parasts kantoris-lai piedabuutu klientus pie shiem taisiit bildes-ar apshaubaamas kvalitaates forumu un lapu kaa taadu -buutu lapa kaartiigi uztureeta-buutu arii daudz daudz diskusiju par fotolietaam-bet nee-pashi nolazhojaas
Regulāri drukā bildes fotkās, jeb tikai tur spamo?
Ko Tu saproti ar vārdu "spamo"?
Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt utjp manuprāt nav spams.
Spams ir nevajadzīga (pārsvarā reklāmas nolūkos) informācija, kuru visi labprātāk neredzētu, nekā redzētu.
atbildēšu portreti vietā.... spams šā pasažiera versijā nozīmē tas, ko jūs šeit esat saklikšķinājuši 5 lapu garumā, respektīvi, nekādas ''Konstruktīvas diskusijas, ieteikumi, komentāri, viedokļi utt'' :wink: 8)
Mārtiņš aiziet pie ārsta un prasa: "Kāpēc, kad es daru šitā,..." (uzskatei loka pirkstus uz aizmuguri, cik vien tālu spēj) "...man sāp?". Dakteris paskatās uz viņu un saka: "Nu, muļķi, nedari tā!"
p.s. neapvainojies lūdzu, bet nu - neviens neliek Tev pārlasīt šo spamu! topika nosaukums taču skaidri un gaiši pasaka, ka tas nav Tev, jo Tu neesi no fotki elvee! mums, kas no turienes esam atvilkušies šeit, jo turienes admiņi mūs "piespieda" to darīt, šis NAV spams! 8)
bet es tiešām nevēlējos Tevi aizvainot. tikai lūdzu saprast mūs - "bēgļus"!
starp citu, es par to tēmu, kura tika izdzēsta (nekā īpaša jau tur nebija, tikai links uz šo forumu), fotkos pazaudēju balsstiesības. :twisted: profils nav izdzēsts, bet nevienu komentāru (pie bildēm) vai ierakstu (forumā) vairs nevaru ierakstīt.
bet es tiešām nevēlējos Tevi aizvainot. tikai lūdzu saprast mūs - "bēgļus"!
starp citu, es par to tēmu, kura tika izdzēsta (nekā īpaša jau tur nebija, tikai links uz šo forumu), fotkos pazaudēju balsstiesības. :twisted: profils nav izdzēsts, bet nevienu komentāru (pie bildēm) vai ierakstu (forumā) vairs nevaru ierakstīt.
+ vēl visi vecie ieraksti pazuduši. Tagad dažas diskusijas jau sāk izskatīties pēc monologa
burziņš Vieta vispārējām sarunām un tusiņam, pļāpājam par visu un da-jeb-ko, vienvārdsakot, spams taa kaa bro-tip viss ir likumiigi p.s bro-tip-es izveidoju sho teemu prieksh ex biedriem no fotki elvee-tu esi tur regjistreets? ja iet runa par konstruktiivaam sarunaam-tad driiz vien jau juusu jaunie biedri buus apburziijushies un taapat izkliidiis taisiit kontruktiivas sarunas pa citiem topikiem-tikai pacietiibu.
Loti patik Tava profila bilde, vai to vilku pats foceji, vai zoodarzaa?
Zināmā mērā Portreti ir taisnība. Nav labais tonis parādoties jaunā sabiedrībā nopozicionēt sevi kā muldētāju. Ir jāapliecina ar bildēm sava varēšana. Un ja"vecajie" ar varētu nestāvēt pozā "Es esmu D' Artanjans, bet pārējie visi bedalagas" , tad iestātos miers un saticība.
Nu ieksh "mans profils" ir taads miiklains vaardu savienojums "mana bilde". Taa ir TAA bilde
mans profils... mans profils... mans profils... mans profils... jokainākais, ka es to "Mans profils" nevaru atrast.... tikai Profils, bet tur nekā interesanta nav. Meklējumi turpinās...
Nu ieksh "mans profils" ir taads miiklains vaardu savienojums "mana bilde". Taa ir TAA bilde
mans profils... mans profils... mans profils... mans profils... jokainākais, ka es to "Mans profils" nevaru atrast.... tikai Profils, bet tur nekā interesanta nav. Meklējumi turpinās...
hehe mēs abi ar dzerekļiem rokās!
ar profila bildi esi veiksmīgi ticis galā, tagad vari sākt likt savas labākās bildes fotOgalerijā! :twisted: