forum.gif
salec te visi kas no "fotki elvee" :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / salec te visi kas no "fotki elvee" :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.08 15:38
 citēt
vispaar jaa ja kaadam veel ir piekljuve fotkaas-tad velciet shurp tos paareejos chammas:)

Es vēl biju fotkās. Atvēru jaunu sadaļu pie novēlējumiem, kur atgādināju, ka vecos iemītniekus var atrast fotoblogā.
Publicēts: 02.04.08 15:49
 citēt
vispaar jaa ja kaadam veel ir piekljuve fotkaas-tad velciet shurp tos paareejos chammas:)

Es vēl biju fotkās. Atvēru jaunu sadaļu pie novēlējumiem, kur atgādināju, ka vecos iemītniekus var atrast fotoblogā.

marix-taa bija tava peedeejaa ielogoshanaas fotkaas :lol:

nē, ielogošanos jau tā uzreiz neliedz, tikai noņem opciju jeb ko ierakstīt forumā vai komentāros zem bildēm. :)
Publicēts: 02.04.08 15:57
 citēt

Kaut kā pārdzīvošu... Ceru, ka virtuālo fingāli man nevuiens tur neiedos.

Te dienā tikai vienu bildi var ievietot?
Publicēts: 02.04.08 15:59
 citēt

Kaut kā pārdzīvošu... Ceru, ka virtuālo fingāli man nevuiens tur neiedos.

Te dienā tikai vienu bildi var ievietot?

Gererijā jā, tikai vienu. Un vispār labi, ka tā. Tad vispār var tām pievienotajām bildēm kaut cik izsekot, jo neviens neaizgružo ar 200 bildēm, kurās attēlotas auto rezerves daļas. :) Nezinu, kā ir ar reportāžu sadaļu, vēl neesmu licis. Tur droši vien var likt vairāk...
Publicēts: 02.04.08 16:03
 citēt
Gan reportāžā, gan galerijā bilde ir jāsamazina?
Publicēts: 02.04.08 16:04
 citēt

var nesamazināt, tā samazināsies automātiski pēc ielādēšanas...
Publicēts: 02.04.08 16:12
 citēt

var nesamazināt, tā samazināsies automātiski pēc ielādēšanas...

Skaidrs, tātad bilde saglabās iespējamo maksimālo izmēru.
Publicēts: 02.04.08 17:21
 citēt
IMHO labāk samazināt pašam līdz 800 punktiem pa horizontālo malu, jo fotoveikals to izdarīs labāk kā bloga automāts.
Publicēts: 02.04.08 17:50
 citēt
nevis pa horizontālo malu, bet pa garāko malu!

800x600 un 600x800
Publicēts: 02.04.08 18:37
 citēt

800x600 un 600x800

sorry, man kļūda. :wink:
Publicēts: 02.04.08 20:35
 citēt

800x600 un 600x800

sorry, man kļūda. :wink:

atkarībā no tā, vai bilde, kas tiek ievietota ir horizontāla vai vertikāla. tb - puskļūda. :)
Publicēts: 02.04.08 21:32
 citēt

Viss, mans aicinājums ir izdzēsts! Tik vien ir palicis, ka es esot ielicis pēdējo komentāru, kura nekur vairs nav.
Publicēts: 02.04.08 21:42
 citēt
tu ilgi noturejies:)

Es jau nebiju "melnajā" sarakstā. :lol:
Publicēts: 02.04.08 22:07
 citēt
es noturējos 20 min. bans arī man :D
Publicēts: 03.04.08 09:10
 citēt
es noturējos 20 min. bans arī man :D

administrātors spēlē "kariņos" :D
Publicēts: 03.04.08 09:24
 citēt
"itenais" arii rindas kaartiibaa :)

Viņš te jau ir? Kāpēc nepiesaka savu esamību? :)
Publicēts: 03.04.08 09:30
 citēt

rindas kaartiibaa:"soljos marsh aaraa no fotkaam" :)
a kaapeec nepiesakaas?hm-varbuut baigi kautriigs :)

"baigi kautriigs"?! - taču ne itenais! vēl tagad stāv prātā viņa skaistais citāts par lūpu krāsu un kafijas smaržu no rīta. :)
Publicēts: 03.04.08 17:33
 citēt

rindas kaartiibaa:"soljos marsh aaraa no fotkaam" :)
a kaapeec nepiesakaas?hm-varbuut baigi kautriigs :)

"baigi kautriigs"?! - taču ne itenais! vēl tagad stāv prātā viņa skaistais citāts par lūpu krāsu un kafijas smaržu no rīta. :)

Iegāju Fotkās - biju vienīgais reģistrētais, bet kā pārliecinājos, bez "vārda" tiesībām
Publicēts: 04.04.08 11:11
 citēt
Es tikai nesaprotu, kāpēc Itenais, Ramonz u.c. tur joprojām garlaikojas un nenāk uz šejieni... Nevar taču būt, ka viņi nevienu no mūsu liktajiem (un laicīgi izdzēstajiem by admin) paziņojumiem nav pamanījuši... jeb var?
Publicēts: 04.04.08 11:14
 citēt
labu čatošanas vietu esat atraduši.
Publicēts: 04.04.08 11:19
 citēt
labu čatošanas vietu esat atraduši.

un kāpēc ne? tā ir tikai viena (mūsu pašu izveidota) tēma. ne jau pa visu forumu mēs šitā. m?
Publicēts: 04.04.08 11:20
 citēt
laiks raadiis
Publicēts: 04.04.08 11:53
 citēt
okej boss
Publicēts: 04.04.08 12:58
 citēt
izbanoja no fotki.lv arī manus abus lietotājvārdus, pie tam vienā no tiem bija arī bildes, kas man ir vajadzīgas. Telefoniski protams tiek spēlēts "futbols", bet izdevās noskaidrot, ka to ir izdarījis viena uzņēmuma, kurš administrē fotki.lv vadītājs (neminēšu vārdus un nosaukumus). Viens no menedžeriem ieteica griezties e-rakstiskā vaidā fotki.lv, ko arī izdarīju.
Kaut kā kremt par šādu izdarību no saita puses, bet man tur patika un ceru uz sapratni, kad arī patiks.

Liegts man forumā izteikties man ir 5 reizes, bet acīmredzot ir bijis iemesls. Slēgt acont, bez brīdinājuma un bez iespējas piekļut savām bildēm.....
Publicēts: 04.04.08 13:13
 citēt
kurš no mums te ir hakeris? sykes (Alexejs) esot datoriķis... mož viņš var mūsu visu vārdā uzlaust fotki.lv un utaisīt tā, ka visi, kas ver vaļā fotki.lv saņem brīdinājumu par to, ka fotki.lv ir slikts saits, un pēc tam tiek pārmesti uz, piemēram, fotoblog.lv :D
Publicēts: 04.04.08 13:32
 citēt
nē, nē, tas nav nepieciešams (lai gan, lai jau!). ss.lv var atstāt mierā, jābojā tikai fotki.lv :)
Publicēts: 04.04.08 13:34
 citēt
nē, nē, tas nav nepieciešams (lai gan, lai jau!). ss.lv var atstāt mierā, jābojā tikai fotki.lv :)

A ko jūs, čaļi darītu, ja jums uz 2 dienām vispār i- nets atrubītos? Konkrētas lomkas sāktos, ne...?
Publicēts: 04.04.08 13:41
 citēt

A ko jūs, čaļi darītu, ja jums uz 2 dienām vispār i- nets atrubītos? Konkrētas lomkas sāktos, ne...?

man tā ir katru nedēļu :D pa brīvdienām es savu laiku izmantoju lietderīgāk, nekā sēžot pie neta. darba laikā, kad pie PC tik un tā jānīkst, lai nenomirtu no garlaicības, vajag paralēli arī kādā šādā saitā padzīvoties. :oops:
Publicēts: 04.04.08 15:22
 citēt

man tā ir katru nedēļu :D pa brīvdienām es savu laiku izmantoju lietderīgāk, nekā sēžot pie neta. darba laikā, kad pie PC tik un tā jānīkst, lai nenomirtu no garlaicības, vajag paralēli arī kādā šādā saitā padzīvoties. :oops:

Man tas pats! :lol:
Publicēts: 04.04.08 16:18
 citēt
izbanoja no fotki.lv arī manus abus lietotājvārdus, pie tam vienā no tiem bija arī bildes, kas man ir vajadzīgas. Telefoniski protams tiek spēlēts "futbols", bet izdevās noskaidrot, ka to ir izdarījis viena uzņēmuma, kurš administrē fotki.lv vadītājs (neminēšu vārdus un nosaukumus). Viens no menedžeriem ieteica griezties e-rakstiskā vaidā fotki.lv, ko arī izdarīju.
Kaut kā kremt par šādu izdarību no saita puses, bet man tur patika un ceru uz sapratni, kad arī patiks.

Liegts man forumā izteikties man ir 5 reizes, bet acīmredzot ir bijis iemesls. Slēgt acont, bez brīdinājuma un bez iespējas piekļut savām bildēm.....

"Tiem džekiem (fotku) viss nav kārtībā, to es jums točna saku" E. Zalāns

Tā kā es arī nafigenizējos no minētā foruma, tad ar vēlējos savākt savas bildes no viņu servera izmantojot online pakalpojumu "bilžu ieraksts uz CD". Izpildiju visu nepieciešamo, saņēm šādu atbildi:

Jūsu pasūtījums Nr. 6136 tiks ierakstīts uz CD matricas 01.04. pec 10:00.
Par pasūtījuma gatavību paziņosim ar email.
CD varēsiet saņemt mūsu salonā,
Rīga, Valdemāra iela 25,
no plkst. 9.00 līdz 21.00, izņemot svētdienas.
Tālr: 7331148

Līdz šim brīdim neviens @ no fotkām ar apstiprinājumu nav atnācis. Uz Tel . nr. pīkst fakss, uz sūtītiem @ neviens neatbild. Moš Tur visi sēnes saēdušies un apmiruši????
Publicēts: 04.04.08 16:35
 citēt
es tak saku ka tie fotkas ir ss elvee servera piedeeklis-kas tur par ko atbild-hren vinjn zin-mosh viens admins apkalpo vairaakus saitus-un pieregulee konkreetaa vietaa tikai peec oficiaala kaada saita uzaicinaajuma:)
p.s teiksim fotki elvee fotosalonaa seezh persona taada un taada-aiz gara laika taapat kaa mees urbjamies ekraanaa un she tev fotkaas elvee ierauga ka ienaakushies nesmuki komentaari,kas grauj sho reputaaciju un biznesu-shameejaa persona zvana tirlinjam kursh sho lapu apkalpo-un saka lai kautko padzeesh uz savu galvu-taadejaadi tika pazaudeetas daudzas teemas utt.un protams klana biedri-
mosh arii fotograafiju pasuutiishana notiek taadaa pashaa veidaa?:)caur tresho personu:)

Ja bildes pasūtija uz Valdemāra ielas salonu tad atbilde bija mometā, bet merķeļa ielā, labāk nemaz nerunāt, vienreiz man bildes bija gatavas tikai nākamās dienas vakarā :@
Publicēts: 05.04.08 12:32
 citēt

Sapperam toč būtu lomkas un viņš lamātu visus, kurus iespējams lamāt šajā sakarā!!! :twisted:
Publicēts: 16.04.08 15:13
 citēt
Šķiet, ka galu galā no visa lielā bara tā īsti te kaut ko dara tikai wolfensteins, reins_ (Oh_la_laa) un es. Vēl nedaudz (tajās stundās, kad visi guļ) nemanāmi parādās arī sappers ar GunituB. Ko tad tā?
Publicēts: 16.04.08 15:43
 citēt
fotki, ss.lv un ms.lv - viens maiss.
multisistemai kas Valdemara iela un fotkam pat viens izejoshais tel. nr.
Publicēts: 16.04.08 16:21
 citēt
a piemirsu vēl foreljanku pieminēt. bet viņš te bija jau pirms lielās fotku revolūcijas. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas