Tātad...kā solīts tā ir! Šoreiz pirtošanās Ventspilī. ja ne gluži Ventspilī, tad netālu no tās. Ļoti cerams sagaidīt tos, kas iepriekš jau pauduši savu ieinteresētību un vēlmi piedalīties šai afērā ..kā arī pārējiem protams - laipni lūgti! Atrašanās vieta ap piecu minūšu brauciens ārpus Ventspils - Ventspils raj., Vārves pagasta viesu māja Ķīvītes. Vizuālākam priekšstatam var mēģināt aplūkot [url=www.kivites.viss.lv]www.kivites.viss.lv[/url] turpat arī iespēja kartē redzēt atrašanās vietu. Tā kā mans privātīpašums tas nav, būs arī dalības maksa (varētu būt Ls4 līdz 6 robežās, atkarībā no tā cik kuplā skaitā būsim! ) Pirtošanās jāietilpina laika periodā no sestdienas ap pl.17 līdz svētdienas pl.12.00 Tiem, kam nav pa spēkam tik ilgi uz kājām palikt, tur pat arī gultasvietas. uz grīdas guļam neviens nepaliks! Pa dienu pilsētā būs plenērs (gida lomā Lunis! ) tad vēlāk kopēja pārtikas iepirkšana un tad virzīšanās uz PIRTI. Patreiz orientējoši no ~13.00 varēs kopistiksi apceļot Ventspili un bildēt! Izvadāsim "Fanus" pa Ventspils skaistākajām vietām! Vēlams tiem, kas gatavi piedalīties - pieteikties!..ar pāris nedēļam varētu pietikt laika, lai krustiņus kalendārā savilktu un saplānotu savu laiku jaukām maija beigām Atkarībā no kopskaita arī būs zinām konkrēta maksa. Par pasākuma izdarībām un vēlmēm - laipni lūgti izteikties un ieteikt ko no savām vēlmēm. pēc tām ar vadoties, saplānosim kā mums visiem-vienam otru izklaidēt, tā lai katram tiktu pa kādam prieciņam
P.S. Ņemot vērā to cik naski te visi piesakās uz braukšanu, tiem, kas to vēl nav izdarījuši, bet domā darīt, būtu vēlams pieteikties kamēr vēl vietu ir. Diemžēl veselu stadionu izīrēt nesanāca tāpēc būtu labi ja mēs iekļautos ap 30 cilvēku robežās! un lai nebūtu tā, ka piesakas kāds, kas patiesībā neierodas būtu vēlams dalības maksu Ls5 ieskaitīt kontā LV11HABA0551017866540 (maksājot laikam jānorāda arī mani dati, nu ja kas es i Maija Balode, pk.011081-10805). Norādiet savu blogā esošo vārdu, lai zinu kurš ir kurš
PIETEIKUšIEs:
1. arkly (ja kāds paņems līdz, viņš būs) 2. Lunis (90% no viņa būs) 3. zviedzha (viņam vienkārši jābūt, kas ta cits mani vedīs ) 4. pelle (bez manis tur nikādi nevar!) 5. Haiduks 6. Puuu 7. uljens 8. HELLman 9. aigarsa 10. peeteriitis 11. Oskarz 12. pesix 13. Bizarre 14. Kvant 15. Dambis 16. xxacis 17. elm 18. edzjus 19. glazers 20. SL 21. daiga 22. dindin 23. bro-tip 24. ievish 25. alvils (+ 1 persona) 26. Eliks 27. Shadow 28. martink (jeb jaunajā vārdā - MrKey) 29. REZ 30. letins (+ 1 persona) 31. pluume 32. incognito 33. ArchAngel 34. elis 35. Dambis 36. elmucis 37. llapsa 38. Laine 39. devotion 40. veve
programmas plāns pagaidaam konkreets nav, tāpēc ceru no citiem sagaidīt viņu vēlmju iesniegšanu rakstiskā formā, lai zinu ko tauta vēlas. Viss atkarīgs no jūsu pašu atsaucības un vēlmes piedalīties. Ja nekādas exstra vēlmes netiks paustas, domājams varētu būt vienkārši kā atpūtas pasākums, kopā sanākša, pārmaiņas pēc sapazīšanās ar sev līdzīgajiem ne tikai datora ekrānā, bet dzīvē
Puuu : Man sanak ka es jau BUSJU UZ VIETAS tai rajona tai laika , visdrizka mani Atransportes un Aiztransportes turpat uz vietas. Man tai laika TUR vairaki pasakumi taka OTAA. Sjitais pirmais SJITAM PRIORIATTE
pelle : Iznem KOMATU aiz WEB adreses!! Super ES pa 90%!
te redzama profesionāļa atšķirība no amatiera...Lunis laikā pieteicās, es bibi par vēlu. 90 % būšu...100% finansiāli.
Pelle, norādi kontu kur pārskaitīt, norādi konkrētu summu, lai neiekrīti...droši ...pietrūks - piemaksāsi , paliks pāri, pohiņām derēs.
nu paga! ..ku` tev jāskrien? , būs gan tā summa, gan konts. Es gribu vispirms aptuveni zināt ar cik cilvēkiem man jārēkinās :?
TO TU NEKAD NEZINĀSI...pat pirtiņā skaitot nojuks bet pie kārtības mans teiktais gan pieved, un tev nebūs jāskraida riņķi ar ķipīti, lai iemet (kā lūdzējai), kā to daru es...uzlieku uz galda un visi pēc sirdzapziņas met. bet sirdsapziņa parasti ir izdalīta pusei cilvēku.
Haiduk, es ar ķipīti apkārt neskriešu, tāpēc jau būs konts, kur tuvākā laikā varētu sākt pārskaitīties. Ļaun tak man kādu dienu pavērot cik vispār būs to, kas tajos datumos tiks. Kad konkrētāk redzēšu cik uz Ventspili sataisījušies, ziņošu par summu un kontu
Haiduk, es ar ķipīti apkārt neskriešu, tāpēc jau būs konts, kur tuvākā laikā varētu sākt pārskaitīties. Ļaun tak man kādu dienu pavērot cik vispār būs to, kas tajos datumos tiks. Kad konkrētāk redzēšu cik uz Ventspili sataisījušies, ziņošu par summu un kontu
pelle : Haiduks taisnibu runa!! ATVER KONTINJU + Piesledz kadu Hazanetu /Ibanku un KA IENAK PIKJIS ta pievieno sarastam. Vari dot savu Privato lai tauta SKAITA NAUDU bet tikai Obligati ar piebilde "Pellju Pirts pasakums" Savadak buss PROBLEMAS buss naturali dveselju skaitsjana jariko BRUTALA VEIDA. To es tev pec daudzu gadu rikota pieredzes saku , Eksiste subjekti PROFESIONALI HALJAVSCIKI kuri principa negrib ne par ko pikjot kuri profesionali izvairas maksat bet visjur grib piedalities, Tad ja nav IZDRUCIJAS un sarakstinja IZMET LAUKA UZREIZ
pelle : Haiduks taisnibu runa!! ATVER KONTINJU + Piesledz kadu Hazanetu /Ibanku un KA IENAK PIKJIS ta pievieno sarastam. Vari dot savu Privato lai tauta SKAITA NAUDU bet tikai Obligati ar piebilde "Pellju Pirts pasakums" Savadak buss PROBLEMAS buss naturali dveselju skaitsjana jariko BRUTALA VEIDA. To es tev pec daudzu gadu rikota pieredzes saku , Eksiste subjekti PROFESIONALI HALJAVSCIKI kuri principa negrib ne par ko pikjot kuri profesionali izvairas maksat bet visjur grib piedalities, Tad ja nav IZDRUCIJAS un sarakstinja IZMET LAUKA UZREIZ
A ko ta tu gribi - lai es tagad kopējo summu izdalu uz septiņiem kas pieteikti??? tad jau uzreiz visi atteiktos? kurš tad ir tas provizoriskais skaists ar kuru jārēķinās nosakot summu?? Es pati nesasponsorēšu to pasākumu, ja pieteikušies un samaksājuši būs par maz! Kad zināšu cik grib bruakt, zināšu arī cik jāmaksā.
Te jau neviens pagaidām par visiem 100% nepiesakas, visi tādi domātāji vēl :?
Tas jau nekas, jo vairāk domātāju jo vairāk beigās savāksies. Saraksts jau pamazām aug un līdz datumam vēl ļoti ilgi, ne katrs zin kas būs pēc 2 mēnešiem
Te jau neviens pagaidām par visiem 100% nepiesakas, visi tādi domātāji vēl :?
Tas jau nekas, jo vairāk domātāju jo vairāk beigās savāksies. Saraksts jau pamazām aug un līdz datumam vēl ļoti ilgi, ne katrs zin kas būs pēc 2 mēnešiem
es arii ta ka vareetu buut. Vismaz veelme tada ir. Ja nebuus tajaa sveetdienaa kaads eksaamens, tad buushu tik man arii buus pie kaada jaapiemetas mashiinaa.