Nu tā, beidzot pienācis laiks pārdot savu canon 400D.
Komplektā ietiplst
*Canon 400D *18-55mm objektīvs *Kaste ar visiem papīriem un diskiem *3 baterijas (oriģinālā, 800mAh un 1200mAh) *Lādētājs *Sandisk 2Gb kartiņa *nu un vēl pa virsu piemetīšu cokin P sērijas filtrus ar visām pārejām uz 58mm zilais, sarkanais un tobacco
320Ls
PS. Kad kļūšu slavens, varēsi palielīties, ka no manis paņēmi manu pirmo spoguli :mrgreen:
bija doma pirkt jaunu, bet kaapeec maksaat 100ls vairak :roll: , vieniigi taa garantija... kaapeec tik gads? cik foto izfocheeti? kaas tur bija ar to sledza nolietojumu?
Pardodu, jo tiku pie jauna aparata. Principa bija doma vel kadu gadu palietot to pashu, bet nu sanaca izdevigs piedavajums un nolemu notirgot. Cik kadri izbildeti, precizi nemaceshu pateikt.
subjektīvi, bet e no 400D -> 40D nop, tad jau drīzāk uz 5 D, bet pašreiz neredzu vajadzību...tad jau labāk stiklus...stiklus...stiklus...
Tīri ergonomikas ziņā no 400D, kad pāriet uz 40D to turēt rokā ir daudz patīkmāk, bet par 5D esmu dzirdējis daudz negatīvu atsauksmju - par tā lēnumu utt. Lunis būtu viens no aktīvākajiem 5D nīdējiem
5D Mark II solās būt jauks, bet solās arī maksāt 1500+ Ls
subjektīvi, bet e no 400D -> 40D nop, tad jau drīzāk uz 5 D, bet pašreiz neredzu vajadzību...tad jau labāk stiklus...stiklus...stiklus...
Tīri ergonomikas ziņā no 400D, kad pāriet uz 40D to turēt rokā ir daudz patīkmāk, bet par 5D esmu dzirdējis daudz negatīvu atsauksmju - par tā lēnumu utt. Lunis būtu viens no aktīvākajiem 5D nīdējiem
5D Mark II solās būt jauks, bet solās arī maksāt 1500+ Ls
Es arī esmu dzirdējis, ka lamborghini F 1 esot tizli ciets un zems, ļoti intensīvi rijot benzīnu, salona apdare nerullējot un sasodīti dārgs eksplutācijā . Bet esot cerība, ka konstruktori drīz radīs jēdzīgāku katlu....taču cena solās būt kosmiska...... Ceru, ka saprati ko ar to domāju.....