forum.gif
Aizliegtie objekti!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Aizliegtie objekti!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.08 15:26
 citēt
Sveicinati!
Rakos cauri forumam, pie diskusijas par hobijiem atradu Luna informaciju par rakesu bazi , varbuut kads zina kadu marsutinu pa sadiem objektiem, aprakstu, piem, Skrundas bijusa lokotora pilsetina, Vainode, Embute, aptuveni taa puse... Tik nezinu ka ar taam vietaam ir ar apsardzi! Varetu but interesanti, gribetos kadu dienu pavadiit tiesi par sadiem objektiem! Paldies jau ieprieks!
Publicēts: 05.04.08 15:28
 citēt
Šis varbūt tev interesēs:
pluume.lv...

vēl te var pameklēt:
www.bradajumi.lv
Publicēts: 05.04.08 18:18
 citēt
Tuvakaja laika, kad bus liekas finanses, bus jauztaisa neliels izbraukums! :)
Publicēts: 05.04.08 21:30
 citēt
Skrundā jārunā ar apsargiem,lai ielaiž tajā lokatorā.
Publicēts: 05.04.08 21:39
 citēt
Skrundu-2 apsarga viens policists, pilsēta var tikt no otras puses mierīgi. Rakešu bāzes ir Rutbarzhos (embute), Misā, Tirzā, Zeltiņos, Elejā, biju gandrīz visu. Ja nav aprikojuma un zināšanas - būs garlaicīgi staigāt pa virsū. Vispar par tadiem objektiem - [url=www.explorers.lv,]www.explorers.lv,[/url] [url=www.diggfiles.lv]www.diggfiles.lv[/url]
Ja kas - varu parādīt.
Publicēts: 05.04.08 23:10
 citēt
Kko sadomasu! Bet doma mest uz tadiem objektiem ir kka iesedusies! Jauzveido kkads mazs marsutins (dienas plaanins) un aidaa... :) Kompaniju gribetos gan!
Publicēts: 05.04.08 23:18
 citēt
Skrundu-2 apsarga viens policists, pilsēta var tikt no otras puses mierīgi. Rakešu bāzes ir Rutbarzhos (embute), Misā, Tirzā, Zeltiņos, Elejā, biju gandrīz visu. Ja nav aprikojuma un zināšanas - būs garlaicīgi staigāt pa virsū. Vispar par tadiem objektiem - [url=www.explorers.lv,]www.explorers.lv,[/url] [url=www.diggfiles.lv]www.diggfiles.lv[/url]
Ja kas - varu parādīt.

Par kadu aprikojumu ir runa?
Publicēts: 06.04.08 11:12
 citēt
Valkas centra ir viens paliels angars, kas nomaskets par kalnu. Objekts neapsargats un pa to var brivi pastaigat, tikai ieksha ir pilniga tumsa.
Kadreiz jauns budams kopa ar draugiem visu izloznajam, paris vietas ir apsleptas telpas, uz kuram var tikt tikai caur tadam kaa ventilacijas shahtam. Ir ari cietumnieku kameras. Vispar taads pabaiss objekts.
Publicēts: 06.04.08 11:48
 citēt
Sveicinati!
Rakos cauri forumam, pie diskusijas par hobijiem atradu Luna informaciju par rakesu bazi , varbuut kads zina kadu marsutinu pa sadiem objektiem, aprakstu, piem, Skrundas bijusa lokotora pilsetina, Vainode, Embute, aptuveni taa puse... Tik nezinu ka ar taam vietaam ir ar apsardzi! Varetu but interesanti, gribetos kadu dienu pavadiit tiesi par sadiem objektiem! Paldies jau ieprieks!

izņemot skrundu, abos esmu bijis dažus gadus atpakaļ un nekādu apsardzi neredzēju :wink:
Publicēts: 06.04.08 13:14
 citēt
izņemot Zeltiņi un Tirzu visur esmu bijis gandrīz visur.
Sedlins - virves utml. alpinistu aprikojums, lai nokļut uz galveno bunkeri Elejā un no turienes uz šahtiem, Zābaki lai nokļūt -1 līmeni Misā (+- 0.7 m. ir zem ūdens). Protams laba gaisma. Mēs bijam arī ar racijam un bruņoti - jo dažās vietās var satikt cilvēkus, es domāju ka tev un tavai fotokamerai tas nebūtu īpaši labs variants :wink:
Runājot par maršrutu - ja interesē rakešu bāzes un Skrunda - Rīga - Skrunda - Skrunda-2 - Rutbarži - bāze Embute. Ja būsi ļoti ātrs, pa ceļam atpakaļ vari paņemt Eleju, ja būsi reaktīvs - pēc Elejas vari braukt uz Misu. Vistuvāk, protams būs Eleja un Misa - Elejā ir interesanti ja tiksi zem zemes, Misā ir diezgan interesanta tiem, kuri nav tik dziļi ieinteresēti, tur ir mazs bunkers ar rakešu degvielu - melanž, iekšā atrasties ir bīstami - pēc minūtes tur man divas dienas dega plauši :twisted: Nu un Misa ir vieglais galvenais bunkers - tur var mazliet pastaigāties - tikai uzmanīgi - dažas vietās nav grīdas. :twisted:
Publicēts: 06.04.08 13:16
 citēt
Bruņoti ar ko tieši? :shock:
Publicēts: 06.04.08 13:24
 citēt
Belladonna - nevajag gan - es nebiju kursos. Tur vajag virve ar mezgliem lai nokļūt pēc tam uz augšu :wink: Bildīte tu taču stāvi uz sanatorija jumts, un bez alp. kursiem :wink:
Publicēts: 06.04.08 13:25
 citēt
Es nez vai tik nopietni! Tad jau tur tiesaam jagatavojas un kursi jaiet, jaire ekipeejums! Ieroca atlauja jaakarto! :lol:
Publicēts: 06.04.08 13:35
 citēt
:lol: nu ja, jums taisnība, bet es nebrauktu tik daudz lai pastaigātos - neko tur neredzēsi īpašo. Tad vinnozīmīgi - brauc uz Skrundu, pēc tam Embute - liela teritorija, daudz ēkas un svaigo gaisu paelposi :wink: tikai tur mežacūkas dzīvo vienā vietā :twisted:
Publicēts: 06.04.08 13:39
 citēt
Labaak sakumaa tikai mazliet, izpeetes noluukos... Ja tiesam patiik, tad gatavojas kkam lielaakam, ka nesanaak lielais aplauziens!
Publicēts: 06.04.08 20:01
 citēt
mežacūkas parasti neuzbrauc virsū cilvēkiem, tikai ja ir bērni kaut kur netālu, bet ir daudz interesantāk staigāt :wink: Tikko biju Elejā, šahtas uz vietas, principā jau var ar virvi un gaismu ienirt iekšā :roll: Viss, kas apkart ir demontēts un šausmīgs. Viennozimīgi - vislabāk uz Misu. :wink:
Ja interesē objekti lidzīgi Skrundai-2 - Slokas papīrfabrika ir ļoti laba vieta. Tikai tur jābut uzmanīgam.
Publicēts: 07.04.08 21:34
 citēt
Njaaa, cuucinas! :lol: Negribas pispiedu karta kaapt kokos! A tagad jau vel nav sivenu!
Publicēts: 08.04.08 02:04
 citēt
:twisted: :twisted: kad viņi piedzimst? :wink: :twisted:
Publicēts: 08.04.08 12:32
 citēt
Neatceros vairs! Bet kka liekas, ka ne tagad...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):