Annir ... es jau nerunāju par laptopu... atklāti sakot es laptopu vispār par datoru neuzskatu... ne ekrāns, ne jauda. Vienīgias portatīvais uz ko vēl skatos ir MAC book Air ... ja mazs tad tiešām mazs, un baterija tur. bet tāpat savām vajadzībām nesaskatu tam jēgu... studentiem šis varētu būt kā acī... mapē iet un tā ...
Var jau Anniram piekrist, ja portatīvias piekš Microsofta tad tikai HP ...
par lielajiem failiem... 100Mpix TIFFu kruķīju... nu tas bija murgs
Jau kādu pus gadu lietoju macbookpro 17". Negrbās nevienā brīdī apakaļ uz win skatīties. Nekādā gadījumā! Ar PS CS3 man nekādu probēmu nav bijušas. Viss rit raiti un jauki.
rec:..un saakam personiigi uzreiz? ..jautaajums jau bija vai kaads lieto CS3 uz macos nevis pat to kas tev defaulktaa. ..jociigi cilveeki
Kurš ta "personīgi" pirmais sāka . Vienkārši ierakstīju kas kāpēc notiekās sistēmās. 2x ātrāks var būt tikai tad ja nezinot esi kautko sačakarējis. Tas pats būtu ja teiktu ka vienādu zirgspēku un parametru un motora audi vai bmw brauktu 2x ātrāk par otru. Pats PS var 2x ātrāk iet tajā gadījumā ja pats Adobe programmā sabremzē zem win savu produktu (tas būtu laikam idiotisms tā domāt) . Procesors viens un tas pats , atiecīgi processora komandas vienādas un kods mainīsies tikai tas kas atiecas uz OS. Datu ierakstīšana un nolasīšana proča reģistros nemainīs atiecīgo takts daudzumu konkrēti veiktai komandai. Ja ir sliknums izčakarēt OS tad maksāt dārgāk pat to ka uz kompja ir iegrauzta ābola logo ir attaisnojama lieta. Bet stāstīt pasakas ka tas ir krutāk nevajag!!! Tas ir tas pats , tikai citādāk.
p.s. Mans piefikstais WinXP stabili nostrādātais laiks ar visiem PS/AP un t.t. bija nepilnas 200 dienas bez restarta 24h diennaktī. (savu kompi nekad neizslēdzu). Restartēt nācās tikai dēļ tā fakta ka mainīju dzelžus. A muļķis nograus sistēmu arī minūtes laikā.
Aktuāls kļuvis šis jautājums! Nevaru saprats, vajag jaunu tehniku. Nespēju izlemt ņemt 24"iMac, vai sakomplektēt PC ar 24"LCD par to pašu naudu... Nekādi netieku skaidrs!
Daži stāsta, ka ar programām ir auzas... neesot tik vnk kā win - ieej torentos un izvēlies ko vēlies! =)
Morgen! pilnīgas muļķības par programmām! Ir viss, kas vajadzīgs un vēl pāri paliek! Par kompi - adekvaats ibm-intoshs + "LABS" 24" monitors tev cenā nostāsies līdzīgi iMac'am, bet tikuntā tas nebūs tas. un kā būtiskākais i'Mac trumpis - design vs space! un vēl - ja Tev nenormālīgi savajadzēsies wn produktus, tad ir tāda lieta, ka Parralels Desktop un vari likt xp, vistu, win 3.11 vienlaicīgi!
Īstenībā no win os man vajag tikai MS Outlook, ko lietoju ikdienā nonstopaa, gan darbā, gan mājās sinhronizējot abas vietas ar Windos Mobile os telefonu. Esmu redzējis MS Office prēkš MAC arī, bet protams cipars labs. Vai arī ar šo progu nav problēmas? Nu jā, karoch MS Office vajag. Vai arī MAC saprot kas ir *.docx, *.xls utml? Nu lai var gan mājās, gan darbā rīkoties ar vieniem un tiem pašiem failiem, pēc vajadzības. Vairāk problēmu neredzu - tik cik iemācīties jaunos shortcut utml štelles. Kā jau citi raxta - ārkārtas situācijā ir tak vecais labais WIN based aparāts pie rokas
yeap. MS office mac lieto tos pašus standartus, ko lieto parastie win ofisi. var saglabāt gan docx, gan vecos standartus. nu man nekādas problēmas nav biušas. un netā novilkt viņu var bez problēmām. :face-angel:
tikai cik man zināms tad uz maciem nav MS outlook. vismaz ofisa pakā toč nav.
nesen nomainiijaas darba kompiitis 24rinieks iMacs.. 4gb, CS3 perfekti.., Gauzji labi juutos.. pie kam.. cena nav Nesameerojama, ja njem veeraa kompis + Monitors 24.. Jaatziist, Macintoshists gan PoZjiznji esmu.., tak, redzot apkart PC lietotaajus, man ir mazaak probleemu..
Atradu, ka Outlook vietā piedāvā "Entourage" by MS, bet vai tas žmogs gribēs draudzēties ar manu Windows Mobile? =p Dēļ telefona uz MAC likt vēl Windows būtu dīvaini... Hmmm... Studentu paka 130$ Nav nemaz tik traki! =)