forum.gif
salec te visi kas no "fotki elvee" :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / salec te visi kas no "fotki elvee" :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.08 11:57
 citēt
un kur tad godība Sykes?

un fotoracer, stripaina, Laucenieks?!
Publicēts: 01.04.08 16:25
 citēt
vinji veel gulj-kush-driiz jau naaks:)

sykes, ramonz un constrig6 šodien tika manīti iekš fotki.lv. šķiet, ka viņi paliek tur pat...
Publicēts: 01.04.08 16:38
 citēt
šādi derēs?
fotki.lv...
Publicēts: 01.04.08 16:39
 citēt
jā fotkām plāni tagad klājas visas dienas garumā forumā nekas prātīgs nav noticis :lol:
Publicēts: 01.04.08 16:41
 citēt
šādi derēs?
http://fotki.lv/forum/8/40355/

Nez cik ilgi šis topiks tur būs, gan jau tūlīt tiks izdzēsts
Publicēts: 01.04.08 16:51
 citēt
Chau visiem! :)
Hmmm, pat 16:50 veel nav izdzeests. Es pat pamanijos ierakstiit vienu indiigu komentu. Tagad tochno izdzeesiis...
Publicēts: 01.04.08 16:58
 citēt
wolfenstein šobien azartspēles labāk nespēlē, posts vēl tagad nav izdzēsts :D
Publicēts: 01.04.08 18:31
 citēt
šādi derēs?
http://fotki.lv/forum/8/40355/

Nez cik ilgi šis topiks tur būs, gan jau tūlīt tiks izdzēsts

Mjā... Diezgan ātri izdzēsa. :D
Publicēts: 01.04.08 18:32
 citēt
Chau visiem! :)
Hmmm, pat 16:50 veel nav izdzeests. Es pat pamanijos ierakstiit vienu indiigu komentu. Tagad tochno izdzeesiis...

Prieks arī Tevi te redzēt! ;)
Publicēts: 01.04.08 18:52
 citēt
Eu, a kas tur tajaa topicaa bija?
Publicēts: 01.04.08 18:58
 citēt

parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu :)-buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas :)

Regulāri drukā bildes fotkās, jeb tikai tur spamo? :)

Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?

Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.

Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.

atbildēšu portreti vietā....
spams šā pasažiera versijā nozīmē tas, ko jūs šeit esat saklikšķinājuši 5 lapu garumā, respektīvi, nekādas ''Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt'' :wink: 8)

CHILLL
Publicēts: 01.04.08 19:13
 citēt
fotki elvee-tu esi tur regjistreets?

naiinnn!

labi, burziņš, ok, tad cenšamies vismaz izklaidēt pārējos ''pasažierus''(©Portreti) citādi ''obidno''(©Versatile) pārlasīt tādu kvantumu ''spama''(©Portreti)
Publicēts: 01.04.08 20:16
 citēt
Da labi, reizēm fotobloga forums salīdzinot ar citiem vispār liekas klusie ūdeņi, re kur cilvēki vismaz pieiet lietai ;) :)
Publicēts: 01.04.08 20:27
 citēt
fotki elvee-tu esi tur regjistreets?

naiinnn!

labi, burziņš, ok, tad cenšamies vismaz izklaidēt pārējos ''pasažierus''(©Portreti) citādi ''obidno''(©Versatile) pārlasīt tādu kvantumu ''spama''(©Portreti)

Mārtiņš aiziet pie ārsta un prasa: "Kāpēc, kad es daru šitā,..." (uzskatei loka pirkstus uz aizmuguri, cik vien tālu spēj) "...man sāp?". Dakteris paskatās uz viņu un saka: "Nu, muļķi, nedari tā!" :D

p.s. neapvainojies lūdzu, bet nu - neviens neliek Tev pārlasīt šo spamu! topika nosaukums taču skaidri un gaiši pasaka, ka tas nav Tev, jo Tu neesi no fotki elvee! ;) mums, kas no turienes esam atvilkušies šeit, jo turienes admiņi mūs "piespieda" to darīt, šis NAV spams! 8)
Publicēts: 01.04.08 20:42
 citēt
ok, kļūdu sapratu :wink:
Publicēts: 01.04.08 20:47
 citēt

bet es tiešām nevēlējos Tevi aizvainot. ;) tikai lūdzu saprast mūs - "bēgļus"! :)

starp citu, es par to tēmu, kura tika izdzēsta (nekā īpaša jau tur nebija, tikai links uz šo forumu), fotkos pazaudēju balsstiesības. :twisted: profils nav izdzēsts, bet nevienu komentāru (pie bildēm) vai ierakstu (forumā) vairs nevaru ierakstīt. :D
Publicēts: 01.04.08 21:51
 citēt

bet es tiešām nevēlējos Tevi aizvainot. ;) tikai lūdzu saprast mūs - "bēgļus"! :)

starp citu, es par to tēmu, kura tika izdzēsta (nekā īpaša jau tur nebija, tikai links uz šo forumu), fotkos pazaudēju balsstiesības. :twisted: profils nav izdzēsts, bet nevienu komentāru (pie bildēm) vai ierakstu (forumā) vairs nevaru ierakstīt. :D

+ vēl visi vecie ieraksti pazuduši. Tagad dažas diskusijas jau sāk izskatīties pēc monologa :D
Publicēts: 01.04.08 22:35
 citēt
burziņš :)
Vieta vispārējām sarunām un tusiņam, pļāpājam par visu un da-jeb-ko, vienvārdsakot, spams :)
taa kaa bro-tip viss ir likumiigi :)
p.s bro-tip-es izveidoju sho teemu prieksh ex biedriem no fotki elvee-tu esi tur regjistreets?
ja iet runa par konstruktiivaam sarunaam-tad driiz vien jau juusu jaunie biedri buus apburziijushies un taapat izkliidiis taisiit kontruktiivas sarunas pa citiem topikiem-tikai pacietiibu.

Loti patik Tava profila bilde, vai to vilku pats foceji, vai zoodarzaa?
Publicēts: 02.04.08 09:34
 citēt
jā fotkām plāni tagad klājas visas dienas garumā forumā nekas prātīgs nav noticis :lol:

Te gan izskatās, ka esiet izraisījuši ahūni prātīgo un noderīgo diskusiju!

Psec...
:D
Publicēts: 02.04.08 09:36
 citēt

Loti patik Tava profila bilde, vai to vilku pats foceji, vai zoodarzaa?

Viņš to vilku novilka. :D (no gūgles) :)

Beidz, šitie tač` čatisti! Viņi paši parasti nefočē!
Publicēts: 02.04.08 09:49
 citēt
skaties portreti.lv ka tev buus driiz konkurenti ka biezs-taa kaa esi draudziigs :)

Es pa vasaru nečatoju daudz, tā kā gan jau, ka nebūšu nekāds konkurents šajā jomā. :D
Publicēts: 02.04.08 10:02
 citēt
Beidz, šitie tač` čatisti! Viņi paši parasti nefočē!

Pats tak vislielaakais chatists esi! :D
Publicēts: 02.04.08 11:38
 citēt
uraa, beidzot mani arii iesvieda pie opozicionaariem - nedod vairs fotkos izteikties. nu i na....
Publicēts: 02.04.08 11:42
 citēt
uraa, beidzot mani arii iesvieda pie opozicionaariem - nedod vairs fotkos izteikties. nu i na....

sākusies lielā tīrīšana. fotki.lv vēl nebūvē koncentrācijas nometnes? :D
Publicēts: 02.04.08 11:45
 citēt
Zināmā mērā Portreti ir taisnība. Nav labais tonis parādoties jaunā sabiedrībā nopozicionēt sevi kā muldētāju. Ir jāapliecina ar bildēm sava varēšana. Un ja"vecajie" ar varētu nestāvēt pozā "Es esmu D' Artanjans, bet pārējie visi bedalagas" :) , tad iestātos miers un saticība.
Publicēts: 02.04.08 13:07
 citēt
Sveiciens!
Tā kā Sappers ar manu niku novēlēja fotkām vieglas smiltis, tad nu mani arī minūtes laikā izmeta! Esmu klāt! :wink:
Publicēts: 02.04.08 14:28
 citēt
un kur tad godība Sykes?

Cik atceros viņam tikai iedod parunāt par fočiku un tā uzbūvi... fočēt ar to liekas, ka viņam nepatika! :lol:

Jau stipri senāk pārgāju no fotki.lv tur bija niks Rezgals
Publicēts: 02.04.08 14:54
 citēt
Sveiciens no Sykes. Tā kā Sykes niku taisīja mans brālēns, tad nolēmu šeit to neizmantot, kautarī daudzi mani tieši pēc tā nika zina :)
Publicēts: 02.04.08 14:56
 citēt
jomajo, kur te tagad avataru ielikt? Saktos profilā nav... kur tas paslēpts?

P.S: vai shutter.lv kāds "no-fotki.lv-uz-fotoblog" pārbēdzējiem arī tusē?
Publicēts: 02.04.08 15:06
 citēt
shuteraa laikam eksisteeju :)
sveiks sykes-tu kaa peedeejais paarbeedzeejs-tad no teviim polsh :)

vēl jau daudzi kadri palikuši tur... jpp, ramonzz, itenais, Dilleris, Fieldy u.c. :)
Publicēts: 02.04.08 15:07
 citēt
jomajo, kur te tagad avataru ielikt? Saktos profilā nav... kur tas paslēpts?

P.S: vai shutter.lv kāds "no-fotki.lv-uz-fotoblog" pārbēdzējiem arī tusē?

kaut es zinātu, kas ir avatars! :oops:
Publicēts: 02.04.08 15:12
 citēt
ja? Es kā kapteinis? Pēdējais no slīkstoša kuģa? :D
Publicēts: 02.04.08 15:13
 citēt
Nu ieksh "mans profils" ir taads miiklains vaardu savienojums "mana bilde". Taa ir TAA bilde:)
Publicēts: 02.04.08 15:13
 citēt

Publicēts: 02.04.08 15:15
 citēt
Nu ieksh "mans profils" ir taads miiklains vaardu savienojums "mana bilde". Taa ir TAA bilde:)

mans profils... mans profils... mans profils... mans profils... jokainākais, ka es to "Mans profils" nevaru atrast.... tikai Profils, bet tur nekā interesanta nav. Meklējumi turpinās...
Publicēts: 02.04.08 15:16
 citēt

no augšas otrā ikonu rindā - Mans fotOblog.lv -> mans profils -> mana bilde

p.s. fotki.lv salīdzīnāt ar kuģi... nu gan! kuģis ir kaut kas cēls un varens! :D
Publicēts: 02.04.08 15:16
 citēt

mans profils... mans profils... mans profils... mans profils... jokainākais, ka es to "Mans profils" nevaru atrast.... tikai Profils, bet tur nekā interesanta nav. Meklējumi turpinās...

zem mans fotoblog.lv
Publicēts: 02.04.08 15:21
 citēt
tātad šajā adresē, ja?
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 02.04.08 15:22
 citēt

hehe :D mēs abi ar dzerekļiem rokās! :)

ar profila bildi esi veiksmīgi ticis galā, tagad vari sākt likt savas labākās bildes fotOgalerijā! :twisted:
Publicēts: 02.04.08 15:36
 citēt
vispaar jaa ja kaadam veel ir piekljuve fotkaas-tad velciet shurp tos paareejos chammas:)

Piekļuve man vēl ir, vakarā, kad onlainā būs vairāk lietotāji uztaisīšu reklāmu :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas