forum.gif
kaads lieto CS3 ar Mac OS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kaads lieto CS3 ar Mac OS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.04.08 21:24
 citēt
Ir doma vispaar nomainiit OS bet vai ir to veerts... interesee kaa ir straadaat ar CS3 MACA izpildiijumaa? Kaa ir ar paareejo progu pieejamiibu? + un -....?

Viss notiekot divreiz ātrāk.

Es tik ļoti nesteidzos...

OS jau parasti maina tie, kuriem patīk ap kompjiem ķimerēties, nevis fočēt...
Publicēts: 04.04.08 21:26
 citēt
man skolaa visi kompji ir diezgan jauni MAC, nav sanaacis taa dzilji urbties un darboties ar PS, bet konkreeti zinaamu laicinju tev vajadzees lai iemacitos sadas tadas tausitnju kombinacijas pa jaunu un veel sho to, kas nav aaa WIn. Bet vislielaakais cakaras man ir ar to, ka pelei ir viena poga un arii tas, ka kaut arii panelii peles jutiiba ir uz max, tikuntaa vinja baigi flegmo! nu pelei vismaz 3 reizes japarbiida kamer pa diagonaali ir monim pargaajis kursors! Arlaki protams jau var pierast pie visa, bet man kaa Win lietotaaju aatri vien visaadi shitadi siikumi izved no pacietiiibas!
Publicēts: 04.04.08 21:32
 citēt
man skolaa visi kompji ir diezgan jauni MAC, nav sanaacis taa dzilji urbties un darboties ar PS, bet konkreeti zinaamu laicinju tev vajadzees lai iemacitos sadas tadas tausitnju kombinacijas pa jaunu un veel sho to, kas nav aaa WIn. Bet vislielaakais cakaras man ir ar to, ka pelei ir viena poga un arii tas, ka kaut arii panelii peles jutiiba ir uz max, tikuntaa vinja baigi flegmo! nu pelei vismaz 3 reizes japarbiida kamer pa diagonaali ir monim pargaajis kursors! Arlaki protams jau var pierast pie visa, bet man kaa Win lietotaaju aatri vien visaadi shitadi siikumi izved no pacietiiibas!
Visā pasaulē ir princips: ja gribi strādāt ar datoru-MAC, ja gribi čakarēties ar datoru PC. mājā ir MAc lietoju,esmu ļoti apmierināts,CS2 ir Ok, par CS3 nezinu. Par peli galīgās muļķības! (ok lietoju Vareno Peli...ideāli!)
Publicēts: 04.04.08 21:37
 citēt
Uz PC par to pašau naudu var dabūt labāku un ātrāku sistēmu. MAC tu par vārdu jau daudz maksā. Cita lieta ir LCD tur gan jāpiekrīt.
Neiet runa par OS
Publicēts: 04.04.08 21:48
 citēt
[url=www.capital.lv

varinati]www.capital.lv

varinati[/url] gan viņiem daudz nav, bet ir laikam viens apple izpalītājiem LV
Publicēts: 04.04.08 22:09
 citēt
Uz PC par to pašau naudu var dabūt labāku un ātrāku sistēmu. MAC tu par vārdu jau daudz maksā. Cita lieta ir LCD tur gan jāpiekrīt.
Neiet runa par OS

Nav taisnība!
Publicēts: 04.04.08 22:14
 citēt
Neiet runa par OS

Nav taisnība!

Gribu redzēt kādu baigi krutu MAC datoru un pastīties uz viņa cenu. Parādi kādu piemēru.

PS. Es neapspriežu, kas labāks, bet salīdzinu jaudas par to pašu naudu tieši dzelžu līmenī
Publicēts: 04.04.08 22:29
 citēt
Jau tas vien, ka 24" IMAC visi komplekti arī par 1800Ls ir ar 1GB RAM iekšā un tad nozīme, ka tikai to, ka vajadzēs to papildināt.
Publicēts: 04.04.08 23:27
 citēt
Nu skatoties kādi komplekti. :)
Publicēts: 04.04.08 23:31
 citēt
parādiet taču kādu man nezinītim.
Vēlams ne tādu, kuru tikai ASV var nopirkt
Publicēts: 04.04.08 23:37
 citēt
Publicēts: 04.04.08 23:40
 citēt
Te tiešām vismaz ram ir vairāk nekā capital, bet teiksim 4dokoli proči vēl nav iekšā.
Tur arī tā lieta, ka mac`am trūkst konkurences dzelžu lietās un tāpēc arī viņš atpaliek.
Publicēts: 04.04.08 23:42
 citēt
RAM RAM!
Ņēmu iekš Capital - -1GB + 4GB = un viss! Nekādu problēmu! Pie tam, lētāk nekā ņemt uzreiz 4GB variantu.
Publicēts: 04.04.08 23:43
 citēt
Es sev DELL portativo pasutiju un ari ta pat dariju. Un sanak pat loti ietaupit tada veida
Publicēts: 05.04.08 08:15
 citēt
Ja salīdzina līdzvērtīgas kvalitātes datorus, tad mac nav īpaši dārgāks. Īpaši iMaci. Procesora magaherci un atmiņas apjoms nav vienīgais, kas ir svarīgs. Ja liksi kopā PC no labām komponentēm, tad cena nebūs diez ko maza.

Nu un protams, ja ierēķina visā iekšā savu laiku, tad PC sanāk daudz dārgāks dēļ produktivitātes.
Publicēts: 05.04.08 10:09
 citēt
Un + vēl kompaktums! Cik nu 24" var būt kompaktas! :)
Publicēts: 05.04.08 10:34
 citēt
Un + vēl kompaktums! Cik nu 24" var būt kompaktas! :)

Nez vai ja tu skaties uz attēlu apstrādi tu domā par kompaktumu, drīzgak gan par to lai tas ekrāns būtu lielāks un uz tā būtu ērtāk strādāt...
Publicēts: 05.04.08 10:38
 citēt
Tu redzējis esi, kāds izskatās iMAC?! :)
Ta teikt, monitors un viss! Nekāda sistēmbloka zem galda! Tāds, lūk, kompaktums! :)
Publicēts: 05.04.08 11:09
 citēt
Ir gadījies palietot tādu ;)

a kur ta shim CD?

No sāna liekās iekšā - viss iebūvēts moņitaurā!

Publicēts: 05.04.08 11:15
 citēt
sasodiits! kaa vinji to dabuu gatavu? tur tak vesela juura ar kiskaam + veel baroklis labu vietu aiznjem...un kaa ar ventilaaciju/ dzeses sisteemu?

Viņiem viss ir atstrādāts gadu gaitā! :) I dizains i funkcionalitāte :)
Publicēts: 05.04.08 12:13
 citēt
tagad viss ir mazs un savākt mazu kompi nemaz nav sarežģīti. MAC dizains tas jau ir atsevišķa gaumes lieta. Vismaz man šis kompis-monitors tieši dizaina dēļ nepatika. Tas pats ar laptopiem kuri nav patikuši. Pagaidām gribās redzēt tikai jauno Aero no Ābola. Visbiežāk Maku tapšanā strādājuši dizaineri-estēti un mazāk ergonomisti.
Publicēts: 05.04.08 13:08
 citēt
Pagaidām gribās redzēt tikai jauno Aero no Ābola.

Nejau - [url=en.wikipedia.org... ir jaunā perētāj sistēmas grafiskā vide.

Iespējams tu domājis [url=www.apple.com... Air

Bet tagad MacBook Air ir arī konkurents iekš PC - no vecajiem IBM, tagadējiem Lenovo tie piedāvāts X300, apskats par abiem [url=www.engadget.com....
Publicēts: 05.04.08 13:57
 citēt
Iespējams tu domājis [url=www.apple.com... Air

Bet tagad MacBook Air ir arī konkurents iekš PC - no vecajiem IBM, tagadējiem Lenovo tie piedāvāts X300, apskats par abiem [url=http://www.engadget.com/2008/02/15/lenovo-x300-vs-apple-macbook-air/]šeit.

Jā , domāju par vienu bet uzrakstīju citu :) , krieivski sakot "Ochepjatka" :D.

Par Lenovo tā ir iegājies ka IBM man nekad nav paticis ar savu konceptu kā tādu un Ķīniešiem nekas nav mainījies.
Man vairāk interesētu tādas lietas kā UMPC - teiksim R2H Asus. A visus laptop es tik uzskatu par pārnēsājamiem galda kompjiem.
Publicēts: 05.04.08 14:11
 citēt
JRJ, nav taisnība.

IBM R, T un X sērijas bija un būs TOP: droši, uzticami, eleganti, ar labi pārdomātu un kalibrētu softu. Tev taisnība, ķīniešiem nav nekas mainījies. N sērija, ko šamie sāka taisīt, gan ir pēdejais mēsls. Par serveriem un darbstacijām neko nezinu.

Un ja gribi tiešām laptopu, nevis, kā tu saki galddatoru, tad IBM X sērija + 9-cell baterija = 12" un 7 stundas autonoma darba :)
Publicēts: 05.04.08 14:18
 citēt
JRJ, nav taisnība.
Un ja gribi tiešām laptopu, nevis, kā tu saki galddatoru, tad IBM X sērija + 9-cell baterija = 12" un 7 stundas autonoma darba :)

"man nekad nav paticis ar savu konceptu kā tādu" pievēršu akcentu uz MAN NEKAD .....
Kur JRJ nav taisnība? Vai katkur tekstā ir noslēpts konkteksts ka deabbate nepatīk IBM ? :)
Bet pat to ko es gribu iz zemāk modelis pēc kura var spriest par manām prioritātēm šajā lietā :) .
Publicēts: 05.04.08 14:20
 citēt
nav vairs ibm portatīvo. :( tas kas tiek tirgots tagad zem lenovo tirgus zīmes vairs nav tik labi. Tas ar bija viens no iemesliem kaapeec uz mac portativajiem paargaaju. Tas pat macbook ir gana labs un nav iipashi sliktaaks par ibm t41, kuru pirms tam lietoju. Shobriid apple ir vieni no labaakajiem portatiivajiem. Un pac book pro ilgu laiku bija aatraakais portatiivais, kas darbojas ar vistu :D
Publicēts: 05.04.08 15:24
 citēt
Un pac book pro ilgu laiku bija aatraakais portatiivais, kas darbojas ar vistu :D

Varbūt tas arī bija iemesls kāpēc tikko pie Win Vista parādīšanās visas prezentācijas no MS puses notika uz MacBook-iem :lol:
Publicēts: 05.04.08 16:00
 citēt
lietoju - nekādas problēmas nav manītas, viss smuki. man gan nav pats ātrākais mac, bet anyway - nekas stipri ātrāks, salīdzinot ar cs2, iekš cs3 nav
Publicēts: 05.04.08 16:18
 citēt
Nu kad uz pc es pārgāju no cs2 uz cs3 likās ka ir jūtams ātruma uzlabojums, kaut gan liekas divkodolu procesoru cs3 tapat pilniba neatbalsta.
Publicēts: 05.04.08 16:31
 citēt
Pirms dažām dienām paņēmu Samsung Q45 pagaidām tikai tās labākās atsauksmes.

Izēlējos, jo citi modeļi ar 12" ekrānu tādu svaru un jaudu un baterijas laiku maksāja citas naudiņas. Kvalitāte arī ir ok
Publicēts: 19.04.08 20:43
 citēt

Kopsh iegadaajos MAC atpakal vispar vairs nevelk, ir loti sikas nianses kuras notiek savadaak un jabuut pilnigam idiotam lai pie ta nepierastu.... un neesmu gan redzeejis jaunajiem mac peli ar vienu pogu :))
Publicēts: 28.04.08 11:37
 citēt
Drīz jau būs pus gads kā lietoju iMac un esmu ar to ļoti apmierināts! Pirmā nedēļa pagāja datora apgūšanā (ja vajadzēja darīt kautko steidzīgi piesēdos pie vecā PC).
Priekš Mac ir CS2 kā arī CS3 (esmu dzirdējis, ka Adobe no sākuma ražoja softu Mac`iem) Kā gandrīz visām pārējām programmām ir Mac versijas (vai vismas sakarīga alternatīva)

Līdz šim brīdim nekādu problēmu ar datoru nav bijis... un protams ceru ka arī nebūs!

P.S. Pagaidām neesmu saticis nevienu cilvēku kurš būtu nopircis Mac un teiktu ka PC ir labāki! :D
Publicēts: 28.04.08 14:47
 citēt
jau divus gadus lietoju MAC sistemu, atpakalj nemaz nedomaju un negribu skatities! Man ir portativais MacBook Pro 15" 2.2mhz + 4Gb operatiiva. ja ir nepiecieshamiba pec jaudigas un stabilas stacijas arpus majas ka ari laba lcd domaju ka tas ir ljoti pat labs dators, kompakts un salidzinoshi viegls. Kopsh saaku lietoto Apple Aperture, nu jau ver2, Adobe Photoshopu lietoju ar vien retaak, praktiski iktdiena nelietoju vispaar. Bet stapriibas starp mac PS CS3 un win PS CS3 praktiski naf nekaadas. Ari MAC karas un citreiz nikjojas, bet noteikti ir retaak ka teica alex - ja gribi straadaat straada ar mac, ja gribi chakareeties chakareejies ar pc.
Nenoliegshu ka Apple razho dargus produktus, bet taja pasha laika kvaliatiivus, un ieverojamu dalju naudas TU maksa par to lai vareetu lietot MAC OS X opertaajsisteemu ka ari Apple aplikaacijas kas ir pieejamas tikai MACam. Iespejams ka par to naudu var salasit vai jau iegadatuies gatavu sistemu no cita razhotaaja, repsktivi PC, bet godigi sakot man negribas atgriezties pie WIN, un dazhreiz man ir zheel skatiities ka cilveeki mokas ar WIN kastem tad kad sakas problemas ar virusiem un citiem gljukiem, ak ja, MACam nav virusu! Mazak laika un resursu pateeree lai ciiniitos ar trojas zirgiem un citiem moskjiem, vai pareizaak sakot TU tam laiku vispaar neteeree!!!
Nezinu nevienu cilveeku kursh buutu pargajis uz MAC sitemu un peec laika pardomajis un atgriezies pie PC.
Tiesham iesaku!
vairaak info par maciem ieksh mac.tunt.lv
Publicēts: 28.04.08 19:28
 citēt
Praktiski dzelži gan PC gan MAC vienādi. Tikai Win sistēmu lielākais daudzums lieto neTvīkotu un tāpēc žēlojās uz bremzēm. Mac defaultā iet normāli. Satvīko Win un ies tikpat ātri.
Publicēts: 30.04.08 10:13 labots
 citēt
ja krieviski nav problēmu tad agrāk kautkas bija iekš 3dnews.ru par winxp , kas bremzē sistēmu un kā to visu astlēgt

www.3dnews.ru...
var sākt ar šito
Publicēts: 15.05.08 03:28
 citēt
JRJ a prieksh kam tev Win, lai tviikotu?
Publicēts: 15.05.08 18:31
 citēt
rec:JRJ a prieksh kam tev Win, lai tviikotu?

Man tas viss sen ir izdarīts pēc instalācijas. Spriežot pēc jautājuma esi grauztā ābola fans? :)
Publicēts: 16.05.08 15:35
 citēt
..un saakam personiigi uzreiz? ..jautaajums jau bija vai kaads lieto CS3 uz macos nevis pat to kas tev defaulktaa. ..jociigi cilveeki:D
Publicēts: 20.05.08 15:49
 citēt
Lietoju iMAC 24" un PS3 viena problēma gan ir... 2Gb RAM ir par maz... ā un vēl es neieredzu MACa peli it sevišķi, ja grib lietot labo taustiņu, bieži sanāk nospiest kreiso, kā arī tas pogas apakšā bieži nejauši sanāk nospiest... es pat nezinu kas ir kaitinošāk ... mazais rams vai tizlā pele... (vienīgais kas pelei ir forši, tā bumbiņa pa vidu, strādā ne tikai vertikāli bet arī horizontāli...

Nav tā, ka MAC ir pats labākais kompis, vnk pie mums jau labus PC nopirkt nevar...

h20435.www2.hp.com
Publicēts: 20.05.08 16:08 labots
 citēt
Nedaudz sanāca nogānīt MAC, bet vienmēr jau sasktam tikai sliko... nedaudz par foršajām lietām:
Viens vads !!! (ja ir WLAN un bezvadu pele, klaviere)
Kluss... praktiski nezdveš ne skaņu (atceros, kad lietoju PC, izslēdzot to bija sajūta, ka kāds ar lielo slēdzi atslēdzis HES turbīnu, kas atrodas zem grīdas... un iestājas patīkams klusums - lietojot MAC klusums ir vienmēr)
Iebūvētas tumbas... ļoti laba skaņa
Iebūvēta WEB kamera (laba) - iedomājies, priekš PC jāpērk atsevišķi un atkal vadu vadi
Perfekts ekrāns - ne kalibrēt vajag, neko... vnk. ideāls
Pults, noderīga lieta skatoties filmas utt
ieslēdzas ~ 2 sekundēs
patīkams dizains
nav vīrusu
nepatīk kāda programa, vnk aizvelc to uz miskasti (brutāli)
Mans secinājums - labākais galda dators mājas vajadzībām. (iMAC)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):