forum.gif
Lowepro CompuTrekker AW
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lowepro CompuTrekker AW
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.08 00:39
 citēt
Pateicoties vienam no blogeriem esmu nu ticis pie sen gaidītās somas.
Rakstu tiem, kam šī soma interesē dēļ iespējas tajā ievietot arī laptopu.
Tad nu lūk, pievērsiet uzmanību visiem trim laptopa nodalījuma izmēriem. Manējais 17collu laptops neiet iekšā, pietrūkst daži cm - bet tikai viena izmēra - biezuma dēļ. Laptopa nodalījums ir 4cm biezs, laptops no priekšas arī tik pat, bet no mugurpuses, ar visām kājiņām - 6cm. Tie nu ir tie liktenīgie cm, dēļ kuriem to verķi tajā somā man iedabūt neizdevās.
Tātad - nav gluži tā, ka 17collu laptops tur nelien, gan jau ka jaunāks un plānāks arī lien.
Ceru ka šī pieredze kādam noderēs. Iespaids par somu no šāda sīkuma nav sabojājies, jo ne jau laptopam tā pirkta, varēs kādu papīru mapi līdzi paķert (tāds darbs).
Publicēts: 05.04.08 00:45
 citēt
nu jaa bet tas ir backpakers! :D Man vajag kautko piedieniigaaku ikdienas lietoshanai... laikam jaabrauc uz to Azur stuukjet taa kamera somaas un groziities pie spogulja..

Kur sho nograabi?>
Publicēts: 05.04.08 09:34
 citēt
biju jau rakstījis to [url=www.fotoblog.lv....

CompuTrekker PLUS AW, nevis CompuTrekker AW. Un jā starpība ir visumā liela, PLUS ir milziga savos izmēros, bet ja gribi iebāzt 17" poratīvo tad izvēles nav, parastaja Trekkeri, lai gan rakstīts ka var - savējo portatīvo ielikt nevarēju...

Es gan šitā neiegrābos - kartīgi pētīju visus izmērus un beigās vēl pārbaudīju vai iet vai ne... :)
Publicēts: 05.04.08 10:27
 citēt
Paldies, Peeteriiti, biju jau to lasījis. Bet kamēr pats nepārliecinies, paliek vēl kāda cerība:)
Neesmu iegrābies, jo jau iepriekš nolēmu, ka primārais ir ši soma priekš fotoaparāta un piederumiem. Ja braucu ar mašīnu, nav problēmas paķert līdzi kompjūtersomu. Bet lidinoties pēdējos gados cenšos kompi līdzi neņemt - ja var mazāk strādāt, bet vairāk apskatīt:)
CompuTrekker Plus, kurā 17collīgais droši lien iekšā, likās pārāk liela un neparocīga priekš manis.
Publicēts: 05.04.08 10:32
 citēt
Ir gan liela, bet pierod ar laiku, vienīgais vēljoprojām savu izmēru dēļ negribās to visur staipīt :))

Bet ja ņemtu somu tikai priekš fočuka tad jau k-kadu Trekker AW
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):