es gan pa reizei izklaidējos izkritizēdams bildes no panckām un komentēdams ar tekstiem "ziepene otrādi" un "vajag izmīsties pirms bildēšanās, lai nebūtu uz bildes acis sarkanas!".
tas gan facē vai kur bija - parakstīju zem bildes /pa djēlu - es jau neko ne pa djēlu nerakstu!/: "zloupotrebljenjije ar platleņķi.", man apjautājās, vai man nevajagot sadot pa purnu un iebāzt akmeni dirsā. a tā jautrībniece bildē, saprotama lieta pēc ūdensgalvas izskatījās, bet pēc tādas simpātiskas ūdensgalvas.
Tev laikam galīgi šreijā smadzenes, ja, būdams onkuls, par sevi raksti sieviešu dzimtē!!!
u un i blakus uz klavieri, SHITā var lēti pārsisties, ja vien neraksta kā žurnālists /ar 1 pirkstu vai maksimums ar 2 pirkstiem - abu roku rādītājpirkstiem/.
es tur biju pirms kādiem 8 gadiem, kad tas viss tikai sākās. joprojām esmu, taču neesmu tur ielogojies pāris gadus, man tik uz e-pastu laiku pa laikam atnāk spams no oho par to, ka es tur sen neesmu iegriezies.
tas ka es rakstu ar kļūdām latviski nenozīmē ka es esmu tas pats lietotājs. Tādas kļūdas LV valodā pieļauj gandrīz visi kuri nav mācejušies latviešu skolā un LV.
vai tas tik svarīgi. kas kurš ir bijis...kaut gan portreti pēdejā laikā iet sviestā...arvien lielākas glupības raksta. Laikam sācies balss lūzums ...
Palīdziet man! iedodiet ssilku uz kādu avotu, kur par Zaulonu var ko izlasīt vairāk. Citādāk tas notika, kad vēl fotoblog. lv bja autiņos ietīts un es šeit vēl nebiju
khm man liekas ka blogs tad gan vel autinos nebija un viss gāja pilnā sparā bet zaulons patikās.lai gan bija ari parupjš bet šo to sakarīgu ari uzrakstija pa reizei
khm man liekas ka blogs tad gan vel autinos nebija un viss gāja pilnā sparā bet zaulons patikās.lai gan bija ari parupjš bet šo to sakarīgu ari uzrakstija pa reizei
Pilnībā piekrītu. Toreiz zāle bija zaļāka un debesis zilākas Un man Zaulons ļoti patika, jo parasti bija viens no retajiem, kurš pateica skaidri un gaiši, kas par vainu pilnīgākā iesācēja bildēs... Zaulons rullē!