forum.gif
Tirgoju GPS prieks foto.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Tirgoju GPS prieks foto.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.08 02:28 labots
 citēt
Tā iepriekšējais PĀRDOTS. Kā jau dažiem soliju VĒLVIENS tieši tāds pats Magellan eXplorist 210 ienācis pārdošanā , lietošanā bijis rūpīgai dāmītei , cena 100Ls . Diemžēl nomainot Blog verisju pažuduši konkrētā nākamā verķa Gribētāja gali :( būtu labi ja viņs fix apzīmētos :)

Tatad arī Foto meitenei lieks kluvis uzticamais GPS verkjis Magellan eXplorist 210 ko izmanto bildesjnas punktu iezimesjanai un gaismas auxstuma noteixsanai. Meitukam pamainijies darba apjoms un prasās pēc jaudīgāka agregāta ar lielāku atmiņu taka no šī modeļa nākas šķirties. Ieksa detalizeta Latvijas karte un eiropas bazes karte jaunakais softs ar 8 ekraniem ieskaitot Menesss un Saules pozicijas un visadas milkjibas tipa "Labaka cope" :):) Kompakts izturigs energotaupigs ar 2 pirkstinjiem izvelk visju dienu , ekrans monohroms ideali redzams bez paildus apgaismojuma ari spilgta saule kas erti braucot ar Riteni vai Zirgu .

Komplekta PC-USB vads un CD ar softu un draiveriem. Ja var izmantot ari komplekta ar PC un JS-3 tad braucot autinja kompi redz kura vieta uz kartes atrodies var planot marsrutus utt. Zemāk redzama kartes detalizacija kura ievietota ieks uztvereja ka ari vel paildus navigazijas logi un dati.

Publicēts: 03.04.08 16:38
 citēt
jauns ? garantija ?
Publicēts: 03.04.08 20:21
 citēt
x79 : Kads jauns , Jaunu var tuksju veikala nopirkt pa 140Ls :) Sjitais ir divi gadi riktigi lietots uz Vello turetaja un kakla ka sitadam pienakas visos laika apataklos ka kartigam extremai darbibai paredzetam daiktam pienakas ,apgareidots softs pirms sezonas parbaudits viss ka nakas kartigam verkjim nekada vainas:) Neperkam tehniku "Paspeleties" bet gan nopietni stradat:) Katru gadu nemam klat papildus un sjitiem mums taga ir 2 vienadi. Sitais ir teicams ja jadarbojas kautkur ierobezota pienemsim Baltijas regiona ekstremos apstaklos taupigs izturigs BET papildus kartes ja vaig citus regionus jalade stacionari no kompja.
Publicēts: 03.04.08 20:40
 citēt
labs zveerinjsh izskatas, butu mobils (uz ritenjiem) varetu shtukot. cena, nejmot vera saturu, ari laba (IMHO)

kas zina, kam tolietot, atri pakjers.
Publicēts: 03.04.08 20:45
 citēt
Domaju ka vinju pakers kads kas jau lieto ar Krasainu displeju un zin ka Saule tos neredz bez apgaismojuma un ka apgaismojus ZVERIGI rij bacjas:):) Vai ari kads kas grib izmantot ar Portativo autinja , jo erti ka kamer autinja tikmer Pie portativa vai PDA skaties taja bet kad mezja vienkarsji nopoga nost un iemet kabata ka atseviskju gadzjetu:):)
Publicēts: 03.04.08 21:17
 citēt
UHHHH cenu uzskrūvējis :shock: viss jau skan un ir labi, bet nu vietējiem čaļiem varēji biš draudzīgāku cenu :wink:

reku vīrs jau labu laiku ''nodarbojās'' ar šo agregātu tirdzniecību, principā līdzvērtīgu tavējam - jauns, taču bez garantijas, jo dabūts, šķiet, pa kreisi no noliktavām.
www.ss.lv...
pats pirms neilga laika interesējos par šiem agregātiem, tik nevarēju izdomāt vai tiešām man tādu vajag.

nu jā, kopumā ņemot 210-tais, manuprāt, vispatīkamākais 8)
Publicēts: 03.04.08 21:27
 citēt
Lunis - padod ziņu ievish, varbūt viņa vēl ir ieinteresēta GPS iegādē, atceros ERfoto pirtī par to runājāt! :)
Publicēts: 03.04.08 22:11
 citēt
bro-tip : Vins to tirgo jau puss gadu:):) Tu zini ko nozime tam 500 FR? Tas nozime ka tas verkjis bijis Bojats un atradies rupnicas Garntijas remonta:):) Vinam aizmugureja vaka iededzina Factory Repair "Fr" lai nevar pardot ka jaunu:):) Tas ir Krasainais displejs 500 modelis loti rijigs ilgak par 4-5h bacjas netur , Isteniba vins maksa ~200Ls ja Latvija perk tad 250Ls:):) Ja virins man ir zinams un sobrid vins nemaz nav Latvija:) Reku starp citu mans tests tiesji 500 modelim pirms pirku savejo vari palasities zparks.lv...
Publicēts: 03.04.08 22:46
 citēt
zinu, zinu par to testu, kā arī par FR. manuprāt, čalis ja vairākus gadus tieši ar magellāniem naudu taisa :roll:

ai, labi, nav ko ''spamot'' kad izdomāšu vai tiešām man vajag meklēšu rokā:)
Publicēts: 03.04.08 22:52
 citēt
Lunis - padod ziņu ievish, varbūt viņa vēl ir ieinteresēta GPS iegādē, atceros ERfoto pirtī par to runājāt! :)

Ievinsj jau taga ar masjinu vinam labak kadu Tom-Tom sjitais jau taka vairak ar Ritenjiem un kajam gajejiem.
Publicēts: 04.04.08 00:16
 citēt
Ievinsj jau taga ar masjinu vinam labak kadu Tom-Tom sjitais jau taka vairak ar Ritenjiem un kajam gajejiem.

Tiesa, kas tiesa, kājāmgājējs jau kādu laiku par auto-braucēju ticis :)
Publicēts: 04.04.08 02:05
 citēt
es ar taadu gribeetu bet pagaidiishu paaris gadus kad tirguu stabilaak ieies mobilie ar gps
Publicēts: 04.04.08 02:52
 citēt
andre : Mobilajiem ar GPS jau taga nav problema BET lielak problema ir TOTALS KARSJU TRUKUMS kurs paaredzama nakotne netiks labots. Kapec MAGELLAN kaut ir ari labaki risinajumi VIENKARSJI prieksj MAGELLAN ir pietiekami smalkas Latvijas kartes CITAM NEVIENAM MAV un nav tuvaka laika paredzets. Piemeram Tom-Tom ir samera labas CELJU KARTE bet viss kas arpus CELJA ir BALTS:):) MAGELLAN ir teicama LV karte BET izcili labi aizsargata pret kopesjanu VIENKARSJI NEVAR PALAIST neautorizejot caur PAVADONI. A citam "Celotaju" tipa udesdrosjam utt iekartam NAV LATVIJAS KARSJU normalu iznemums ir PDA kas domati masjunam tur var PIESJARET da jebko tik UZ MESJU NEAZIBRAUKSI ar pakstdatoru + ANtenu + vadi:):)
Publicēts: 04.04.08 07:59
 citēt
vispār man tas verķis vajadzīgs copei. Bet cena jaunam 140$? Man 100 Ls pa dārgu. :cry:
Publicēts: 04.04.08 10:00
 citēt
Ir man jaudze ar GPSiem, ieskaitot mobilajā iebūvēto. Ar kartēm tā kā problēmu mūsdienās nav, bet mobilajā telefonā iebūvētā lielākās problēmas ir īsais baterijas laiks un ilga satelītu meklēšana. Dienu ar ieslēgtu GPS mobilais neizvilks un ik pa laikam slēgt to iekšā ir čakars ar garo gaidīšanas laiku līdz atrod satelītus. Visādā ziņā piedāvājums ir labs -- nebūtu man jau GPSu -- paņemtu.

andre : Mobilajiem ar GPS jau taga nav problema BET lielak problema ir TOTALS KARSJU TRUKUMS kurs paaredzama nakotne netiks labots. Kapec MAGELLAN kaut ir ari labaki risinajumi VIENKARSJI prieksj MAGELLAN ir pietiekami smalkas Latvijas kartes CITAM NEVIENAM MAV un nav tuvaka laika paredzets. Piemeram Tom-Tom ir samera labas CELJU KARTE bet viss kas arpus CELJA ir BALTS:):) MAGELLAN ir teicama LV karte BET izcili labi aizsargata pret kopesjanu VIENKARSJI NEVAR PALAIST neautorizejot caur PAVADONI. A citam "Celotaju" tipa udesdrosjam utt iekartam NAV LATVIJAS KARSJU normalu iznemums ir PDA kas domati masjunam tur var PIESJARET da jebko tik UZ MESJU NEAZIBRAUKSI ar pakstdatoru + ANtenu + vadi:):)
Publicēts: 04.04.08 10:34
 citēt

Uz mobilajiem ar GPS var uzlikt OzyExplorer, kas ir visumā jauka jo tajā var iebarot zemesdienesta kartes, kas ir visnotaļ detalizētas, taka magelāns savā ziņā nav vienīgais.

Bet kā jau ak minēja, tad mobilai dienu neizvilks ja vienīgi nesapirkt tam kaudzi ar bačām...
Publicēts: 04.04.08 14:00
 citēt
oziexplorers iet tik uz windows mobile telfoniem, kas nav pati veiksmūgākā telfonu opsistēma.
Publicēts: 04.04.08 14:09
 citēt
Man ir PATI JAUNAKA zemes dienesta karte ko sjie sarazoja Militaristiem soziem un NETICAMI vinja ir NEPRECIZAKA un sliktaka par to kas iznaca pirms kautkadiem 6-7 gadiem. Ja es par vinju uzraxstiju apskatu un prakstu un PIRMO REIZ man del sji raxsta uzlomija saitu un padzesa infu TIKAI par konkreto produktu:):)
Publicēts: 04.04.08 14:14
 citēt
vzd nikni progeri straadaa, thats for sure :) ljimitaaristos gan jau arii :D
Publicēts: 04.04.08 14:24
 citēt
es labak pieturos pie parbauditam vertibam. karte un kompass.
Publicēts: 04.04.08 14:27
 citēt
es labak pieturos pie parbauditam vertibam. karte un kompass.

Kurš pie vērtībām, kurš pie ērtībām.

Lai gan GPS jau ir kopš 70 gadu vidus/beigām, takā arī šī ir visumā pārbaudīta vērtība. :)
Publicēts: 04.04.08 14:49
 citēt
Nu man tas darbariks Kopa ar KAMERU jau kops 90 gadu beigam kad Lielbriedim coms Jorgens atveda no Danijas sitadu, esam lietojusji sakot no visju veidu GARMIN brinumiem kamer apstajamies pie Magellan sakot no Sport Tark un GOLD un vel visadiem monstriem. Autinja lietoju sjitadu pasju 210 ka GPS uztvereju + Portativais ar JS-3 vai OZY ar speciali sakompiletu ZD veco karti. Jauna ir TIZLA. Reizem lietojam ari 1906 gada Krievijas Verstu karti un Latvijas armijas 1929 gada karti ar kopa ar GPS:):) Pedeja laika gan visjur vazaju 500 LE modeli ar visas eiropas kartem cjipa. Nu bet tas maksa 3x dargak un tapat ka mobilai ilgak par 4-5h netur toties ieksja Magellan Latvija karte LOT PRECIZA!
www.kurzeme.com...
Publicēts: 04.04.08 15:38
 citēt
Domaju ka vinju pakers kads kas jau lieto ar Krasainu displeju un zin ka Saule tos neredz bez apgaismojuma un ka apgaismojus ZVERIGI rij bacjas:):) Vai ari kads kas grib izmantot ar Portativo autinja , jo erti ka kamer autinja tikmer Pie portativa vai PDA skaties taja bet kad mezja vienkarsji nopoga nost un iemet kabata ka atseviskju gadzjetu:):)

Es agrāk lietoju Explorist 600(ar krāsaino displeju) - akumulators, kamēr jauns turēja 8-10 stundas. Pēc 6 mēnešu lietošanas vairs turēja tikai 5-6, kas priekš manis jau bija par švaku. Tad pārgāju uz Explorist XL(lielais ar krāsaino ekrānu). Tas strādā uz 4 Sony 2700 aķiem un spēj strādāt apm.20-25 stundas.
Publicēts: 04.04.08 22:35
 citēt
Ha ja ja , piemirsi ka 500 tas Akjis japerk atseviskji pa ~30Ls :):)
XL ir baig liels , nav seviskj erts prieksj ritenja. Man Kadreiz bija MAGELLAN GOLD ot tas bij verkjis zel ka kartes nevarej nekadas normala sieladet bet JUTIBA FANTASTISKA vienigi izmeri gan ka asaplacinatai alus pudelei:) XL ieksja ir 4 Bacjas Liels smags. Mums bija doma vinju panemt BET palietojam un pardomajam. Masjinas mums PORTATIVIE+MAGELAN 210 un 500 ka UZTVEREJI a arpus masjinas tas pats tikai nonemts no Vada. Isteniba verkjim kas strada mazak ka Dienu no bacjma NAV JEGAS LAUKA APSTAKLOS
Publicēts: 05.04.08 09:27
 citēt
Ha ja ja , piemirsi ka 500 tas Akjis japerk atseviskji pa ~30Ls :):)
XL ir baig liels , nav seviskj erts prieksj ritenja. Man Kadreiz bija MAGELLAN GOLD ot tas bij verkjis zel ka kartes nevarej nekadas normala sieladet bet JUTIBA FANTASTISKA vienigi izmeri gan ka asaplacinatai alus pudelei:) XL ieksja ir 4 Bacjas Liels smags. Mums bija doma vinju panemt BET palietojam un pardomajam. Masjinas mums PORTATIVIE+MAGELAN 210 un 500 ka UZTVEREJI a arpus masjinas tas pats tikai nonemts no Vada. Isteniba verkjim kas strada mazak ka Dienu no bacjma NAV JEGAS LAUKA APSTAKLOS

Tā jau ir - katrs verķis savam mērķim. Ar Exp. - 600 man bija diezgan grūti rīkoties, jo tas bija mazs. :) Es to lietoju mežā un man bija būtiska nozīme displeja lielumam un, galvenais, bateriju resursa ilgumam. Es vairs pie 600 neatgrieztos.
Par aķi Tev taisnība - maksā apm. 30 ls un kvalitāte ir zema. Pēdējais aķis, ko pirku, normāli kalpoja pāris mēnešus. Ziemā jau pie -10 grādiem sāk trūkt strāvas.
Taču 500 un 600 aķiem ir viena alternatīva - AAA. Ir speciāli kadridži, kuros ievieto 3 gb AAA, bet kadridžu ieliek akumulatora ligzdā. Bet visu dienu ar vienu "uzpildi" nevar izvilkt. :(
Publicēts: 05.04.08 11:54
 citēt
Bacjas 500 un 600 modelim velk 3-4 ja Duracel :):) 210 tapec ari mums ir joprojam jo tur 2 bacjas velk atkariba no markas 12-16h :)
Publicēts: 06.04.08 14:07
 citēt
Luni!
Jaunos Magellan Triton neesi testējis? Vai Latvijas topogrāfisko karti var dabūt iekšā?

Palasījos ārzemēs, nekādas labās atsauksmes nav, bet cenas vilinošas..
Publicēts: 06.04.08 22:06
 citēt
Magellan Triton tas tač kautkāds tīņu pribambass :) Vācijā vienā bodē paspaidiju , pa mana vinš bij BREMZE RIKTĪGA uz GPS izvelni parbūt tāp``ek ka bij sapičkāts ar visādiem demo brīnumiem :) Nu plus vēl krāsainais ekrāns kurš atkarībā no leņķa bij samērā grūti saskatīt sīkākas lietiņas. Vai viņam ir LV karte nezinu bet domāju ka varētu ko iebarot no Exsplorist serijas. To ko es mociju bij samērā smalka vācijas 3D karte iekšā. Bet nu cena bija kautkādi 400 Pāri EUR tobrīd. Domāju ka tas tāds isstrādājums Gadžetomāniem.
Publicēts: 06.04.08 22:25
 citēt
eu ko te ņemas, ja Lunis dod - tad ir jaņem. Džeks zin ko runā un aparāc i labs.
Publicēts: 07.04.08 13:31
 citēt
Ja cena 80.00 tad ņēmu !!!
Publicēts: 07.04.08 23:05
 citēt
Mensrea : Tev kā bloxa veterānam 5% atlaide 95Ls :):) Kam tev viņu vaig , mož nemaz nederēs tavām vajadzībām , šitais pamatā riteņbraucējiem un tiem kas pa mežiem purviem ložņā. Vai nu tādam kas lieto portatīvo ar JS un OZY vienkārši kā GPS signālu uztverošā iekārta:)
Publicēts: 08.04.08 08:28
 citēt
Agri noraksti Mensrea, velobraukšana, cope, beku lauzšana ir iegādes mērķis, iekš auto priekš ceļiem stāv iebūvētais , tā kā nonākam pie kompromisa cena 90 !!!! :D
Publicēts: 08.04.08 13:43
 citēt
Mensrea : Ha ha ha:) Nju labi apjautasjos gramatvedei grib vinja sjo pa tadu summu no manis noraxstit vai negrib , man vienkarsji glupi likas ka uz mani skaitas divas vienada modelja iekartas moz sjai citas domas:):) Lidz ritam dosju zinju:)
Publicēts: 26.04.08 10:15
 citēt
Tā iepriekšējais PĀRDOTS. Kā jau soliju VĒLVIENS tieši tāds pats atkal tiek pārdots , lietošanā bijis rūpīgai dāmītei , cena 100Ls .
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):