Mani interesē vai kāds nav manījis šim brīnumam: Tamron 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro AF Lens for Canon EOS
Review kādā fotovietnē - ar paraugbildītēm un tā. Es mazliet pameklēju, bet īsti neatradu, zinu tik vien ka BH Photo Video rāda ka viņiem esot stockā šis stikls, kas gan man maz ticās, bet viss var būt, nav pirmā reize, kad viņiem ir human error sistēmā...
Ja kādam tomēr ir pieejama kāds info par šo stiklu - aberācijas, kvalitāte asums un tā, jo cena visumā cilvēcīga, pat pie esošā dolāra kursa, būšu priecīgs to uzklausīt!
Atvaino, bet Tev vēl būs jāpagaida Es ar ar pacietību gaidu šo , tikai priekš NIKON. Paskaties tak Tamron mājas lapā- skaidri un gaiši rakstīts- Coming Soon
A Nikonam - Nikon - Coming Soon - please check back (with Built-In Motor for use with all Nikon DSLR cameras)
Kad viņu anauncēja dzirdēju, ka tirgū pārdošanas datums būs aprīlis, tāpēc arī nebrīnos, ka BH photo video ir jau pārdošanā šis stikls, vienk. gribētos zināt atsauksme - ja kāds jau to ir nopircis un iztestējis - laikam gan ne Latvijā, bet tas nemaina faktu
Es vispirms gribu redzēt kādu testu un user comments, lai varētu saprast cik kvalitatīvs tas stikls. Ja viņš ir tāds pats kā Sigmas 2.8, kurš sirsnīgi cieš no hromatiskajām aberācijām, par asumu isti nezinu, tad es labāk ņemu Canon 70 - 200 4L
jasaka gan ka AF aatruma zinjaa Tamrons nekad nav izceelies. Ass un kvalitatiivs, bet Af gan nav nekaads zibeniigais, kas uz tik gara stikla tomeer buutu svariigi, kaa arii biezhi vien paskalsh!
jasaka gan ka AF aatruma zinjaa Tamrons nekad nav izceelies. Ass un kvalitatiivs, bet Af gan nav nekaads zibeniigais, kas uz tik gara stikla tomeer buutu svariigi, kaa arii biezhi vien paskalsh!
Šis diapazons ir ļoti labs sportā, taču ja lēns AF tad.......
Nu jā AF gan palēns, bet jaunajiem objektīviem priekš Nikonam jau būs iebūvētais motors, līdz ar to cerība, ka strādās daudz zibenīgāk Jo bez motora nu ir lēns
you never know... Viss atīstībā iet uz priekšu, tākā esmu cerībā, ka Tamron patīkami pārsteigs foto-entuziastus un profesionāļus. Un skaļs Tamron ir gan, bet sigma nav klusāka, nevar salīdzināt ar USM Bet nu kad būs tad redzēsim kāds tas stikls ir
you never know... Viss atīstībā iet uz priekšu, tākā esmu cerībā, ka Tamron patīkami pārsteigs foto-entuziastus un profesionāļus. Un skaļs Tamron ir gan, bet sigma nav klusāka, nevar salīdzināt ar USM Bet nu kad būs tad redzēsim kāds tas stikls ir
Ir iznācis Tamron 17-50 2.8 ar iebūvētu autofokusa motoru priekš nikon, bet kā konstatēts testos, autofokuss ir jūtami lēnāks, bet precīzāks. Tā kā nekā daudzsološa :shock: