Tāda lieta,man piedāvāja darbiņu- uztaisīt stailingu drēbju firmaj.Vai kāds varetu apgaismot kādā veidā tas viss notiek?Proces notiks ārā pie jūras...bet tas tā...man ir interesanti kādu aparatūru ir jāņem,cik lelam ir jābūt darba apjomam,cik lielu es varetu dabūt atalgojumu..?Vai nu vispār šajā jomā neprofesionālam darīt nav ko?Būšu pateicīga par jebkuru padomu. :oops:
Ja ir laiks visu iemācās, viss atkarīgs cik pro pasūtījums viņiem ir vajadzīgs un cik ilgs laiks tev ir dots - un visār jo mazāk laika jo lielāka motivācija iespringt...
Pagaidām tas ir tikaj piedāvājums un par piekrišanu es vēl domāju.Tomēr vajag kādreiz sākt...teoretiski kā notiek process es zinu,bet man interesē vairāk par letišķo pusi.Vai jābūt kādam kontraktam?Kas vispār organizē to visu procesu,fotogrāfs vaj cita persona...
Es vienreiz šādu procesu filmēju ( proti - kā top katalogs ) nuuu vai zini, čalis blieza ar Mamiya, pa taisno uz kompi, tur šancēja vesela komanda - frizieris, stiliste, meikapa specs + kaudze ar gaismām......kā domā to pavilkt viena pati ar 350 D vai ko tamlīdzīgu ?? cik es sapratu, to var tikai tad, ja šamie negrib pro rezultātu.....un to pašu pa lēto
Ir tāds rāmis ko apbūvē ap objektu (resp liela gaismas kaste) kas izkliedē saules tiešos starus un nekrīt asas ēnas. Nu līdz ar to vajadzīgs vairāk tele objektīvs, lai neredzētu tās rāmja malas kadrā... mdfoto es tādu neatradu... gan jau zinošaki cilvēki pastāstīs kā viņš precīzi saucās un kur to meklēt...
Tāda lieta,man piedāvāja darbiņu- uztaisīt stailingu drēbju firmaj.Vai kāds varetu apgaismot kādā veidā tas viss notiek?Proces notiks ārā pie jūras...bet tas tā...man ir interesanti kādu aparatūru ir jāņem,cik lelam ir jābūt darba apjomam,cik lielu es varetu dabūt atalgojumu..?Vai nu vispār šajā jomā neprofesionālam darīt nav ko?Būšu pateicīga par jebkuru padomu. :oops:
DROŠIEM PIEDER PASAULE. Atbalstu tavu ieceri, un ja jūti, ka ir kāds kas var dot padomu- pārej uz PM. Tik lielā publikā neviens neriskēs plaši stāstīt, un tikt krustugunīs
Lasu njirdzu. Reiz atzkreja viens dzeks uzn saka KLAUSIES kas ir "Kastings"? Es sjim stastu nu "Arzemniecisks" nosaukums "Modelju atlasei" , sjiss bix taka domigs palika. Tad stasta :Mate man apgerbu firma strada par tehnisko direktori , Italju partneri teica ka vaigi atsutit sabildetus terpus uz vietejiem modeljiem, mate teikuse ka DELS MAN FOTOGRAFS var uzbildet . Ot taga es domaju ka ar savu ziptrauku negribas bildet iesaki kadu spogulkameru.Vel Italji teica ka vaigot Kastingu uzrikot pirms bildesjanas . Mama teiikusi ka dels visu zinasjot . Ot tada klausies tad Kaistingu tasit pirms iet pirkt fotoparatu vai pec?"