Varbūt kāds zin vai pie mums vispār kāds remontē statīva galvas? Izskatās, ka slodzi nav izturējusi mana Manfrotto 468 lodes galva un vairs nefiksējas Tā ir ka mēģina ietaupīt un uzreiz nepērk normāla ražotāja produktu
man garantija atkrīt, jo pirkta amerikā. Mūsējie tirgotāji pat tādu pārdot nejēdz. Vienkārši interesē vai kāds ko tādu te Latvijā dara. Jebkurā gadījumā pasūtīšu citu, cerams labāku galvu.
ak34: Ja ja ir tur apaksja tada lai to slidamibu var regulet BET krieviem bij super patentetas stativa galvas LODES koperativu laika pat surt tr razoja. Lodes ar 3 kjepam tureja kaa PIEMETINATA jebkura pozicija.
Zinu, ka lohs, bet nu nav jau tā ka skolā lodes galvu uzbūvi mācījos Labi, ka skrūve tāda, ka nevajag jaunu skrūvgriezi fotosomā līdzi nēsāt. Tā jau aduz visādu skrūvgriežu līdzi jānēsā
A uz ko vispār iesakat skatīties (statīvs-galva) ērtai stabilai lietošanai. Putnus fotogrāfēt netaisos bet ilgas expo un vējainās vietās gan. 3kg noslodzi nevis maksimālo gribētos bet gan stabili un viegli turāmu vējā. Kājas laikam skrūvējamās stabilākas par klipšiem ? Vismaz carbon monopodam ir stabilāks. Cenu arī gribētos ne astronomisku bet arī ar 100Ls ierobežoties nebiju domājis.
Tagad mēģinu nobriest Gitzo GT1530 statīvam un Acratech V2 lodes galvai. statīvs 1.1kg viegls un tur 8kg, galva 450g un tur 11kg. Lai var līdzi ceļojums ņemt. IMHO būs gana ok jebkuram dslr un midformātam. Bet nu cena ir īpaši nedraudzīga šādam komplektam
Tagad mēģinu nobriest Gitzo GT1530 statīvam un Acratech V2 lodes galvai. statīvs 1.1kg viegls un tur 8kg, galva 450g un tur 11kg. Lai var līdzi ceļojums ņemt. IMHO būs gana ok jebkuram dslr un midformātam. Bet nu cena ir īpaši nedraudzīga šādam komplektam
Vot tieshi Gitzo es arii skatos! Buutu interesanti dzirdeet atsauksmes reaalaas (sorry gljuks ar garumziimeem, veelaak iechekoshu kas par probz)
Pilns internets ar atsauksmēm. Labs statīvs. Šobrīd lietoju Gitzo GT5540L un plānoju lietot, tomēr tas ir domāts smagai tehnikai un pats ir smags. Bet nu statīvs ir ļoti labs. 100 Ls manfrotto baigi ļurīgie izliekas
Pilns internets ar atsauksmēm. Labs statīvs. Šobrīd lietoju Gitzo GT5540L un plānoju lietot, tomēr tas ir domāts smagai tehnikai un pats ir smags. Bet nu statīvs ir ļoti labs. 100 Ls manfrotto baigi ļurīgie izliekas
Internetā daudzas atsauksmes par daudzām mantām aši pēc pirmām sajūtām izrautas. Kurš ir tas kuram var ticēt nav ne mazākās saprašanas. Šeit vismaz ir zināms ka ak34 lieto labu tehniku un smagu tehniku, atiecīgi arī atsauksmes būs adekvātas! . GT5540L tāds padārgs būtu bet GT1530 jau ar draudzīgāku cenu un varētu mani ieinteresēt.