forum.gif
Termosublimācijas printeri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Termosublimācijas printeri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.08 13:01
 citēt
Sveiciens,

Vēlos uzzināt vai kāds lieto subj., kaut ko līdzīgu, šim:
www.canon.lv...

Interesē atsauksmes - foto izdruku izmaksas, kvalitāte, ātrums u.c. lietas, salīdzinājumā ar parasto tintes printeru izdrukām. Interesē arī šo ierīču funkcijas, labās/sliktās puses, ražotāja izvēle, jo pašam nav sanācis savām rokām aptaustīt, bet ir doma nākotnē ieprirkt kaut ko līdzīgu.

Paldies!
Publicēts: 02.04.08 13:26
 citēt
Sveiciens,

www.canon.lv...

Interesē atsauksmes - foto izdruku izmaksas, kvalitāte, ātrums u.c. lietas, salīdzinājumā ar parasto tintes printeru izdrukām. Interesē arī šo ierīču funkcijas, labās/sliktās puses, ražotāja izvēle, jo pašam nav sanācis savām rokām aptaustīt, bet ir doma nākotnē ieprirkt kaut ko līdzīgu.

Paldies!

Labāks par tinšniekiem bet sliktāks par fotolab bildēm. Izmaksas paskaiti par cik vari nopirkt papīra komplektus ar lentēm. Bet zem 20 sn sanāk
Publicēts: 02.04.08 16:27
 citēt
Sveiciens,

www.canon.lv...

Paldies!

Es lietoju. Man gan ir SELPHY ES1. Labs. Bildes pašizmaksa sanāk apm. 0.16ls. Jāpērk lielās papīra un krāsas lentes pakas, tad iznāk lētāk. Piebildīšu, ka jāpērk interneta veikalos, jo Canonā ir baigi sāliīti. Es pērku ar [url=www.salidzini.lv]www.salidzini.lv[/url] palīdzību. Vienīgā problēma , ka nevar izgatavot lielākas bildes par 10x15 cm.
Publicēts: 02.04.08 20:02
 citēt
Kas tās par krāsu lentes pakām, tas ir atsevišī no papīra?
Publicēts: 02.04.08 20:44
 citēt

Komplektā ir lentes un papīrs, pirmā domāta tieši tam daudzumam cik papīrs ir pakā 40 , 80 .... , ne vienu mazāk vai vairāk. Tā kā cena ir fiksēta un viegli izskaitļojama.
Publicēts: 02.04.08 21:40
 citēt

Komplektā ir lentes un papīrs, pirmā domāta tieši tam daudzumam cik papīrs ir pakā 40 , 80 .... , ne vienu mazāk vai vairāk. Tā kā cena ir fiksēta un viegli izskaitļojama.

Tieši tā. Manam modelim vislielākā paka ir ar 100 gb fotopapīra + kasetes ar krāsainu lentu, kura tiek uzklāta uz papīra, kā rezultātā tiek izveidota fotogrāfija. Fotopapīrs printerim iet cauri 3 reizes, katru reizi uzklālot savu krāsu(krāsu gammu veido trīs pamatkrāsas- sarkana , dzeltena , zila).
Tevis pieminētajam modelim, manuprāt, lielākā(lētākā) papīra paka ir ar 108 loksnēm.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):