es jau ar vairāk šajā neko nevarēju saštukot! Senāk daudz krustvārdu mīklas minēju, jo man tiešām patika! tagad tas tik ilgi nav darīts, ka pat neko vairs nevaru tur izštukot tur vispār jautājumi trūkst :?
es jau ar vairāk šajā neko nevarēju saštukot! Senāk daudz krustvārdu mīklas minēju, jo man tiešām patika! tagad tas tik ilgi nav darīts, ka pat neko vairs nevaru tur izštukot tur vispār jautājumi trūkst :?
pelle, a kā ar autobusu, ja brauc, līdz tai pirtij pēcāk easy nokļūt?
Godīgi sakot, to nu gan nezinu. Es pati tikai nepilnu gadu kopš dzīvoju Ventspilī, un sabiedrisko transportu te ne reizi neesmu izmantojusi, navf ne jausmas kādos virzienos tas kursē. Bet tikšana līdz pirtij ga njav nebūs problēma, var mēģināt ar zviedzju vai Luni sarunāt, vai kādu no rīdziniekiem kas ar savu transportu brauc
SL, no problemo - tak atbrauksi līdz pilsētai - ceļu vai nu izstāstīsim vai aizbrauksim pretī! Nav šaubu...
Nu tad jau būtu feini, ja pabrauktu pretī. Līdz V-pili aizkulšos tiešām kaut vai ar to pašu autobusu. Man patīk tā braukāties var jau uzreiz man kāds kopā braucējs pieteikties kopā jautrāk, tā teikt
SL : Esi bez bēdu , pa dienu pilsētā būs tāds kā plenērs tad vēlāk kopēja paikas iepirkšana un tik tad notiks stumšanās uz PIRTI. Taka atbrauksi ar Bussiņu sazvanīsi "Fanus" un kopīgiem spēkiem aizgādāsim uz "Notikuma vietu" Patreiz orentējoši no ~13.00 varēs barā vazāties un bildēt izvadāsim "Fanus" pa Ventspils SMUKĀKAJĀM vietām
SL : Esi bez bēdu , pa dienu pilsētā būs tāds kā plenērs tad vēlāk kopēja paikas iepirkšana un tik tad notiks stumšanās uz PIRTI. Taka atbrauksi ar Bussiņu sazvanīsi "Fanus" un kopīgiem spēkiem aizgādāsim uz "Notikuma vietu" Patreiz orentējoši no ~13.00 varēs barā vazāties un bildēt izvadāsim "Fanus" pa Ventspils SMUKĀKAJĀM vietām
aaa, nu sk, tad sanāk no Rīgas ap rīta pusi jāizbrauc. Bet nu jā, man jau vēl jānoskaidro, vai vispār tikšu
Riču, es tevi nākamreizei ņemu par organizatora palīgu
Plenēru mums pieorganizēja Lunis Nu viņš nebūs savlacīgi pārējos organizētājus painformējis, tāpēc tu tāds nezinātājs Būs jāpamaina tas pirts info teksts
aaa, nu sk, tad sanāk no Rīgas ap rīta pusi jāizbrauc. Bet nu jā, man jau vēl jānoskaidro, vai vispār tikšu
pirms brauc ievāc fanu telefonu numurus un tad jau nekur nepazudīsi
līdzi varētu paķert projektoru ja ir vēlme, tad varētu atrādīt kādas bildes pa dienu "plenērā" sabildētas vienīgi fona man nav. bija kaut kur, tik atrast nevar. kaut ko jau sadomāt varētu..kaut vai varētu arī kaut kādu čupiņu katrs savu bilžu savest atrādīšanai - nav spiesta lieta, bet tikai tiem, kam ir vēlme.
Parasti ir tā, ka jātup kā vardēm pie grīdas un logs aizsvīst, kur nu vēl subjektīva priekšējā lēca. Nevarēšu Tavu skaistumu iemūžināt Continuous Shoot režīmā.
/pukojas, ka visādi te traucē makšķerēt vecos samus diskusiju dīķī/
( brīnās ) es jau šodien dzenu luni, ne strādāju, bet tu mani pārsit, izskatās.......
zviedzha : Haa mums vienmmer pirms pasakuma PLENERS , ko doma mes brauksim toss 400-600km tapat pirti ieiet NEKA mes vel pirms tam riktigi izbildesimiem un VOKARA PIRTS
līdzi varētu paķert projektoru ja ir vēlme, tad varētu atrādīt kādas bildes pa dienu "plenērā" sabildētas vienīgi fona man nav. bija kaut kur, tik atrast nevar. kaut ko jau sadomāt varētu..kaut vai varētu arī kaut kādu čupiņu katrs savu bilžu savest atrādīšanai - nav spiesta lieta, bet tikai tiem, kam ir vēlme.
Varētu gan tie kas vēlas bildes paņemt līdzi! Mēs jau visi lielie bilžu pētītāji esam .. tā kaa kaapec ne!
zviedzha : Haa mums vienmmer pirms pasakuma PLENERS , ko doma mes brauksim toss 400-600km tapat pirti ieiet NEKA mes vel pirms tam riktigi izbildesimiem un VOKARA PIRTS
Mūs gan, kad uz Rīgu braucam plenērēt pirms pirts neved
pelle : Jums PIRTI @ pleners RIGA ir 2 vienā Tas jau tas galvenais funktiers PLENERS+PIRC viss uz vietas pie Haiduka BET ja velies tev varam uzrikot ko specfiski Orginalu tik tad Agrak jabrauc uz Rigaa
...veca galva, bet cik atceros bija plenērs uz tām jocīgajām kāpnītēm, kur Lunis rādīja, ko var no Pelles izmānīt- un izmānīja arī. Un mini plenēriņš pie ovālā stikla TĀ KĀ jūs gan veda plenērēt.