99% NO SJIEM DARBIEM sjeit nebutu nekadu pat vismazako ceribu ietikt topaa tiem kas Virs 1.000.000 $ Pilnig noteikt NE nu tas kas ~50-80.000 $ Varbut kadiem tinjiem vel patiktu Mja ja gluzji maks spiestu tad kadu Imogen Cunningham biroja izdailosjanai gan iepirktu
99% lunim taisnība ,jo šamajs saits ir tīri tehniska padarīšana. kreativitāte ,redošā pašizpausme un mākslas vēstures zināšanas kaut vai vidusskolas līmenī tiek nomīdītas ar nevainojamām zināšanam programmēšanā un nesatricināmu pēcapstrāžu programmu pārvaldīšanu
Toties barā jautrāk. Protams, ka tas ir kas pavisam cits. Cilvēki jau bērnībā pārskatās reklāmas, un tad ir neizturamas ilgas pēc krāsām (sākotnēji fotogrāfija taču tāda nemaz nebija, un ilgu laiku nebija), pēc pasakām pieaugušajiem, pēc studijas sterilitātes.
Ja cilvēce nekustētos uz priekšu tad nebūtu arī tādas fotogrāfijas vispār. Vienmēr kautkas mainīsies un vienmēr būs tie kam pierasts pie vecā, tas pats būs ar laiku par šodienas kreativismu un krāsainumu.
Gandrīz pusi cenu nosaka ražotāja nosaukums bet mākslā tas ir 99.9% .
Tu jau runā kā tāds īstens mārketinga virzītājs un upuris vienlaikus. Vai zināji, ka tikai retais no ģēnijiem ir no sākta gala par saviem darbiem saņēmis labu un tūlītēju atalgojumu? Piemēram, Hendelis vai Jeronims Boshs. Un nepavisam ne van Gogs vai Mocarts. Precizēsim, par kuru laiku tik pārliecinoši - 99,9%, mākslā var teikt, es sameklēšu nelineārus piemērus arī šodienai, ja baigi vajag.
Pats tiko atbildēji uz šo jautājumu . Ir darbi par kuriem makslienieks saņem labu naudu un virza savu vārdu. Un tagad pajautā cik maksās pēc 50 gadiem šis vārds? 100 200 ... . Sākuma rezultāts no tā nemainīsies. Labāks tas darbs ar laiku ar nepaliks kā vīns bet cena tomēr ceļās. Jo slavenāks vārds pasaulē paliek jo dārgāk tas maksā. Es nerunāju kā mārketinga virzītājs šijā jautājumā bet kā reālists . Protams negribēju nevienu aizvainot ja kas
Es kā cilvēks, kuram programmēšana ir viens no hobijiem, ar interesi noskatījos šos video, bet tam sekojošajā diskusijā nespēju iebraukt...
Kas man patīk - UK profesionālā attieksme, gan video kvalitātē, gan personas pasniegšanā ... skatīt šādus augstas kvalitātes video jau pati par sevi ir bauda