alvils man nav ričuka. es vairāk sliecos uz auto vai vilcienu. uz kurieni - nav ideju. ko kāds iesaka?
dindin NOTEIKTI laižam!!! Man tik riepas jāpiepumpē Veve, uzziņo Aicim un Rolim ar'! Alvil - welcome un pārējie tāpat!
Kā būtu ar braucienu pa asfaltētiem ceļiem? Teiksim uz Bišumuižu (tur smuki) vai vēl tālāk. Vai arī pa Mežaparku pabraukāties un paķert klāt Ķīšezeru, jauno estrādi, to lielo zirgu stalli, kuram balkus veci pieminekļi sakrauti.
Esmu atvērta arī citām idejām Ja nesavācam pietiekami daudz ričukotāju, varam ar auto. Būtībā man vienalga - 6dien vai 7dien. Both are OK!
arkly es atkal par svētdienu
dindin Sestdiena būs jauka un saulaina, bet svētdien sola lietu...
Sedlins Es ar gribu!
arkly nu 6dienā būs kā būs ar laika izbrīvēšanu, bet ja pa dienu tad es arī braucējs
veve tad ar ricukiem ? varetu Mezaparku un ar ricukiem talak uz jurinu - Vecakiem, Kalngali vai ari vilcierna ricus ieksa un uz Lilasti vai Sauciem tulit uzzvanisu Rol un Aig kur, cikos tiekamies?
alvil, Tu ar auto vai sab.tr.? varam ari ar vilcienu pabraukaties
man ir auto, bet es labprāt pabraukātos ar vilcienu. par virzienu. piedāvātā Kuldīga - nedaudz pa tālu... mož labāk pretējā virzienā -> sigulda, cēsis?
varbūt varētu ar pirmo vilcienu līdz Saulkrastiemvai Lilasti (kafija termosa un maizites, protams, lidzi ) tur safocejam saullektu un tad dodamies uz Mezaparku?
Kas par agru, kur pa agru??? Saulīte rīt lec 6.42, jāuzzin, cikos vilciens un jālaiž!
es sestdienas rītā nespēšu ātrāk par 8ņiem piecelties... sorry. ja vilciens ir PĒC astoņiem, tad o.k., bet saullēkts nesanāks. Mož saullēktu fotosesijas atstājam vasarai, kad var visu nakti negulēt, tusējot apkārt?!
un vēl, vai ir iespējams tā ātri "apredģeļitsa", cikos tad īsti braucam un kur tiekamies (pēc tam, kas vēlas var pieteikties vai vienkārši ierasties)? es vnk negribu tā īsti šo runāto izbraucienu palaist garām, bet pats dodos pēc pus stundas prom, pie neta vairs nebūšu...
Robi, nu gan jau! Starp citu, tas fotoracera konkurss, kura mērķis bija izveidot satusēšanu, tā arī nenorisinājās...
man pēdējie sezonas treniņi 6dienās no rītiem..līdz aprīļa beigām, pēc tam gan beigsies, tad es arī 5dienas vakaros varēšu tusēt un 6dienas rītos kaut kur braukt + pa dienu sarunāts satikties ar Billy un kādu bildi uzmeistarot + jāaiziet paskatīties, kā zviedzha olimpiskajā centrā volīti skaldīs!
es nu pametu šo vietu... vai es varu palūgt kādam no braucējiem, kad būs izlemts, kur un cikos tikties, atsūtīt attiecīgo informāciju man uz telefonu 29868982?
Tad jau drīzāk saulriets, nevis saullēkts! Tik agri toč neviens nepiecelsies. Man pašai šovakar ilgāk darbā jāpaliek - jānobeidz viena reklāmas kampaņa...
Moš laižam ap pusdienlaiku un tad jau skatāmies, ko un kā tālāk? Nu agrākais ap 10:00
varbūt varētu ar pirmo vilcienu līdz Saulkrastiemvai Lilasti (kafija termosa un maizites, protams, lidzi ) tur safocejam saullektu un tad dodamies uz Mezaparku?
nebūs par agru (saullēktam) sestdienas rītā?
nebūs...Lilastē saullēkta nav pie jūras...vot pretējā krastā Engurē ir.