zviedzha : Haa mums vienmmer pirms pasakuma PLENERS , ko doma mes brauksim toss 400-600km tapat pirti ieiet NEKA mes vel pirms tam riktigi izbildesimiem un VOKARA PIRTS
Mūs gan, kad uz Rīgu braucam plenērēt pirms pirts neved
...veca galva, bet cik atceros bija plenērs uz tām jocīgajām kāpnītēm, kur Lunis rādīja, ko var no Pelles izmānīt- un izmānīja arī. Un mini plenēriņš pie ovālā stikla TĀ KĀ jūs gan veda plenērēt.
Es ilgi domāju kas tas ovālais stikls , līdz beidzot pieleca
Parasti ir tā, ka jātup kā vardēm pie grīdas un logs aizsvīst, kur nu vēl subjektīva priekšējā lēca. Nevarēšu Tavu skaistumu iemūžināt Continuous Shoot režīmā.
/pukojas, ka visādi te traucē makšķerēt vecos samus diskusiju dīķī/
Tatad tā , neliels apskats pat Tussa vietu un apkartni. Konkrētais viesu nams ir viens no viss krutākajiem viesu namiem Ventspils apkārtnē moderns dizains un teicamas aprīkojums , vissu cieņu tams kurš viņus mums par TĀDU simbolisku samaksu sarunāja. Atrodas 7,3Km no mūsu Tikšanās vietas Ventspilī braucot Vārves virzienā. Par Fanu objektiem jāmin ka 3,2km atālumā no tussa vietas uz jūras pussi atrodas slavenā "Cirpstenes raķešu bāze" ko daš labs no blogeriem jau ir apmeklējis ,kā isskatās vare paskatīt pievienotajā Pesixs bildē Pie vēlēšanās "Fani" var to Otrā dienā apmeklēt paģiru sindroma noņemšanai Tātātad Viesu nams ķīvītes N57°20.188' E21°35.003'
solis nr. 1 - ar peles labo pogu uzspiežam uz attēla, kas atrodas internātā solis nr. 2 - uzspiest Copy Link Location solis nr. 3 - komentārā pirms vēlamās bildes atrašanās vietas nospiežam kvadrātu IMG solis nr. 4 - pelles labo pogu Paste(iekopējās bildes atrašanās vieta) solis nr. 5 - komentārā pēc vēlamās bildes atrašanās vietas nospiežam kvadrātu IMG
solis nr. 1 - ar peles labo pogu uzspiežam uz attēla, kas atrodas internātā solis nr. 2 - uzspiest Copy Link Location solis nr. 3 - komentārā pirms vēlamās bildes atrašanās vietas nospiežam kvadrātu IMG solis nr. 4 - pelles labo pogu Paste(iekopējās bildes atrašanās vieta) solis nr. 5 - komentārā pēc vēlamās bildes atrašanās vietas nospiežam kvadrātu IMG
ka saucas informativais foto- diez kurs no braucejiem gribes te iegriezties, kad ieskatoties rupigak var redzet ko dara tas calitis pie sava 88gada golfa
ne nu tas ta tiri jusu zinasanai un labsajutas uzlabsonai
Es tikai domāju, ka laikam jāsāk braukt piektdienas vakarā...kamēr aizbrauks...labi ja uz pirtsbeigām vēl pagūst Bet tie, kas fotografē, manu domu sapratīs.
Es tikai domāju, ka laikam jāsāk braukt piektdienas vakarā...kamēr aizbrauks...labi ja uz pirtsbeigām vēl pagūst Bet tie, kas fotografē, manu domu sapratīs.
Haiduk, tu jau varētu arī nedēļu iepriekš izbraukt, tā savlaicīgi un bez steigas veltot uzmanību katram `zāles stiebriņam` pa ceļam A kāpēc ne! arī tā labi!!
Haiduk, tu jau varētu arī nedēļu iepriekš izbraukt, tā savlaicīgi un bez steigas veltot uzmanību katram `zāles stiebriņam` pa ceļam A kāpēc ne! arī tā labi!!
ja dara tā kā tu raksti, ir jaf par vēlu izbraukt.