar fekālijām - atstāja. IMHO viss ir skaidrs, kas tā foruma īpašniekiem ir sirdij tuvāks.

P.S. Tur konkursu sadaļā valodas pērle "Surrealizms, futurizms, ekspressionalizms, kubizms, dadaizms (30.09.07 - 06.10.07)" stāv jau ilgāk par gadu. Toties ir idzēsti visi mani posti, kur lūdzu izlabot un nekropļot valodu.
Publicēts: 01.04.08 10:01
 citēt

parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu :)-buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas :)

Regulāri drukā bildes fotkās, jeb tikai tur spamo? :)
Publicēts: 01.04.08 10:19
 citēt

parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu :)-buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas :)

Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?

Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.

Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.
Publicēts: 01.04.08 10:35
 citēt

Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?

Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.

Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.

piekrītu :)reklama un rupeklibas ir spams, bet ne vienu ne otru mes tur nedarijam :(
Publicēts: 01.04.08 10:38
 citēt
a kas juus no fotki elvee izmetis?

neviens nav izmetis. paši iet prom. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >