forum.gif
PEĻĻUPIRTS 31.05.-01.06.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 31.05.-01.06.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.08 22:43
 citēt
4.vertikāli - virināt :D

atstaj taču kaadam citam arii veel :D

man beigsies vinjas aatri šitaa...
Publicēts: 06.04.08 22:46
 citēt

es jau ar vairāk šajā neko nevarēju saštukot!
Senāk daudz krustvārdu mīklas minēju, jo man tiešām patika!:) tagad tas tik ilgi nav darīts, ka pat neko vairs nevaru tur izštukot:) tur vispār jautājumi trūkst :?
Publicēts: 06.04.08 22:49
 citēt

Senāk daudz krustvārdu mīklas minēju, jo man tiešām patika!:) tagad tas tik ilgi nav darīts, ka pat neko vairs nevaru tur izštukot:) tur vispār jautājumi trūkst :?

2ais līmenis:
:lol:
Publicēts: 06.04.08 22:52
 citēt

pilnaa versija ar visiem : pasmaidi.delfi.lv...
Publicēts: 06.04.08 23:57
 citēt
oo normals bariņs jau salasiijies :)
Publicēts: 07.04.08 00:06
 citēt
pesix!!! , es izgāju to zivi! :D

Nākamo līmeni, lūdzu! :D
Publicēts: 07.04.08 00:07
 citēt
oo normals bariņs jau salasiijies :)

Nu tad atcel tās kāzas, un brauc arī tu :D
Publicēts: 07.04.08 07:50
 citēt
3ais:

Publicēts: 07.04.08 08:41
 citēt
nezinu, man šitie labirinti aizņem 3-5 sekundes :D
Publicēts: 07.04.08 08:54
 citēt
nezinu, man šitie labirinti aizņem 3-5 sekundes :D

:D nevajag iet dzērumā un vēl pareizi.
Publicēts: 07.04.08 09:31
 citēt
pelle, a kā ar autobusu, ja brauc, līdz tai pirtij pēcāk easy nokļūt?
Publicēts: 07.04.08 10:24
 citēt
O. Haiduka pirtij kloni sāk uzrasties. Kur ir, tur rodas!
/atliek tikai noskatīties, skaust un siekaloties/ :D

khmmmmmmmm ( kautrīgi kremšļojos ) klau, vecais, nu cep ng pirti augšā, pasākuma tēma - kā pareizi attīstīt filmu, nonākot bezfilmā........ :D
Publicēts: 07.04.08 10:51
 citēt
n_g uztaisītu pasākumu - es aizietu :)
Publicēts: 07.04.08 11:07
 citēt
pepees t tak neuz vienu pirti nekad nesi gaajis, vismaz kad erfoto bija...nekas tachu nav mainijies, ko tad siekaloties?
Publicēts: 07.04.08 11:34
 citēt
pelle, a kā ar autobusu, ja brauc, līdz tai pirtij pēcāk easy nokļūt?

Godīgi sakot, to nu gan nezinu. Es pati tikai nepilnu gadu kopš dzīvoju Ventspilī, un sabiedrisko transportu te ne reizi neesmu izmantojusi, navf ne jausmas kādos virzienos tas kursē.
Bet tikšana līdz pirtij ga njav nebūs problēma, var mēģināt ar zviedzju vai Luni sarunāt, vai kādu no rīdziniekiem kas ar savu transportu brauc :D
Publicēts: 07.04.08 11:51
 citēt
pelle, mans niks ir zviedzHa! :D

SL, no problemo - tak atbrauksi līdz pilsētai - ceļu vai nu izstāstīsim vai aizbrauksim pretī! Nav šaubu... :)
Publicēts: 07.04.08 11:59
 citēt

SL, no problemo - tak atbrauksi līdz pilsētai - ceļu vai nu izstāstīsim vai aizbrauksim pretī! Nav šaubu... :)

met to H projam...būs latvisks.
Publicēts: 07.04.08 12:03
 citēt
Haiduk, Tev savukārt jātiek vaļā no "f" nepareizas lietošanas!

jo mans niks nemaz naf tik nelatvisks, ja pareizi izlasa!

dzh = dž

zviedža!
:D
Publicēts: 07.04.08 12:08
 citēt

Nu tad jau būtu feini, ja pabrauktu pretī. Līdz V-pili aizkulšos tiešām kaut vai ar to pašu autobusu. Man patīk tā braukāties ;) var jau uzreiz man kāds kopā braucējs pieteikties :) kopā jautrāk, tā teikt ;)
Publicēts: 07.04.08 12:24
 citēt

par daudz sarežģīti priekš manis :D nu tad paliekam pie pavisam latviska ...Edžus :D
Publicēts: 07.04.08 12:29
 citēt
nu mēs ar Shadow ar zīmulīti pierakstamies :)
Publicēts: 07.04.08 12:30
 citēt
SL : Esi bez bēdu , pa dienu pilsētā būs tāds kā plenērs tad vēlāk kopēja paikas iepirkšana un tik tad notiks stumšanās uz PIRTI. Taka atbrauksi ar Bussiņu sazvanīsi "Fanus" un kopīgiem spēkiem aizgādāsim uz "Notikuma vietu" :) Patreiz orentējoši no ~13.00 varēs barā vazāties un bildēt izvadāsim "Fanus" pa Ventspils SMUKĀKAJĀM vietām:)
Publicēts: 07.04.08 12:35
 citēt
nu mēs ar Shadow ar zīmulīti pierakstamies :)

Labi, būs ar zīmulīti :D
Publicēts: 07.04.08 12:36
 citēt
Luni, būs plenērs?
Pirmā dzirdēšana... :roll:
Publicēts: 07.04.08 12:37
 citēt
SL : Esi bez bēdu , pa dienu pilsētā būs tāds kā plenērs tad vēlāk kopēja paikas iepirkšana un tik tad notiks stumšanās uz PIRTI. Taka atbrauksi ar Bussiņu sazvanīsi "Fanus" un kopīgiem spēkiem aizgādāsim uz "Notikuma vietu" :) Patreiz orentējoši no ~13.00 varēs barā vazāties un bildēt izvadāsim "Fanus" pa Ventspils SMUKĀKAJĀM vietām:)

aaa, nu sk, tad sanāk no Rīgas ap rīta pusi jāizbrauc.
Bet nu jā, man jau vēl jānoskaidro, vai vispār tikšu :)
Publicēts: 07.04.08 12:40
 citēt

Riču, es tevi nākamreizei ņemu par organizatora palīgu :D :D
Publicēts: 07.04.08 12:42
 citēt
Luni, būs plenērs?
Pirmā dzirdēšana... :roll:

Plenēru mums pieorganizēja Lunis :D Nu viņš nebūs savlacīgi pārējos organizētājus painformējis, tāpēc tu tāds nezinātājs :D Būs jāpamaina tas pirts info teksts :D
Publicēts: 07.04.08 12:43
 citēt

aaa, nu sk, tad sanāk no Rīgas ap rīta pusi jāizbrauc.
Bet nu jā, man jau vēl jānoskaidro, vai vispār tikšu :)

pirms brauc ievāc fanu telefonu numurus un tad jau nekur nepazudīsi :)
Publicēts: 07.04.08 12:58
 citēt
līdzi varētu paķert projektoru ja ir vēlme, tad varētu atrādīt kādas bildes pa dienu "plenērā" sabildētas ;) vienīgi fona man nav. bija kaut kur, tik atrast nevar. kaut ko jau sadomāt varētu..kaut vai varētu arī kaut kādu čupiņu katrs savu bilžu savest atrādīšanai - nav spiesta lieta, bet tikai tiem, kam ir vēlme.
Publicēts: 07.04.08 13:03
 citēt
nezinu, vai piedalīšos (gribas, bet visādi var sanākt), taču par braukšanu - ja salasās kompānija braukšanai ar autobusu, es piebiedrojos! :)
Publicēts: 07.04.08 13:05
 citēt

met to H projam...būs latvisks.

vai nea. nav ko ar tiem H aizrauties, pieleito J :D :D
Publicēts: 07.04.08 13:16
 citēt
n_g uztaisītu pasākumu - es aizietu :)

Parasti ir tā, ka jātup kā vardēm pie grīdas un logs aizsvīst, kur nu vēl subjektīva priekšējā lēca. :) Nevarēšu Tavu skaistumu iemūžināt Continuous Shoot režīmā.

/pukojas, ka visādi te traucē makšķerēt vecos samus diskusiju dīķī/ :D ;)

( brīnās ) es jau šodien dzenu luni, ne strādāju, bet tu mani pārsit, izskatās....... :D :D
Publicēts: 07.04.08 13:18
 citēt
aigarsa : Pakjer gan , pa burzmu uzmetisjim velak kadu "Foto kino" fonam.
Publicēts: 07.04.08 13:20
 citēt
zviedzha : Haa mums vienmmer pirms pasakuma PLENERS , ko doma mes brauksim toss 400-600km tapat pirti ieiet NEKA mes vel pirms tam riktigi izbildesimiem un VOKARA PIRTS:):)
Publicēts: 07.04.08 14:00
 citēt
līdzi varētu paķert projektoru ja ir vēlme, tad varētu atrādīt kādas bildes pa dienu "plenērā" sabildētas ;) vienīgi fona man nav. bija kaut kur, tik atrast nevar. kaut ko jau sadomāt varētu..kaut vai varētu arī kaut kādu čupiņu katrs savu bilžu savest atrādīšanai - nav spiesta lieta, bet tikai tiem, kam ir vēlme.

Varētu gan tie kas vēlas bildes paņemt līdzi! Mēs jau visi lielie bilžu pētītāji esam .. tā kaa kaapec ne! :D
Publicēts: 07.04.08 14:07
 citēt
zviedzha : Haa mums vienmmer pirms pasakuma PLENERS , ko doma mes brauksim toss 400-600km tapat pirti ieiet NEKA mes vel pirms tam riktigi izbildesimiem un VOKARA PIRTS:):)

Mūs gan, kad uz Rīgu braucam plenērēt pirms pirts neved :cry:
Publicēts: 07.04.08 17:55
 citēt

pelle : Jums PIRTI @ pleners RIGA ir 2 vienā:):) Tas jau tas galvenais funktiers PLENERS+PIRC viss uz vietas pie Haiduka:):) BET ja velies tev varam uzrikot ko specfiski Orginalu tik tad Agrak jabrauc uz Rigaa:):)
Publicēts: 07.04.08 18:15
 citēt
Piesakos, ja vēl ir brīvas vietas :)
Publicēts: 07.04.08 18:42
 citēt
Labprāt piedalos 2 pers.
Publicēts: 07.04.08 19:07
 citēt

...veca galva, bet cik atceros bija plenērs uz tām jocīgajām kāpnītēm, kur Lunis rādīja, ko var no Pelles izmānīt- un izmānīja arī.
Un mini plenēriņš pie ovālā stikla :D :D :D
TĀ KĀ jūs gan veda plenērēt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >